Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Sign in to follow this  
GlibZ#

[Informatii utile] Windows 9

Recommended Posts

Se pare că Microsoft deja lucrează la primul update pentru Windows 8.1, compania având bine structurat şi un roadmap cu lansările viitoare şi valuri de actualizări. Observatorul Windows Paul Thurrott afirmă că dacă totul merge bine ar trebui să avem Windows 9 gata de lansare în aprilie 2015.

Windows%209%20release%20date%20is%20November%202014.jpg

Microsoft va prezenta viziunea sa pentru Windows 9 la conferinţa Build 2014 pentru dezvoltatori, din luna aprilie a acestui an. MS ar intenţiona să folosească brandingul Windows 9 şi toate funcţiile sale pentru a şterge amintirea neplăcută a lui Windows 8, unul dintre cele mai criticate OS-uri Microsoft lansate vreodată. Se pare că interfaţa va trece la Metro 2.0 şi va îmbunătăţi dramatic experienţa de utilizare a tileurilor.

Zvonurile afirmă că Microsoft ar putea separa aplicaţiile Metro de cele standard, permiţându-le să ruleze în ferestre separate şi nu în mod desktop. The Verge a aflat şi că se plănuieşte revenirea meniului Start, dar acesta ar putea sosi mai devreme de Windows 9. La ora actuală compania din Redmond se afla în etapele finale de planificare pentru Windows 9 şi va începe lucrul la acest release după Build 2014.

Ce părere aveţi?

sursă: http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/m ... 19522.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Windows 8 nu mi-a placut deloc ..am ramas la 7 ... acuma sa vedem ce va fi si 9

fiecare cu caracterul lui.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...