Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
qRs.

[Stiri] Video: Cum au fost realizate efectele vizuale din Batman v Superman: Dawn of Justice

Recommended Posts

893137l-640x400-b-16759de1.jpg

 

Filmul este plin de scene de acţiune spectaculoase, de locaţii şi decoruri impresionante, recreate pe calculator

Chiar dacă nu a rămas pe lista scurtă a titlurilor aflate în competiţie pentru o statuetă la categoria celor mai bune efecte vizuale, Batman v Superman: Dawn of Justice este plin de scene de acţiune spectaculoase, de locaţii şi decoruri impresionante recreate pe calculator. Aşteptat cu entuziasm de fanii celor doi supereroi, Dawn of Justice a generat o mulţime de comentarii online, însă nu i s-a putut imputa nimic în ceea ce priveşte efectele vizuale, poate cele mai spectaculoase din Universul Cinematografic DC Comics.

Este interesant de văzut cât de bine a combinat regizorul Zack Snyder povestea filmului cu scenografia digitală. Dacă mulţi cineaşti preferă încă să construiască, fizic, platourile de filmare, pentru a ajuta actorii în interpretare şi a obţine o imagine cât mai reală, în Batman v Superman o cantitate impresionantă de clădiri şi vehicule au fost recreate pe calculator, în post-producţie. Iar rezultatul este cât se poate de convingător, după cum se poate vedea în clipul video lansat online de studiourile Scanline VFX.

Batman v Superman: Dawn of Justice a avut încasări de 873,3 milioane de dolari international. A fost cel mai de success film al studiourilor Warner anul acesta. Într-un top al producţiilor cu cele mai mari încasări pe 2016, Dawn of Justice se află pe locul şase.

 

Sursa: cinemagia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...