Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Champion.

Member
 • Content Count

  1352
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Champion.

 • Rank
  Gold member
 • Birthday 09/07/1995

Profile information

 • Gender
  Female

Contact methods

 • Steam ID
  Cempian18

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. D-apai,ba scooby, daca asculti manele, cred si eu Da, ascult muzica, la fel cum imi place sa vorbesc si sa stau cu iubita mea cand sunt in orice stare, imi place sa-mi impartasesc sentimentele si muzcii.
 2. Da, da, da. Ma ofer sa apar pe lista.
 3. Poate sa-mi explice ceva de ce e asa ieftin? Sunt confuz. Edit Shadow.: Titlul este prea lung .. si nu s-au pus toate caracterele.. daca la asta te referi. Edit bUlDoG: Si mie mi s-a parut bizar dar cred ca era vorba despre capacul de lemn care se pune in spate
 4. Cu siguranta ai de lucrat la exprimare si la tinutul unui speech.
 5. Titlu rasist, nu se ocupa nimeni? Adrian, ai grija, pentru ca poti instiga la ura foarte usor...
 6. Tehnologia cu siguranta foarte mult, e cel mai usor mod de a comunica cu altii, cel mai practic pentru acumularea de informatii. Trist este ca din ce in ce mai multa lume se cufunda in lumea virtuala si uita de prietenii cu care impart o bere, de prietenele pe care le tin in brate, etc.
 7. Champion.

  Faby | #56

  Imi plac intrebarile. Ma fac sa tanjesc dupa un interviu. ( subtil, 'se-i? ) La acelasi film am plans si eu, apropo Clau23 <3: Toti cei care au vazut filmul ala cred ca au plans. Victorr.: Nah.. eu n-am suflet.. eu nu plang
 8. Mi-a placut! Nici prea mult, nici prea putin. Nu stiu daca mi-ai urmat sfatul sau nu, dar observ o schimbare in bine. Pe langa asta, ai potrivit si culorile. Felicitari!
 9. Nume echipe: DAU LA kTERINCA vs Dinamo Nostrum Lux Data si ora: 13.02.2016 ( sambata) 11:00
 10. Un articol bun, dar cel putin pe mine ma deranjeaza culorile. Incearca sa folosesti unele mai calde, mai placute ochiului.
 11. Cupa trecuta am luat-o noi..o luam si pe asta, no?
 12. ♣ Nume clan: DAU LA kTERINCA ♣ Nick playeri: Champion. / Alexer ♣ SteamID playeri: I'm on the highway to hell! / Alexer#DAU la KTERINCA ♣ Vârsta playeri: 20/18 ♣ Tag clan: KFC ♣ Regulament: fioriginal Ne-am lasat asteptati :">
 13. De ce ar fi certuri pe premii? Suntem copii de 12 ani? Se presupune ca suntem o comunitate mare si 'unita' ... ca de aia e comunitate. La 1v1 unde e distractia?
 14. Sunt de acord cu cupa, nu si cu WarGods shit si TeamViewer shit.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...