Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
qRs.

[Film] [Comedie] Zoolander 2 (2016)

Recommended Posts

zoolander_two_ver3_xxlg-500x500.jpg

Zoolander 2 (2016)

Zoolander no. 2

 

Descriere

Când i-am văzut ultima oară pe Derek (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson), se bucurau de minunile „Centrului Derek Zoolander pentru Copii Care Nu Pot Citi Bine și Vor Să Învețe Să Facă Și Alte Lucruri Bune” și Mugatu (Will Ferrell) era în spatele gratiilor. O catastrofă neașteptată lovește centrul și îi forțează pe cei doi să se ascundă. Cincisprezece ani mai târziu îi găsim pe Derek și Hansel trăind vieți izolate și separate, departe de restul lumii.

Când ambii primesc o invitație să apară într-un eveniment de modă în anticul și misteriosul oraș Roma, nu pot rezista tentației de a reveni la gloria lor anterioară și să se întoarcă la civilizație. La sosire, Derek și Hansel îi întâlnesc pe bizarii și excentricii designeri care sunt în spatele imperiului de modă. Cei doi realizează rapid că lumea modei pe care o cunoșteau odată s-a schimbat drastic.

În timp ce se luptă să găsească o relevanță în această lume ciudată plină cu blogging, vlogging, și modă anti-fashion, sunt recrutați să ajute la oprirea unui plan calculat și mortal care, dacă nu e oprit, ar distruge pentru totdeauna speranțele ca moda să revină la statutul său glorios și venerat. Numai Derek și Hansel au puterea de a SALVA MODA.

 

Regia

Ben Stiller

Actori principali

Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz, Will Ferrell

Gen film

- Comedie

Durata

100 minute

Rating

rating_n15.gif

Premiera in Romania

12.02.2016

 

Notă film

- Cinemagia: 5,4

- IMDB: 5,0

 

Trailer YT

 

Edited by qRs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...