Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Alezko.

Member
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Alezko.

 • Rank
  Bronze member

Profile information

 • Location
  Galați
 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contra, nu cred că este nevoie de explicații.
 2. Nick: Alezko. Nume Real: Damian Alexandru Varsta: 16 Gradul dorit (alegeti un grad care va este prezentat mai sus): Administrator Contact (Y!M/Skype/Facebook): gamezone.romania 5 Comenzi amxx: amx_slay/amx_gag/amx_kick/amx_ban/amx_banip/amx_psay etc. De ce doresti acest grad?: Să ajut serverul și să pot avea acces la unele comenzi pentru a reuși să fac server-ul să fie „curat” Ai citit regulamentul?: Poate!
 3. Numele modului: More Explosives Mod Descriere: Acest mod îți adaugă niște items ( obiecte ) noi în minecraft care îți permit să distrugi o anumite parte din mapa care va lasă in urmă diferite chestii (foc/apa etc.) Poze/Video: - Link Descarcare: http://adf.ly/1XbTKb Explicații de instalare: Este foarte simplu, aveți un model după care vă puteți ghida.
 4. Nume plugin: ParachutePlus Poze/Video (în cazul in care sunt): - Descrierea Pluginului: Îți adaugă o parașută pe care o poți folosi când ai nevoie. Link Download: http://mods.curse.com/bukkit-plugins/minecraft/parachuteplus
 5. De data asta ai făcut o greșeala urâtă :/. ON: Pro.
 6. Contra, nu ai activitate și nu ai maturitatea necesară pentru a primi această funcție de admin.
 7. Contra, prea mult de scris pentru cineva care nu merita
 8. Nu are dovada, dar intră rar pe server și când intră are impresia că poate face „legea” ON: Pro
 9. Dacă este ceva, sunt pro remove 7up Pentru Just nimic, este un băiat de treabă și serios. Adrian și restu” care nu dau nume, nu cred că v-ați enervat pe chestia asta, spuneți că vă este „ciuda” că nu aveți acces la un rank mare cum are just. Nu înțeleg ce este atâta ură între voi, da nu prea este corect ce face just dar totuși nu se vede abuz în poza aia și nici pe server nu văd eu abuz (că intră cu numele lui să pună un sound eu nu cred că este abuz). Prea multă ură, până la urmă sunteți colegi.
 10. Contra, numele topicului + regulamentul

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...