Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Lozzo

Member
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

About Lozzo

 • Rank
  Membru

Profile information

 • Location
  Calarasi

Contact methods

 • Steam ID
  Non-Steam
 • Yahoo
  narcotic_narcotic392

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De la mine ai pro.Nu mai deranjat niciodată ai avut un vocabular bun fata de mine.Acum nu e treaba mea ce ai facut cu restul. Ps:Eu zic sa iti remediezi vocabularul si o sa scapi de plângeri?
 2. Daca colegii mei sunt de acord cu el si din partea mea are Pro!
 3. Greșit ? de doua ori am avut admin dar prima oara am adminat 1 an si au intervenit niste probleme de sănătate (cine ma cunoaste bine stie) a doua oara am avut probleme cu pc-ul si am primit remove acum sunt on mai mereu.Oricum multumesc pentru pro.Stima!
 4. Mario nu am jucat din pacate o sa ma apuc acum;) Aproape 2 ani ii am aici.Pana acum crezi ca doar pe fioriginal am jucat?Am jucat si classic,deathrun,surf.Pe classic si surf am avut admin pe classic 1 an jumate si 1an si putin pe deathrun Stima! Ps:Nu o lua in nume de rau doar te-am lamurit!
 5. Nick-ul folosit pe server :Lozzo - Vârsta / Localitate / Funcție :21/student/calarasi - Steam / Non-steam : Non-steam - Link Gametracker : http://www.gametracker.com/player/Lozzo ... .53:27015/ - De când joci pe server , în ce intervale orare ( pentru cei care sunt la școală și joacă seara sau doar în week-end ) :joc de 3luni/13:00-00:00 - De ce vrei să fii admin / De ce te-am alege pe tine ca admin / Ce îți propui să faci / schimbi : Nimic e perfect serverul.Am mai fost admin pe server dar am lipsit foarte mult si am primit remove.Am revenit si acum sunt activ mai mereu pe server din lipsa de ocupatie:)) in special seara de la 23-04 - Experienta de admin ( minim 2 ani ) :4 ani
 6. Nu stiu daca am voie sau nu sa comentez aici.Parerea mea este ca impertinentu ar tine serverul destul de bine.De cand joaca pe serverul asta m-am inteles destul de bine cu el.Este atent la playeri,incearca sa mentina ordinea pe server,incearca sa aplaneze certurile de pe server.Poate ca nu e profesionist in ftp dar nimeni nu-i perfect.Cu timpul poate invata.Eu zic ca va ajuta serverul foarte mult.Toata stima si pentru Adi pentru ca a avut grija de server si poate se intoarce in functie.Foarte buna ideea de a fi luat in proba poate ca se descurca si va ajunge administratorul serverului.Acum ramane la alegerea administratorilor.Stima!
 7. Nick-ul folosit pe server :Lozzo - Vârsta / Localitate / Funcție :21/student- Steam / Non-steam : Non-steam - Link Gametracker : http://www.gametracker.com/player/Lozzo ... .53:27015/ - De când joci pe server , în ce intervale orare ( pentru cei care sunt la școală și joacă seara sau doar în week-end ) :19:00-05:00 - De ce vrei să fii admin / De ce te-am alege pe tine ca admin / Ce îți propui să faci / schimbi :Vreau slot pentru a evita sa intre cineva cu numele meu si problemele cu adminii.Pentru ca am patit-o si nu mai vreau. - Experienta de admin ( minim 2 ani ) :4 ani - Varsta minim 16 ani:21
 8. eu cred ca am spus clar daca pune pozele si e curat are pro unban , ca asa spus el ca le pune pe forum app pe ce dovada dati pro ca il cunosteti : uite ca sunt sa vad dovada ca nu joaca murdar. Impe stii si tu ca eram curat cand ai facut pozele.Dar de ce nu spui motivul pentru care mi-ai facut poze si m-ai banat?Nu pentru ca eram suspect de cod,pentru faptul ca am castigat o mapa repede si el a spus ca nu crede ca sunt eu.Credea ca joaca flv cu numele meu.Ai spus exact asa ''de ce nu vorbesti?da-mi mess sa vad daca esti tu.'' Daca nu ma credeti rog sa se verifice. Stiu dar nu am mai patit niciodata sa mi se faca poze.Si crede-ma ca nu mai stiu ce cs sa imi iau.Pana acum numai porcarii d-astea de cs-uri am gasit.Poate ca in scurt timp o sa imi cumpar si eu steam sa nu mai am probleme.Multumesc pentru Pro.Stima!
 9. Deci Lex mi-ai pus gand rau:)) E bine de stiut:)) Ps:Imi da si mie cineva unban?
 10. Am cs naspa si nu s-au salvat!Am jucat vreodata cu cod?
 11. Nick`ul tau :Lozzo IP:5.14.255.254 Adminul care te`a banat :ThE BoRdErGuArD Data/ora :21.02.2016 17:00 Motiv :Mi-a facut poze si i-am spus ca nu am mess.
 12. Ok!Nu am mai facut nici-o cerere in fine nu mai vreau admin poti da t/c.
 13. Nu m-am certat cu nimeni.Am lipsit mult si am primit remove!
 14. Nick-ul folosit pe server :Lozzo - Vârsta / Localitate / Funcție :21/student/calarasi - Steam / Non-steam : Non-steam - Link Gametracker : http://www.gametracker.com/player/Lozzo ... .53:27015/ - De când joci pe server , în ce intervale orare ( pentru cei care sunt la școală și joacă seara sau doar în week-end ) :joc de 3luni/13:00-00:00 - De ce vrei să fii admin / De ce te-am alege pe tine ca admin / Ce îți propui să faci / schimbi : Nimic e perfect serverul.Am mai fost admin pe server dar am lipsit foarte mult si am primit remove.Am revenit si acum sunt activ mai mereu pe server din lipsa de ocupatie:)) in special seara de la 23-04 - Experienta de admin ( minim 2 ani ) :4 ani - Varsta minim 16 ani:21

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...