Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

Arcade

Girl
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

About Arcade

 • Rank
  Super member
 • Birthday 05/14/1995

Profile information

 • Gender
  Female
 • Interests
  TO BE ThE BEST OF GAMES

Contact methods

 • Steam ID
  STEAM_0:1:71228042
 • Yahoo
 • Website URL
  http://www.alexserialmovie.actionboard.net/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arcade

  [Provocare]Arcade

  Asculta tu ,Alex puta mica , Fugi la poarta ca te asteapta ghita Vrea sa ti-o indese intr-o paturica,acolo undeva la portita, Spui ca sunt centurista? bai jagardea travestita, M-am nascut sa-ti dau maxime , Cand tu uiti sa pui cratime, Si vad cum injuri gluma e groasa Nu-nteleg cum de-a permis Dumnezeu asemenea rasa Prostie grasa , nici o angoasa Pe forum e doar haos si-o neliniste bolnavicioasa O sa-ti dau partea a2-a,apoi te las in luna a9-a Te laudai ca esti devotat, sa dai battle cu mine ne-ncetat, Dar cand ai incercat , tu ai erectat, ce sa intamplat? Aia mica a ta te-a lasat? vai ce rusine , imi pare rau de tine, Sa te nasti odata cu ea , si ea sa moara inaintea ta, Vai de tine , cand o dai pe rime , fugi acasa caine, Ah, Coane , eu sunt coana mare , stiu s-o dau tare, Las-o mai moale , ca daca o sa mori, O sa mor de ras , cand o sa incepi sa semeni cu bush, Ramane sa mori in chin , injunghiat de un cutit cu venin , pe deplin
 2. Arcade

  [Provocare]Arcade

  N-as vrea sa ma strofoc , dar pe tine vreau sa te vad , bring it on , 10 versuri astept:)
 3. Arcade

  [Provocare]Claw

  vot claw ... maxima dupa maxima.
 4. Înainte să mă judeci tu pe mine,uită-te la tine, Adu-ți aminte acum 2 nopți,cum o su**ai tu pe la porți, Erai cu sandaua în gură , și te bătea o fată dură, Plângeai să scapi în viață , dar cam rămăseși fără speranță, Voi vÄ dați mari șmecheri În rime , Dar nici unul nu o dÄ bine ca mine, Ești prea lent n-ai pic de stimulent, Vrei s'auzi rapp adevărat? N'aculta champion că-i de rahat, Vrei s'auzi rapp de valoare? bagă Arcade'n difuzoare, Am încercat să nu mă iau de tine, Dar dacă nu mă iau , se ia dracu de tine, Spui că n-ai cu cine-o da , mă gândeam eu la asta, Pute virginitatea-n tine , și nu miroase foarte bine , Fugi la baie , spal'te la c**ie cu apa de la ploaie în a ta odaie, Ora magică înseamnă la mine , să ți-o dau belea în rime, Zic action să te bată gorila , undeva aproape prin chitila, Pari scârbos , c-ai ciumă ce te roade pa'n la os, Și când noapte vine văd numai oase'n tine, Asta nu-i de bine , ești pe invers? no pe bune?halale dume.
 5. Astept cele 10 versuri
 6. Tu mă impresionezi mereu pe mine , Nu știu cum se face , dar o faci bine , Nu-mi păsa părerea altora , Tu insemni pentru mine ceva, Dar îți promit că dacă mă vei înșela , O să o omor pe c***a aia , Și cadou de la mine pentru tine, Te las fără pic de bărbăție-n tine, Acum sună foarte bine , când ești amabil cu mine Foarte bine , ăsta-i felul tău , deci te voi susține mereu .
 7. vot champion , are dume bune
 8. Vreau să mă iau acum de tine, Pentru că tu spuneai că ții la mine, Dar când nu's eu îți pierzi identitatea, Și te axezi pe altele cu toată intensitatea, Spuneai că-s preferata ta , Dar defapt sunt piedica ta , Spune-mi ce-i cu tine , ți sau nu la mine? Acum cred că te doare inima, Dar sincer o spun , zi ceva, Și nu mă lasă pe mine cu povara asta!
 9. Nick: Arcade Provoc pe: Yusaku Bring It On !
 10. vot gazah , a dat-o mai dur si mai bine , mihai si tu o dai bine dar atacal dur nu asa.
 11. Arata destul de bine , felicitari , imi place
 12. Încerci să mă ataci , dar nu-ți iese, Când îți dau rime pe loc , aburi îți văd pe zestre, Am în sânge muzica , și nici măcar gazah nu mi-o poate lua, Ai vrut battle cu mine , acum pregătește-te s-o dai pe rîme, Știu că te doare inima , și că sunt Arcade cea rea, Fă-te comfortabil , și nu amabil , Mi se pare că semeni cu Bill Gates , Dar defapt ți-ai dorii să lucrezi la Ferrari express, Ah , am uitat că tu ești deja lucrător la salubritate Și că în acte scrie : Fără Facultate, Ai încercat tu să faci ceva , Dar defapt ți-ai pătat reputația , Ți-o dau bine acum pe rime, Dar eu nu fac mișto de tine , Îmi pare rău c-ai zis mare gunoi , Și nu vreau să te pierd prin cârda de oi , Noi doi facem battle rapp Dar numai unul câștiga defapt, Ia microfonul și fugi acum acasă, Că te așteaptă mamă să-i pui mânacare pe masă ! PS : Randul tau , astept sa pui 10 versuri:)
 13. Spui c-ai dat-o blană , și că pui sare pe rană, Mi se pare inutil să te văd cu puțin simț tactil, Spui că ești rapper , dar ai valoare, Lucrezi cu Salama sau Guță , tu oare? Ai încercat-o s-o dai acum cu mine , Crede-mă n-o mai încerca, ceea ce fac , o fac bine, Sunt din București și mă cheamă Arcade, Când îți dau una zici că te-a lovit o sută de petarde, Te-ai luat de statura mea ,ar cam trebuii să-ți sparg eu gașca, Las-o baltă , ești făcut pilaf , mai ai puțin și te faci castravete murat,

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...