Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up
Sign in to follow this  
x2Li

[Informatii utile] Exista sabie laser !

Recommended Posts

De cand George Lucas a creat universul Star Wars, sabiile laser au fascinat lumea. Si era oarecum potrivit ca acum, cand laserul a implinit 50 de ani, sa vedem primul astfel de dispozitiv comercial. Si chiar daca nu are proprietatile din film, Spyder III Pro Arctic Laser de la WickedLasers este suficient de similara pentru a fi denumita sabie laser.

Aceasta foloseste o dioda Casio cu tenta albastra si un laser de 1 W cu diametru de 1.5 Sunt ratat si lungime de unda de 445 nm. Dar daca aceasta putere vi se pare mica, nu este. Un astfel de laser poate orbi pe cineva in mai putin de o secunda, si daca este atintit asupra aceleiasi zone ceva mai mult timp, poate provoca incendii, si chiar arde pielea.

Din acest motiv Spyder III vine si cu o pereche de ochelari protectori speciali. Compania impune insa foarte multa grija in utilizarea acestui dispozitiv, pentru ca poate afecta ochii de la o distanta de 211 metri. Aceasta sabie masoara 228*36 Sunt ratat si cantareste 378 de grame. Iar manerul este realizat din aluminiu de calitate militara, iar bateria Li-Ion are o autonomie de 120 de minute.

Pretul unui Spyder III Pro Arctic Laser este de doar 200 $, ceea ce-l face foarte accesibil pentru cat de periculos este. WickedLasers mai are dispozitive similare ca forma, insa departe de aceeasi putere, ce puteau sa serveasca doar ca pointer-e. La final, sa vedem un filmulet care ne arata un potential viitor daca WickedLasers isi urmeaza actualul scop de a realiza adevarata sabie laser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aolO! ba aia era bunikasa? dak da... ba si'o taiat bunika:)) .. rasplata? 7477517651464561 de bomboane:))))))

Share this post


Link to post
Share on other sites

il am eu [icon_haha.gif] intradevar e foarte puternic...l-am cumparat cu tot cu lentilele aditionale si pot spune ca daca il folosesc fara ochelarii de protectie vad galben vreo 10 minute...in schimb nu sunt multumit de lentila lanterna eu deaia l-am cumparat mai mult sa am o luminozitate buna cand sunt la servici pt ca merg foarte mult pe intuneric cand raspund la alarme in scoli [sFi_bat.gif] ....iar lentila de marire a sabiei care este folosita si in video-ul de mai sus e foarte puternica si chiar taie sau arde pe o distanta de un metru de laser bineinteles chestii subtiri (hartii, plastice subtiri, etc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

[249283.gif] cea mai tare faza aia cand taie femeia [icon_lol.gif] [icon_lol.gif]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...