Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up

IonutB.

Member
 • Content Count

  2658
 • Joined

 • Last visited

About IonutB.

 • Rank
  Invincible member
 • Birthday 05/23/1999

Profile information

 • Location
  Campulung/Arges
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

543 profile views
 1. # Nick: IonutZEU# Nick Nou: IonutB.# Motiv: - # Posturi: 2500+# Au trecut 3 luni de cand am facut cererea ? Da # Indeplinesc conditiile ?: Da
 2. ♣ Preferință: Cover ♣ Posturi: 2640 ♣ Imagine: http://i.imgur.com/OFEm8JE.png ♣ Text: Ionut ♣ Efecte: - ♣ Precizări: 851x315 Textul de jos si liniile de pe margini sa dispara, iar in loc de "Fioriginal" sa fie scris "Ionut B." tot cu cuvinte Mai precizez ca as vrea ca "Dinamo" si "Diana" sa apara de ceva mai multe ori fata de restul cuvintelor (pe care le alege designerul), dar nu incat sa iasa foarte mult in evidenta.
 3. Îți recomand coinflip, ai șanse destul de mari acolo.
 4. CSGOHouse.com este un site de betting, dar poti juca si alte "jocuri de noroc" ca sa iti multiplici tokeni. 100 de tokens = o arma de 1 euro. Este destul de usor sa ii multiplici, dar cheia este sa stii cand sa te opresti. La inceput, daca te loghezi vei primi 10 tokens, iar daca ramai cu 0, poti invita un prieten care are CS:GO sa se joace si vei primi alti 15. Vei primi si tu 15 de inceput, insa, doar daca te loghezi de pe refferal-ul unui prieten. Daca vreti va puteti loga de pe link-ul meu: http://csgohouse.com/?rid=76561198252578262 Nu de alta, dar eu am scos o arma de 2 euro, am ramas cu 50 tokens, i-am pariat pe toti deodata si am ramas pe stop.
 5. Yusaku a furat laptele. Stiu ca are multe pisici si probabil li s-au facut foame. Devil:
 6. As dori sa mi se scoata functia si de pe pagina de facebook a comunitatii. Multumesc!
 7. E mai frumos sa incepi de jos, e o alta satisfactie cand urci rank cu rank...
 8. Eu in cel mai bun meci am facut 2 ace-uri si am avut 105 puncte.
 9. Voi sunteti incepatori. Stati sa vedeti cand va luati kick in runda a 2-a sau cand esti la o runda de castigarea meciului... sau cand nu vrei sa dai predare.... Si bine-inteles sa iei si ban 7 zile pentru fiecare kick. Sau sa dai la sfarsit de runda un molotov si sa se bage un nenorocit in el si sa iei iar ban 7 zile. Te obisnuiesti cu rusii dupa un timp.
 10. Voi credeti ca serverul asta e wc sa te duci sa te caci si peste 5 metri sa te razgandesti? Ti-a zis foarte clar Andrei sa te gandesti, dar tu: "gata, ma retrag". WARN.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...