Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

AlpShO

Member
 • Content Count

  1216
 • Joined

 • Last visited

About AlpShO

 • Rank
  Gold member
 • Birthday 07/22/2000

Profile information

 • Gender
  Female

Contact methods

 • Steam ID
  altnick73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru mine nu conteaza culoarea sau accesele,vreau doar sa mi se permita sa activez in categoria respectiva.
 2. Nu am verificat-o,srry cerere-functie/categorii-libere-la-care-pot-aplica-viitorii-moderatori-t40339.html Sunt intr-o ipostaza destul de nasoala,nici nu stiu ce sa spun . Vreau sa activez pe forum,dar nu mai joc de mult cs 1.6 . M-as putea ocupa de CS:GO pariuri.
 3. ✖Nume folosit pe forum : AlpShO ✖Posturi ( minim 250 - exceptie DESIGNER ) : + ✖Varsta / Localitate / Functie ( elev, politist, zidar ...etc ) : 15/Chisinau/elev ✖Experienta anterioara, daca este cazul ( precizati comunitatea / site-ul ) : + (fioriginal.ro) ✖De ce doriti sa fiti moderator : Categoria in cauza nu are moderator si as vrea sa o readuc la viata ✖Cateva idei, exemple de activitati pe care vi le propuneti sa le faceti : Ideile vin pe parcurs. ✖Stiti sa mutati / inchideti / stergeti un topic ?: Da ✖Sectiunea in care doriti sa activati si de ce : Interviuri,mi se pare mai familiara sectiunea. Stiu ca am lipsit mult timp,stiu ca in trecut nu am facut o treaba prea buna,dar vreau sa ma revansez. Este o categorie inactiva de mult timp,asa ca nu cred ca aveti ceva de pierdut.
 4. Daca esti interesat, contactreaza-ma pe steam si vb acolo.
 5. "Interviul este specia care informează și elucidează, prin intermediul unui dialog." Ti-am aratat si pe steam asta. E comunitatea fioriginal,aici totul e posibil,chiar si un interviu cu cate un enunt. Ce ai scris tu mai sus,e tipic pentru toate interviurile. Daca as face cum ai spus tu,interviul ar fi prea lung. Off: Mi-ai spus, ca vezi lucrurile asa cum trebuie,nu prea cred,le vez asa cum vrei tu sa le vezi. Devil: "- Interviurile vor conține 20-30 de intrebări diverse." interviuri/interviuri-t18647.html Daca esti moderator la o sectiune, postezi ce ti se cere ..
 6. ✖Nume folosit pe forum : AlpShO ✖Posturi ( minim 400 - exceptie DESIGNER ) : Este ✖Varsta / Localitate / Functie ( elev, politist, zidar ...etc ) : 15/Chisinau/elev ✖Experienta anterioara, daca este cazul ( precizati comunitatea / site-ul ) : Experienta in comunitate. ✖De ce doriti sa fiti moderator : Vreau sa revin pe forum,sa-mi ocup timpul liber cu ceva. ✖Cateva idei, exemple de activitati pe care vi le propuneti sa le faceti : Sa readuc la viata categoria "Interviuri" ✖ Stiti sa mutati / inchideti / stergeti un topic ?: Dap ✖Sectiunea in care doriti sa activati si de ce : Interviuri,e o categorie moarta. Stiu,ca trecutul meu nu e prea stralucit,dar vreau sa incerc din nou. As fi multumit si cu o perioada de proba,categoria e moarta de aproape 6 luni,nu cred ca ii incurca cuiva ceva topicuri noi.
 7. Nick: emaline2001 Contact(Y!M, SKYPE sau STEAM): altnick/steam Produse: Cont MC premium Preț: 5-10$,pretul e negociabil Poze produse(obligatoriu): Sincer,nu stiu la ce sa fac poza(nu fac tepe ). Cumparatorului arat orice doreste. Metoda de plată(Transfer credit/SMS/PayPal/Bancar): Vorbim pe loc Alte precizări : Cum o mai duceti?
 8. Salut,vreau sa-mi cumpar un pc gaming si nu stiu care ar fi cele mai potrivite componente. Pretul nu conteaza. Si ar fi de dorit sa fie componentele cat mai nou. Sper sa aleg un pc pe care poate rula orice joc in 60-70 frame-uri totul pe max. Ms
 9. ♣ Preferință:Avatar ♣ Posturi: 1200+ ♣ Imagine: nu conteaza,cv cu cs sau natura[sa am de unde alege ] ♣ Text: AlpShO ♣ Efecte: Ce puteti si voi ♣ Precizări: sub textul principal sa fie scris "<3 FioriGinaL". Dimensiuni clasice. ♣ Preferință:Semnatura ♣ Posturi: 1200+ ♣ Imagine: La fel ca la avatar ♣ Text: AlpShO ♣ Efecte: Ce stiti. ♣ Precizări: Ca la avatar.
 10. Nick-ul tau: AlpShO Pe cine provoci: Mihai.
 11. +1 Mereu cand mut un topic la cos,adaug in fata titlului [Recycle Bin]

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...