Jump to content

Recommended Posts

Capat de drum

 

Server cunoscut ca si dr.fioriginal.ro sau pe vremuri drx.devil.ro, a ajuns la final.

Toti administratorii au ajuns sa isi preocupe timpul cu alte activitati mai importante in viata lor, este timpul sa ne luam ramas bun.

Motivele sunt clare : serverul era construit pentru un numar ridicat de playeri pentru cs 1.6, datorita trecerii timpului acestia au scazut drastic in fiecare luna. Cum toti administratorii am ramas in lipsa de timp nu am reusit sa reformam serverul in felul in care acesta sa mearga si fara jucatori... din pacate staff-ul nostru s-a dorit a fi format din persoane atat active cat si inteligente, de asta poate o parte din ultimele persoane ajunse in staff aveau un deficit clar de inteligenta. 

 

Cum am spus, serverul isi va lua acum adio, dupa 4 ani de activitate.

2013-2017

 

Voi ruga un administrator sa pastreze acest topic chiar si cand categoria nu va mai exista, deoarece vreau sa postez tot in acest topic tot serverul la momentul actual, cu toate parolele si sursele si fisierele.

 

Good News : Dr.FioriGinal.Ro nu moare de tot, ne vom muta pe CS:GO. Aceasta va fi urmatoarea noastra miscare : portarea unui server de CS 1.6 pe CS:GO.

 

ADDONS COMPLET DR.FIORIGINAL.RO: https://github.com/luxxxoor/dr.fioriginal.ro/tree/master/dr

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca asta e sfarsitul, oricum @VrînceanAlex.lüxor , am vazut toata munca, pasiunea si timpul depus de tine in acest server de la inceputul lui pana la sfarsit, ai facut o treaba minunata cu toate pluggin-urile create pentru a satisface dorintele playerilor. 

Unele persoane nu meritau sa fie in staff, asta a adus si la pierderea playerilor si in + cs 1.6 e mort...

Edited by FluxSow
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...