x2Li 0 Report post Posted September 27, 2010 Suntem obisnuiti sa folosim laptopul oriunde prindem ocazia. Din acest motiv am cautat informatii despre pozitiile ce NU TREBUIE sa le adoptam la folosirea acestuia. De ce? E simplu, pentru a evita dureri musculare. In imaginile de mai jos puteti observa pozitiile ce trebuiesc evitate: Daca vei folosi o postura corecta, vei putea utiliza laptopul pe timp indelungat si in siguranta. Incearca sa faci o scurta pauza la fiecare doua ore de folosire a calculatorului si odihneste-ti ochii privind spatii intinse. Evita asezarea laptopului pe suprafete moi. El are ventilatoare de racire ce au nevoie de aer din abundenta pentru a functiona corect. Evita sa-ti asezi laptopul direct pe piele. Se poate incalzi, si-ti poate provoca arsuri. Share this post Link to post Share on other sites
copilu 0 Report post Posted December 15, 2012 Nu am laptop(nici nu imi trebe)...oricum bine de stiut.Edit by Yusaku: prea bine ..... uite de craciun pt ca esti spammer iti fac un cadou -> un warn Share this post Link to post Share on other sites
сℓαω 44 Report post Posted December 15, 2012 am stat mai bine de 3 ani cu el pe picioare in pat , si m-am dezobisnuit foarte greu , ce e drept nu era problema de la muschi dar el era cald si mi-au facut vanatai deja pe picioare ..Avand in vedere la ce pozitii vad acolo , nici nu stiu pozitia ideala =) Share this post Link to post Share on other sites
raNNNNk<3 0 Report post Posted December 16, 2012 eu stau ca intra 4 img de sus mereu Share this post Link to post Share on other sites