Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

сℓαω

Premium
 • Content Count

  8374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

сℓαω last won the day on March 16 2016

сℓαω had the most liked content!

About сℓαω

 • Rank
  Legend member
 • Birthday 03/19/1997

Profile information

 • Location
  Romania
 • Gender
  Female
 • Interests
  Nu exista

Contact methods

Recent Profile Visitors

2731 profile views
 1. Da bine amu.. știam eu că nu trebuia să fac cunoștință cu așa multe mame.
 2. Cam puțini mă vreți înapoi..
 3. Întrebare: Îl vreți pe claw înapoi?
 4. kon ăsta e handicapat rău de tot..
 5. Mulțumesc frumooos! :3 Mersi, o să încerc! Să sperăm că așa o să fie.. mulțumesc! :* Mulțumesc frumos! Iată că până la urmă a venit și ziua mea, chiar dacă mai târziu decât cea de pe skype. :))) Mersii! :* de jumătate am parte deja, să vedem și de cealaltă Mulțumesc! Am să fiu mai îngăduitor cu tine în legătură cu adminul de pe cs.
 6. La multi ani :))

   

  1. сℓαω

   сℓαω

   Mersi frumos! :3

  2. Illusion
 7. Mersi, mersi! De acum sunt major! <3 Pup! :*
 8. Exact cum am spus. Citez: " Am luat hostul asta doar pentru inceput....daca ca merge treaba, poate peste 3-4 sau 5 luni il voi schimba " ilustrează modul tău de a gândi, felul în care te contrazici fără să-ți dai seama. Nici tu nu știi ce e de capul serverului, dacă cel de 15 ani era fondatorul principal, probabil că ar fi făcut el cererea, nu tu. Nu încerca să aduci argumente solide și să te aperi cu vârsta lui deoarece și vârsta aceea e una destul de mică. Adu serverul pe linia de plutire, dovedește-ne că ești capabil. În acest moment, situația este cea pe care am explicat-o în posturile mele.
 9. Ai varsta de 13 ani. Parerea mea este ca la aceasta varsta nu poti aduce serverul la standardele noastre. De asemenea, hostul mi se pare destul de slab. La varsta de 13 ani nu esti astamparat, un prim lucru atunci cand cladesti un server este rabdarea sa se populeze. Crezi ca o ai?
 10. Indiferența este modalitatea prin care te apropii de unele persoane.

 11. Imi pare rau, dureaza cel putin o ora si nu imi pot ocupa timpul cu asta, acum.
 12. * MECIURILE SEMIFINALEI - CUPA 2VS2 FIORIGINAL * Meciurile se hotărăsc de comun acord în decursul a 4 zile. (26.02 / 28.02) * După ce ați hotărât ambele echipe data și ora, anunțați meciul aici. * Înainte de începerea jocului o să fiți verificați de wargods. * În runda de lame porniți demo-ul. (o să fiți anunțați și de arbitrii) * Mapa jucată va fi de_mirage. * Regulile hărții pentru a doua etapă: mid, pantă și casă. (Ct nu au voie casă,mid și pantă, tero nu au voie bază ct și juli) * În cazul în care se încalcă regulile hărții, jucătorul va primi slay, iar echipa un avertisment. La 3 avertismente primite, echipa va fi descalificată. * Demo-urile se dau doar dacă o cer echipa adversă. Dacă unul din echipă nu are demo pornit, echipa este descalificată. * Meciurile se joacă pe War.Fioriginal.Ro. * În caz că una din echipe nu prezintă interes în decursul a 2 zile, o să fie descalificată. * Succes la meciuri și luați-ne licența.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...