Yusaku 17 Report post Posted December 25, 2013 Salut, dupa cum spune si titlul, m-am gandit sa fac un tutorial pt cei care nu stiu despre aceasta optiune de la steam. Pentru inceput trebuia sa faceti parte din grupul Family Share si sa asteptati ( asta pentru aceasta optiune de share este inca in versiunea beta si nu o au decat putini useri ... dar dupa ce va fi lansata oficial .... toti userii steam vor puteam face sharing la libraria personala -> pana la 10 calculatoare autorizate). ok ... prea multa vorbarie .... pentru a vedea exact despre ce e vorba .... am facut o tentativa de video vizionare placuta PS" Daca aveti intrebari nu ezitati sa trimiteti PM Echipei Tehnice -> Mr.2peu http://www.youtube.com/watch?v=zcFmCsH5nkE Share this post Link to post Share on other sites
ElHak1m 0 Report post Posted December 26, 2013 Bine baaaaaaaaa ! Acu o sa-ti fur MW2 :> Ihaaaaaa ! Share this post Link to post Share on other sites
Alex 100000020 Report post Posted December 26, 2013 PS" Daca aveti intrebari nu ezitati sa trimiteti PM Echipei Tehnice -> Mr.2peu )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Share this post Link to post Share on other sites