Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

gHΞv

Premium
 • Content Count

  1966
 • Joined

 • Last visited

About gHΞv

 • Rank
  Gold member
 • Birthday 08/15/1983

Profile information

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male

Contact methods

 • Steam ID
  gabytzu_nwo
 • Skype
  gabytzu_nwo
 • Yahoo
  gabytzu_nwo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. #anca: Miss u too girl, am disparut fara niciun motiv pur si simplu nu ma mai atragea, dar uneori mi-e dor de clipele alea. (eram bau bau comunitatii ) , esti o fata inteligenta, te pup. Ma bucur ca am cunoscut aici persoane speciale nu doar virtual, cu toate ca nu mai dau niciun semn de-o bere baaaa ( 2peu si Audy ) Nu o sa dispar definitiv, mai urmaresc din cand in cand ce se intampla pe aici, vad persoane noi ceea ce este f bine, staff-ul trebuie updatat mereu :), va pup si mi-e dor de vremurile trecute.
 2. Gen: feminin? Are u girl...?...damn :))) Inainte sa raspund trebuie sa te vad la fata
 3. Cos...respecta model.
 4. Dupa cum stiti sau nu, The Grandfather a renuntat sa mai administreze serverul de GG din motive personale. Cum eu nu mai am timp, caut o persoana capabila de a administra si a imbunatati serverul. PS: S-au sters postarile anterioare, repost nu stiu ce-ati scris.
 5. De curiozitate am intrat sa vad si eu ce s-a modificat, am vb cu Grand...si mi-a zis ca s-au modifcat doar hartile, nu vad unde este problema. Poate ma lumineaza careva.
 6. D c ai primit remove?...Adu-mi aminte
 7. Demo ...poze ...ceva dovezi pt. acest ban ?
 8. Daca consideram ca ai gresit in momentul acesta aveai suspend , atat timp cat nu consider ca ai facut ceva gresit si, atat timp cat un detinator server incurca blindul cu poza..... no comment .I-am dat unban lui Hades luind in considerare parerile lui Florin+Yusaku , asta nu inseamna ca nu raman la parerea mea ca nu a jucat curat in acel moment cand ii s-a facut poza .NU ai dece sa te simti vinovat , nu postez in pozitia de victima ... etc. Rugamintea mea la voi e sa nu mai dati Pro sau Contra .Atat timp cat am luat o hotarare nimeni si nimic nu ma mai intoarce din drum ( nici macar implorarile fetitei mele Oana de a ramane macar admin pe GG ) .Nu o sa parasesc comunitatea si implicit prietenii pe care ma bucur ca i-am gasit aici , unii chiar nu pot sa-i numesc prieteni pentru ca din pacate nu am avut ocazia sa vorbesc cu ei personal , dar am un respect deosebit fata de ei .Cum ar fi , Yusaku , Florin* ,Alex ,Pis ,Rotwic , Armin , AdRiaN* , Csm..si altii . Cu Flv, Impertinentu , Ghev .. ne stim de multa vreme .Nu faceti o telenovela din retragerea mea si mai mult decat atat va rog sa imi respectati decizia asa cum eu va respect pe voi . :Sf: De ce m-ai pus ultimul ma? Si eu zic sa te mai gandesti...sa o faci pt mine...daca tu pleci nu mai are cine sa se ocupe de server...si cred ca o sa-mi iau si eu talpasita de pe aici.. (oricum sunt cam degeaba...nu prea am mai activat) poate si din cauza ca nu mai e o atmosfera placuta pe forum. Merci Anca pt aprecieri :* Hai :Sf:
 9. Poate vreti sa va dau remove Nu se scoate teamplay-ul
 10. Ok Atunci se reduce la o saptamana.
 11. Suspend 14 zile Multumim de reclamatie. T/C

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...