Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
qRs.

[Film] [Sport] Southpaw (2015)

Recommended Posts

f3e2378.jpg

Southpaw (2015)

Descriere

Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) și scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) prezintă filmul „Southpaw: Lovitură de stânga” – povestea fascinantă a lui Billy „The Great” Hope, deținătorul actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea (jucat de Jake Gyllenhaal, actor nominalizat la Oscar).

Billy Hope pare că le are pe toate: o carieră impresionantă, o soție frumoasă și iubitoare (Rachel McAdams), o fiică adorabilă (Oona Laurence) și un stil de viață luxos. Însă când tragedia îi lovește familia, iar managerul și prietenul lui de-o viață (Curtis „50 Cent” Jackson) îl părăsește, Hope ajunge în cea mai grea situație din viața sa.

În acel moment, îi cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sală de gimnastică de cartier: Tick Willis (Forest Whitaker, premiat cu Oscar), un luptător pensionat, care acum îi antrenează pe cei mai duri boxeri amatori din oraș. Cu viitorul său depinzând de îndrumarea și tenacitatea lui Tick, Billy intră în cea mai grea luptă a vieții sale, în vreme ce se străduiește din răsputeri să fie iertat și să recâștige încrederea celor pe care îi iubește.

Regia

Antoine Fuqua

Actori principali

Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Steven Whitaker

Gen film

- Acţiune

- Dramă

- !Sport

- Thriller

Durata

123 minute

Rating

N-15 || Nerecomandat sub 15 ani

Notă film :

- Cinemagia : 8.5

- IMDB : 7.5

Trailer YT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...