Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

uNstoPPaBLe?!

Member
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

About uNstoPPaBLe?!

 • Rank
  Membru

Contact methods

 • Steam ID
  kirill030101
 1. Nick Actual : zElEhAi /A/ Nick Dorit : uNstoPPaBLe?! Motiv: Sa fie ca si cel de pe forum
 2. Suspend 1-2 sapt . Se tine prea tare ca le stie pe toate..
 3. Dar stai ca nu mi-am dat revive si am cistigat viata asa ca e nevoit sa astepte acolo scrie de revive dar nu de viata asa ca nu-mi pasa
 4. Nicku tau pe server :zElEhAi /A/ Adminu Reclamat :dR#Akcent Motivul reclamatiei :Eu imi folosesc viata si raman last dar el imi da slay si-mi zice esti lastsi ii spun chiar daca sunt last nu ai voie mai ales ca sunt admin si nu ai voie sa folosesti comenzi pe alt admin dar el ma contrazice ... mi-a dat de 2 ori slay si lui unu like a boss Pedeapsa sugerata de tine : Suspend remove ?? Data si ora : Azi la amiaza nu mai tin minte ora era vreo 15:00 asa undeva... nuj Dovada : http://fioriginal.ro/imgupload/?di=913862664689 Multumesc !
 5. Imi plac skinurile daca face cineva rost de ele sau are altele bune va rog un link
 6. Tie greu sa scrii "thetime" , "timeleft" si "/nextmap" ? Contra oricum chiar de-ti arata ce mapa va urma un admin tre sa deie vot si sunt de acord si cu luxor ce a spus
 7. Nick : zElEhAi /A/ Grad admin : Maior Cat timp? : nush ... Motiv ? : Am probleme cu scoala rau de tot si treb sa-mi iau alt calculator ca asta e praf cred ca voi reveni peste vreo 1-2 saptamini scuzatima ca nu pot ! Si nicku o sa-l schimb ca nu prea am timp sunt de PC-ul altcuiva asa ca Bafta TUTUROR !
 8. E un amarat de slot dar ... pe viitor citeste regulamentul... PR0
 9. Ba eu vreau sa ia remove pentru ca am vazut mai multe greseli la el cind eram doar eu pe srv si citeodata era si hades... si am tacut .
 10. Eu am luat -1 pentru slap da daca te mai gindestiii??
 11. Ba da sa dea odata de 2 ori dar tu ai vazut de cite ori a dat si inca nui tot trebuia sa fac 2 screenuri dar n-am facuto..
 12. Nicku tau pe server : zElEhAi /A/ Adminu Reclamat : andrey Motivul reclamatiei : A dat slap lui NebunieX Pentru ca il astepta pee pacanel sa-l omoare si a inceput sai dea la slap.. Pedeapsa sugerata de tine : Remove sau suspend.. Dovada : (Poza/Demo) : http://fioriginal.ro/imgupload/?di=2138262632515
 13. Dar nu-mi daduse id inca...
 14. Ce premii vrei ? .. steam sau ce daca au lux si wen deja cu premii e pe placul lor.. eu doar propunere zic..
 15. Vreau sa propun ca in fiecare duminica sa fie asa un mic concurrs . Intra luxor si wEN sau unul din ei si da start . Care omoara de cel mai multe ori tero pe x mape primeste +1 sau admin. Cred ca o sa va placa ! Multumesc,anticipat!

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...