Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
qRs.

[Stiri] Van Helsing va reveni pe marile ecrane fără superputeri, spune scenaristul filmului

Recommended Posts

541443l-640x400-b-defddb5f.jpg

 

Eric Heisserer (Arrival) şi Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange, Passengers) lucrează la o relansare a aventurilor vânătorului de monştri

Succesul comercial al lui 2004 (prea puţin agreat de critici însă) va fi relansat. Aventurile vânătorului de monştri Van Helsing vor beneficia de talentul creativ a două nume extrem de apreciate acum la Hollywood – scenariştii Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange, Passengers) şi Eric Heisserer (Arrival).

Într-un interviu acordat Collider.com, Heisserer a ţinut să explice cum se va distinge noul film de povestea celui dinainte. În plus faţă de explicaţiile pe care le-a mai oferit în legătură cu reboot-ul – a cărui acţiune se va desfăşura într-un cadru contemporan – scenaristul şi-a arătat dezaprobarea faţă de o caracteristică pregnantă a filmelor fantasy: „Găsim des aici câte un personaj extraordinar, cu abilităţi supranaturale, un erou ce poate rezolva lucrurile aşa cum o persoană obişnuită nu o poate face”.

Intenţia lui Heisserer este „de a-l portretiza pe erou fără puteri extraordinare, ci doar cu o minte ingenioasă, devotament şi încăpăţânarea necesare pentru a-l trece peste provocările neobişnuite”. „Nu îmi place să transmit publicului ideea că doar super oamenii sunt capabili de rezolva problemele majore ale omenirii. Îmi place ideea unui eroului obişnuit, care are iniţiativă şi pune lucrurile la punct”, a mai spus scenaristul.

Van Helsing, a cărui lansare probabilă va avea loc în 2018, se integrează în planul Universal de a lansa filmele în care monştrii clasici ai producţiilor sale să fie readuşi în faţa noilor generaţii (Mumia, Frankenstein, Dracula).

 

Sursa: cinemagia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...