Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

anca

Co-Founder
 • Content Count

  6673
 • Joined

 • Days Won

  138

anca last won the day on August 21 2019

anca had the most liked content!

About anca

 • Rank
  Legend member
 • Birthday May 11

Profile information

 • Location
  Viena, Austria
 • Gender
  Not Telling
 • Favorite server
  mix.fioriginal.ro

Contact methods

 • Steam ID
  STEAM_1:0:58514266

Recent Profile Visitors

11513 profile views
 1. anca

  Discutie water

  Daca tu ai luat-o ca pe o amenintare, nu este vina mea. Ce ti-am scris acolo a fost sa iti atrag atentia. Nu detin server de ieri. Am avut server mare, am avut de a face cu o gramada de admini. Stiu foarte bine cum trebuie sa gestionez o situatie. Fiind moderator global ar fi trebuit sa stii si tu ca acel raspuns dat la o reclamatie nu il puteam lua in considerare. Daca te deranjeaza ca ti s-a atras atentia si iti iei jucariile si pleci, atunci e clar ca nu esti pregatit sa ai grad. Tu ai postat ca e ceva suspect la el si de asta dai contra. Cum am spus, astfel de raspunsuri nu pot fi luate in considerare mai ales ca esti si mg trebuia sa stii asta. De ce am scris aia cu titlul? Ca sa ii atrag atentia, sa isi dea seama ca a gresit la titlu si a pus numele lui Venom. De asta am si specificat "el are nick Venom" ca sa isi dea seama ca a trecut gresit numele. Altfel, scriam direct ce am scris mai jos. Nu pot sa invat pe toti sa citeasca. Daca citea bine modelul, stia sa completeze. Nu era ceva uau. Dar nu a dat prea multa atentie. Am auzit ca ti-ai insusit dreptul de a da unban. De unde si pana unde intervin adminii peste fondatori/owneri? A avut tot dreptul Venom sa iti dea remove. Tu in loc sa iti recunosti greseala sau sa iti ceri scuze, vii aici si faci taraboi. Am vrut sa fiu draguta cu voi, am avut incredere, am dat sanse, v-am dat up, dar vad ca va bateti joc. Am zis ca voi chiar vreti sa facem ceva. Daca tu pentru o mustrare spui "plec si nu ma intorc decat cand nu mai sunt venom si anca" e clar. Asta spune tot. Iar lucrurile astea se puteau vorbi privat sau la categoria moderatorilor de pe forum. Nu intr-o cerere unban. Inca un motiv pentru care nu esti pregatit sa ai mg. Sebi, verdict la cerere? Ca ne intindem si o dam in altele. Edit: A, da. Dublu post. Alt motiv ca nu esti pregatit pentru mg.
 2. El are nick Venom cica Nici un titlu nu poate sa il puna cum trebuie
 3. Tu daca mai raspunzi aiurea sa vezi ce remove iei. Cand raspunzi cu "contra am observat ca ai aim" aduci si dovada. Nu dai contra asa...doar sa postezi si tu. Venom este si fondator la server. O cerere unban trebuie sa faci si o vei primi doar daca se va dovedi ca meriti unban si ai luat pe nedrept. Reclamatie respinsa
 4. Ati inceput cu reclamatii? @Asy R E G E mai vrei adminul sau ti-l putem scoate? Nu avem nevoie de admini problematici. Avem nevoie de admini care sa ne ajute, sa isi faca treaba atunci cand sunt pe server. Nu sa caute cearta, sa injure samd.
 5. anca

  Boost server

  Serverul are boost timp de 1 luna incepand din seara asta, 8 august. Rog adminii sa fie alaturi de noi. Daca observati ceva nereguli cu serverul, daca playerii se plang de ceva anume, postati aici nemultumirile ca sa stim ce avem de facut.
 6. Acceptat. Sper ca vei fi activ si nu vei sta doar spec facand altceva. Trimite datele pm lui Venom.
 7. Recrutam Admini * In acest topic se posteaza doar comentariul cu modelul aplicat. Restul discutiilor vor fi sterse/sanctionate in caz de spam. #Nick: #Experienta: #Cat timp esti dispus sa petreci pe server zilnic?: #Steam ID:
 8. Confirmarea nu o pot da pana nu rezolvi cu gametracker
 9. Poate vrea sa plece de acolo :)) Si eu sunt curioasa de asta. Acum 4 zile ai facut cerere dns acolo si acum vii aici. De unde avem garantia ca nu pleci iar dupa 4 zile in alta comunitate
 10. In sfarsit. Mai ai de indeplinit conditia cu gametracker
 11. Respins din nou 🙃 Respecta modelul. Am zis si in cererea trecuta
 12. Respins + cos Mai uita-te peste model.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...