Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

pacpac72

Member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About pacpac72

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/12/1989

Profile information

 • Location
  Simleu-Silvaniei
 • Gender
  Not Telling

Contact methods

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. # DNS DORIT: TS.FIORIGINAL.RO # IP: 193.84.64.140 # PORT: 10016 # SLOTURI: 30 # HOST: GAZDUIRE JOCURI # TIPUL JOCULUI: TeamSpeak3 # MODUL SERVERULUI: Public # VECHIME SERVER: 1 Saptamana # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: 4/5 # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.140:10016/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): https://fioriginal.ro/profile/8407-pacpac72/ # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Informații Administratie Solicitări canale permanente Aplică pentru grad Reclamaţii Cereri Unban Arhivă
 2. # Nick nou: Legenda # Motiv: il folosesc in mai multe locuri.... # Posturi: 19 # Link cu ultima cerere acceptata(daca ai mai avut): nu am avut # Indeplinesti conditiile?: eu zic ca da mai putin cu posturile .
 3. am lasat mesaj celui ce detinea drx inaite vedem .
 4. salut

  am vazut ca uni vor iara drx

  eu pot sal deschid iar daca esti de acord

  si inca o intrebare ai addonsul de pe el il vreau la fel

  e detin un server drx  poti verifica pe indungi nu e reclama  eu zic ca este ok ala asta ms o zi frumoasa

 5. daca tot il vreti inapoi de ce nu puneti bani si il deschideti. daca as sti ca am 5 persoane care ar vrea sa joace dr il deschid eu.
 6. # DNS DORIT: PacPac.Fioriginal.Ro # IP: 89.34.25.198 # PORT: 27015 # SLOTURI: 22 # HOST: HZONE # TIPUL JOCULUI: CS.16 # MODUL SERVERULUI: CLASIC # VECHIME SERVER: DE AZI # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: NU POT SA ZIC CA AS MINTI # LINK GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.198:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profil :http://fioriginal.ro/forum/profile/8407-pacpac72/#elUserLink_menu momentan doar eu . # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: [Pac] Regulament , [ Pac ] Anunturi , [Pac] Staff-ul ,[Pac] Cereri Admin ,[Pac] Reclamatii ,[Pac]Cerere -Unban ,[Pac] BanList ,[Pac] Concursuri ,[Pac] potoshop [Pac] jocuri Informatii despre tine: - Varsta, localitate, ocupatie si o scurta descriere. Nu ne intereseaza istoricul de la nastere, ci cateva cuvinte despre cine esti tu. Raspuns:am 39 de ani joc din pasiune si din dragoste pentru ce a fost o data cs 16 localitatea simleu silvaniei lucrez la o fabrica de mobila . - Provenienta banilor pentru plata hostului. Nu suntem de la politie, dar vrem sa stim sigur ca aveti bani sa platiti si lunile urmatoare. Raspuns bani vin din salariul meu . - O descriere cat mai completa a experientei in domeniul jocului pentru care doriti sa creati serverul. Vrem sa ne asiguram ca viitorii parteneri sunt capabili sa isi administreze serverul. Raspuns: sincer am o experienta ce am dobandito pe alte servare care leam administrat ca sa nu fac reclama va pot da in privat detalii - Motivul pentru care vrei sa intrii cu serverul in comunitatea FioriGinaL.Ro si nu alta. De cand esti membru, de unde ai auzit de noi, parerea pe care ti-ai facut-o pana acum despre noi. Raspuns: sincer acum mult timp am gasit aceasta comunitate si mi sa parut una stabila nu una care apare si dispare - Prin ce metode ai de gand sa populezi serverul. Raspuns: bosturi si prin o buna adminstrare . - Asteptari de la noi. Raspuns: asteptari nu am doar sa o tineti tot asa =====================================================
 7. fara suparare dar la tine in plugins.ini unde este pus linia amx.who.amx sau care este acel plugins .
 8. pacpac72

  [Vand] Steam

  Nick:pacpac72 Id contact:yaho /pacpac72 Produse puse spre vanzare(+pret):Left4 Dead2 ,Euro Truck Simulation Pret produse 7 euro Metoda de plata:paysafe Alte specificatii:nu acept schimburi si nu dau primu. Poze produse:
 9. meciul este Franţa - Islanda 5-2 euro 2016
 10. asta ar fi cea mai buna ideie sa pui tu plugins daca cineva o sati dea un addon sigur o sa aibe reclame in el acum tu stii cautati un scripter daca tu nu te pricepi la addon . daca ai lasa si tu plugins care le vrei in addon te pot ajuta .
 11. scuze de postu care lam facut mai sus. daca vrei vip cu gunsmenu si vips_list.ini ai aici link http://www.girlshare.ro/3489446791.6 sper sa te ajute bafta daca nu te descurci lasami pm sau mes .
 12. daca ai servar in comunitate add pacpac72 si o sati dau vip. Ilusion [G]: Eu unul nu am inteles ce cauta postul asta aici.Ai grija data viitoare.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...