Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up
Sign in to follow this  
Yusaku

[Informatii utile] Cel mai complex virus informatic

Recommended Posts

Cel mai complex virus informatic din istorie a fost descoperit dupa 5 ani de la lansare. Era folosit in spionaj Este de 100 de ori mai puternic decat un virus obisnuit.

celmaicomplexvirusinfor.jpg

Un virus informativ extrem de puternic, o adevarata "arma cibernetica", cel mai inteligent facut vreodata, a fost descoperit in mii de computere in Orientul Mijlociu, cel mai probabil dupa 5 ani in care a facut ravagii.

Virusul a fost depistat de expertii in securitate de la Kaspersky Labs, care sustin ca am intrat intr-o noua era cibernetica.

Vrei sa afli in TIMP REAL informatii despre virusi? Hai pe Facebook!

Virusul, botezat Flame, este de 100 de ori mai complex decat fratii sai obisnuiti care ataca PC-urile si este destinat furtului de informatii. El poate inclusiv sa porneasca microfonul calculatorului si sa asculte conversatiile oamenilor.

“Cand un sistem este atacat, Flame incepe o serie de operatiuni, cum ar fi monitorizarea traficului de pe Internet, capturarea foto a paginilor accesate, inregistrarea conversatiilor audio sau monitorizarea tastaturii”, a declarat pentru BBC, Vitali Kamluk, expert la Kaspersky.

Deocamdata, specialistii in securitate informatica ai companiei din Moscova sustin ca abia incep sa inteleaga modul in care functioneaza Flame, pentru ca este atat de complex.

Cele mai multe calculatoare infectate sunt in Iran, stat urmat de regiuniea Israel / Palestina, Sudan si Siria, scrie DailyMail.

Flame este a 3-a arma cibernetica majora descoperita dupa virusul Stuxnet, care a atacat programul nuclear al Iranului in 2010, si varul lui Duqu, care fura date.

Virusii atat de complecsi sunt, cel mai probabil, opera unei organizatii bine finantate sau a unui stat, nu a unui indivit care actioneaza singur.

SURS

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW deci o sa imi fac nevoile i el de antivirus daca dau de asa ceva...

De ce credeti ca in iran? pai nu acolo e petrolu? (in zona aia)

Ce tari au conflict in acea zona? america si cu islamisti oare cine or fi?:))

Share this post


Link to post
Share on other sites

poi da ... sau sa-l iei de pe torrente ^_^

orice soft este mult mai bun full decat trial :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...