Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

PaUl.

Premium
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PaUl. last won the day on August 9 2020

PaUl. had the most liked content!

About PaUl.

 • Rank
  Silver member
 • Birthday 12/15/1998

Profile information

 • Location
  Orastie
 • Gender
  Male
 • Interests
  Iau tot ce mi se cuvine...
 • Previous name
  PaulNebunu

Contact methods

Recent Profile Visitors

2244 profile views
 1. PaUl.

  Cerere Admin - PaUl.

  ★ Nume Real : Paul Hegedus ★ Nickname : PaUl. ★ Vârstă (minim 16) : 20 +1 (peste 10 zile) ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Buna. Am mai fost admin pe serverele din comunitate, CSX, RS, JB. ★ Ore jucate ( Top Players ) : - ★ Admin de Zi/Noapte? : Zi/seara ★ În ce interval orar poți admina ? : Nu am un program prestabilit (Am licenta anul acesta, dar voi face tot posibilul sa intru zilnic) ★ STEAM (ON/OFF) : ON ★ Motivul pentru care vrei Admin ? : Sustinerea comunitatii ★ Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down ? : Foarte constient ★ Ați citit Regulamentul ? : CSNR1 ★ Care este cuvântul cheie din regulament ? : CSNR1
 2. Ghidul e super fain si folositor, sa vedem daca doresc detinatorii o resuscitare. Dupa ce se face "spatiu de joaca" :).
 3. Titlu The Human Centipede Descriere The Human Centipede este un film de groază olandez din 2010 regizat de Tom Six. Filmul este povestea unui savant nebun care coase trei oameni împreună, gură la anus, pentru a crea un centiped uman. Filmul, în mod ironic a câștigat mai multe premii la festivaluri internaționale dedicate genului horror, în ciuda violenței și brutalității ieșite din comun, în urma cărora a fost interzis în câteva țări. Regia Tom Six Actori principali Dieter Laser - Dr.Heiter Ashlynn Yennie - Jenny Asley C. Williams - Lindsay Genul filmului Film de groaza/Splatter Durata filmului 1h 32min. Notă film (IMDB, Cinemagia) 4.4 IMDB, 4.9 Cinemagia Trailer YT
 4. Salut, am putin timp liber acum...si ma tot gandesc cum am putea sa aducem mai multi vizitatori pe comunitate. In primul rand, ar trebui sa oferim ceva inainte de a incerca o promovare tip "Boost". Numarul playerilor pe CS 1.6 a scazut dramatic, asa ca avem nevoie de o reorientare. Comunitatea trebuie sa devina mai atragatoare (da, stiu...in teorie stau bine...practica ma omoara). Deci, inainte de o astfel de promovare trebuie sa oferim motive vizitatorilor pentru a ramane in comunitate. Tinta ar trebui sa fie persoanele cu cel mai mult timp liber, si anume...copiii, marea majoritate a persoanelor de pe comunitate a intrat prima oara la o varsta frageda. Cazul meu 13 ani (in prezent 20). Am observat ca pe forum intra un numar de vizitatori, ceea ce inseamna ca, comunitatea produce un anumit venit(nu prea mare, drept fiind). Daca am putea folosii venitul respectiv pentru promovarile pe google. Propun un server de roblox, toti copii find inebuniti dupa jocul acesta.Daca aveti si voi alte idei, va rog sa le puneti mai jos.
 5. Salut BdKode, bine ai (re)venit. ☺️
 6. Salut GrEeN, acum am intrat si eu sa vad daca mai traieste comunitatea. Am fost un mare fan JB, mai ales al serverului si comunitatii de pe fioriginal, a fost modul de cs 1.6 al copilariei mele. Ma vedeam jucand JB si la 40 ani, dar nu e chiar asa...responsabilitatile luand treptat o mult prea mare parte din timp. Am fost admin, cu rankul de *STAR* ceva ani...am jucat din 2013 pana in 2017. Serverul de JB s-a inchis din cauza lipsei de playeri si putin din cauza dezinteresului ownerilor. S-a incercat o reinviere, Skitaila a lucrat ceva timp...in ultima 100 de metrii era si @CLAUDIA. owner si eu un fel de subowner. Visam ca il putem salva, daar...totul moare la un moment dat.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...