Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
TibyXD

[Noutăți] Placa video nVidia GTX 1070 este disponibila acum in Romania

Recommended Posts

NVIDIA a anunţat lansarea în România a celei mai noi plăci video din oferta sa, modelul GTX 1070. Acesta vine la doar câteva săptămâni după debutul vârfului de gamă, GTX 1080, cu performanţă mai scăzută, însă şi cu un preţ considerabil mai mic. În ciuda faptului că nu poate concura cu modelul superior, GTX 1070 depăşeşte performanţa majorităţii plăcilor grafice disponibile pe piaţă, oferind un raport performanţă/preţ atrăgător pentru gamerii cu pretenţii.

În ciuda faptului că este poziţionat în clasa de mijloc, noul GTX 1070 de la NVIDIA promite să ofere performanţă ridicată în toate jocurile din prezent, indiferent de nivelul de detalii ales. Asemeni „fratelui” său mai mare, noul GPU este recomandat pentru gaming în rezoluţii înalte, peste Full HD, putând fi folosit chiar şi pentru rularea de jocuri în rezoluţie 4K. În afară de puterea limitată a cipului grafic faţă de GTX 1080, diferenţa majoră este memoria lui 1070. Aceasta „cântăreşte” 8 GB, însă foloseşte cipuri GDDR5, nu GDDRX 5, precum vârful de gamă.

gtx-1070-640.jpg?width=640&height=237

Preţul de pornire al modelului GTX 1070 Founder’s Edition este de 2.299 lei, acesta putând varia în funcţie de magazin. Modelele de referinţă sunt realizate atât de NVIDIA, cât şi de alţi parteneri, toate în variante identice. Acestea folosesc un sistem de răcire standard, realizat de NVIDIA, cu răcire folosind un ventilator sub formă de turbină.

Partenerii NVIDIA pregătesc însă modele proprii ale lui GTX 1070, cu sisteme de răcire diferite şi overclocking din fabrică. Acestea vor fi disponibile în viitorul apropiat, iar preţul lor va porni de la 1.999 lei, unele variante urcând chiar şi peste preţul recomandat pentru modelele Founder’s.

GTX 1070 este disponibil din 13 iunie în magazinele din România. Întrucât stocul va fi foarte limitat, NVIDIA sugerează orientarea şi către magazinele sale online din Marea Britanie, Germania şi Franţa pentru cei care nu reuşesc să cumpere dintr-o sursă locală.

 

Sursa: www.go4it.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu va sfatuiesc sa asteptati variantele gigabyte si asus, vin cu racire si performanta superioara fata de varianta standard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...