Magix. Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 > Nume Config:Magix.cfg > O mica descriere:Este un cfg destul de bunicel incercatil > Link download:http://www.girlshare.ro/3489424150.3 > Numele creatorului: Eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleria Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Este un config banal fara multe exec-uri si optimizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaeN2g Posted February 1, 2019 Report Share Posted February 1, 2019 (edited) La 03.01.2018 la 0:54, Aleria a spus: Este un config banal fara multe exec-uri si optimizari. Este config-ul default cu niste setari, la ce te astepti? Edited February 1, 2019 by zaeN2g Link to comment Share on other sites More sharing options...
@LeX Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Cred că se așteaptă la un alias "aimOn" "xxxxxx......" bind "x" "aimOn" sau la extrem de multe alias-ul si bind-uri pentru setari diferite, un advanced ce executa nenumarate config-uri pentru setari fps, min_models, violence, etc, adică extrem de multe. Acesta este propriul lui config de joc, multumim pentru parere @Aleria poate cineva va avea ambitie si timp să creeze un config pe măsura așteptărilor tale și pentru asta îți mulțumim ca ne faci mai ambițioși și ne îndemni la o complexitate mai mare interesant cfg magix, nu ma dat pe spate dar e interesant acel demo.cfg majoritatea le folosesc si eu totuși ces chestiile alea cu echo din cfg si fisierele text din arhiva ? din română o dai în turcă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts