Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Venom

[Sfaturi Practice] Frica de Dumnezeu

Recommended Posts

Salut!

Sam Feldt x Lush & Simon feat. INNA - Fade Away

Ideea unui Dumnezeu existential care ne vegheaza,chiar si ipotetic vorbind,este una aproape eronata. Eronata pentru ca nu poate fi cuprinsa cu mintea si nici rational,dar aproape eronata pentru ca exista ceva ce a dat nastere,ceva ce a luat un inceput.

Pe langa ideea unui Dumnezeu existential,mai este ceva ce se simte la nivelul corpului:frica de Dumnezeu.

Ideea de Dumnezeu este doar o protectie psihica,deci ideea ca l-am abandona este una dintre putinele temeri care ne-ar impiedica sa nu ne pierdem mintile.

Ce am fi daca am abandona ideea unui Dumnezeu? Singuri? Nu,liberi.

Eu unul nu cred in Dumnezeu,dar nici ateu nu sunt. Nu sunt ateu,pentru ca Existenta acestui intreg este insasi Dumnezeu. Nu are barba,nu are mustati si nici barbat nu este,este doar un intreg. Intregul a tot ce ne cuprinde pe noi si restul constelatiilor. Acel punct 0 care nu poate fi mai putin de inefabil.

Odata ce iti abandonezi Dumnezeul psihic,il scoti pe cel launtric la lumina. Cand temerile si fixarile mentale sunt eliminate,Sinele straluceste.

Animalele de ce nu cred intr-un Dumnezeu si,totusi,si-ar iesi din piele de fericire pentru existenta lor? La animale nu exista doctrine,religie sau Dumnezei. Ei sunt Dumnezeu prin simpla lor prezenta in acest univers. E de-ajuns pentru ei ca se manifesta.

Abandoneaza-l pe Dumnezeu fara nici o teama.

O mica atentie: Majoritatatea conceptiilor religioase cu privire la Dumnezeu ca fiind barbat se trag din calitatile barbatilor in comparatie cu femeile. Nu vreau sa discriminez femeile,dar este un adevarat noroc ca esti barbat,din toate punctele de vedere. Asta daca esti barbat. :)

Zi faina!

Share this post


Link to post
Share on other sites

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...