Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
qRs.

Legend of the Seeker (2008)

Recommended Posts

336037.jpg

Legend of the Seeker (2008) - Serial TV

Legenda căutătorului

 

Descriere

Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor și magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgostește de KAHLAN AMNELL (Bridget Regan), o femeie frumoasă cu puteri magice, dar care este un adevărat pericol pentru orice bărbat pe care-l iubește.

Cu ajutorul unui vrăjitor înțelept, pe nume ZEDD, cei doi pornesc să-l împiedice pe domnitorul răului, DARKEN RAHL (Craig Parker, The Lord of the Rings), să pună mâna pe cutia magică prin care ar avea puteri depline. În călătoria lor, Richard și Kahlan trec prin încercări periculoase, păduri mistice, tărâmuri ale morților și ținuturi magice, până la înfruntarea finală cu Rahl.

Legend of the Seeker se bazează pe seria de romane intitulată "The Sword of Truth" a celebrului scriitor Terry Goodkind. Richard Cypher a fost odată un simplu muntean, expert în cititul de urme, bucurându-se de o libertate totală și ducând o viață liniștită alături de tatăl său adoptiv și de fratele său, Michael, Întâiul Consilier al Tărâmului de Vest. Toate acestea se schimbă atunci când o profeție îngropată de mii de ani iese la iveala pentru a schimba radical viețile tuturor celor atinși de ea. Seria prezintă aventura epică a tânărului erou, însoțit de o misterioasă femeie pe nume Kahlan Amnell și de excentricul vrăjitor Zeddicus Zu'l Zorander, în încercarea de a-l împieduca pe magul răzbunător Darken Rahl de la gestul nebunesc de a dezlănțui asupra lumii o putere străveche și înfioratoare.


Regia

Mark Beesley, Michael Hurst

Actori principali

Bridget Regan, Bruce Spence, Craig Horner

Gen film

- Acţiune, Aventuri, Dramă, Fantastic

Durata

45 minute/episod

Notă film

- Cinemagia: 8.9

- IMDb: 7.7

 

Trailer YT

 

Edited by qRs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am căutat vreodată serialul ăsta le internet,stiu ca il dadea pe ProTV acum ceva timp,imi plăcea,nu am înțeles niciodată povestea,dar pare interesanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
La 13.08.2016 la 11:03, LoV3 a spus:

Nu am căutat vreodată serialul ăsta le internet,stiu ca il dadea pe ProTV acum ceva timp,imi plăcea,nu am înțeles niciodată povestea,dar pare interesanta.

Ce sincer esti :))

Nici eu nu intelegeam povestea fiindca vedeam cate un ep la TV cand ma trezeam intr-o dimineata de sambata, asa ca te inteleg :)) 

Imi era prea lene sa ma ridic din pat ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...