Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

MDFK

Member
 • Content Count

  2284
 • Joined

 • Last visited

About MDFK

 • Rank
  Membru
 • Birthday 06/24/1997

Profile information

 • Location
  Sibiu
 • Interests
  Designer.

Contact methods

 • Steam ID
  DanielDG
 • Yahoo
  eminem.extreme

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca s-ar putea, as fii votat cu PaUl si cu AndreiXD, deoarece ii cunosc de mult timp si stiu cine sunt si de unde au ajuns. Ca sa nu fiu rau, votez cu AndreiXD, deoarece PaUl m-a suparat foarte tare la renuntarea functiei de pe JB. P.S: Sunt BlonduXD si da, am mai intrat asa prin vizita sa vad ce mai faceti. Vad ca o duceti bine. AndreiXD succes.
 2. Nu imi plac pe cei care se cred "bazati, smecheri" in fata calculatorului dar in realitate sunt niste fetite.
 3. Cu. Cu sau fara matematica.
 4. Eu nu inteleg de ce scrii acelasi lucru pe care l-a scris Claw, doar ca sa te bagi in seama. Nu m-am uitat la ce a zis, sorry.
 5. Frumoase, ma bucur ca sau adaugat.
 6. Off: id-u tau imi pare cunoscut On: Bine ai venit.
 7. Chiar daca am votat Adidas, dar Puma si Nike sunt foarte bune. Deoarece toate 3 au o frumusete aparte, indiferent de pretul lor, mie mi se pare ca Adidas rezista mai bine la julituri / lovituri.
 8. Pai in general beau bere cu lamaie.
 9. - Nume folosit pe forum : DanielXD. - Posturi ( minim 300 - exceptie DESIGNER ) : 2392. - Varsta / Localitate / Functie ( elev, politist, zidar ...etc ) : Varsta: 17 ani. Localitate: Sibiu Functie: Elev. - Experienta anterioara, daca este cazul ( precizati comunitatea / site-ul ): Am 6 ani de experienta in diferite comunitati indiferent cat de slaba a fost popularizarea, dar am mai fost si pe alte comunitati moderator, moderator global, chiar si co-administrator [nu vreau sa ma laud], de site-urile lor, din pacate numai exista, acele persoane care aveau la "conducere" site-ul au renuntat. - De ce doriti sa fiti moderator : Deoarece pot spune ca am facut inca "un pas" la maturitate, bineinteles am promis ca am sa ma schimb, cred ca se vede schimbarea mea. Bineinteles doresc sa fiu moderator pentru ca am observat ca in categoria care vreau sa o moderez [sA] nu este activa, posturi foarte vechi si doresc sa o readuc la o forma destul de populara. - Cateva idei, exemple de activitati pe care vi le propuneti sa le faceti : Pai moduri, skinuri, gamemoduri, as avea si o simpla idee sa deschid propriu meu server de SA:MP. - Sectiunea in care doriti sa activati si de ce : Categoria SA:MP. Off: Sper ca m-am schimbat.
 10. Poze : http://i.imgur.com/swuOUiJ.png http://i.imgur.com/T9MoQFa.png Download : http://www49.zippysh...14796/file.html
 11. Aceste moduri nu provoaca crash/lag/alte chestii de genul. Video : Link download : http://rghost.net/57089797
 12. Nume mod: Fist Pack Samp Descrierea modului: Inlocuieste pumnii din samp cu orice imagine din pack. Poze / Video (obligatoriu): http://www.imagebam....031757263455567 Download: http://www.mediafire.com/download/64dic ... 500%5D.zip Alte precizari: Nu sunt facute de mine, eu le-am gasit pe un site si am propus sa postez si aici. 1.) Deschizi TXD Workshop (link download) și Open TXD -> hud.txd (Rockstar Games/GTA San Andreas/models) (ScreenShot) 2.) La sfârșitul listei o sa găsești pumnul sub numele de fist și îl selectezi printr-un click. (ScreenShot) 3.) Redenumești fist-ul din pack pe care vrei sa-l pui cu "fist". (ScreenShot) 4.) Cu fist-ul selectat dam Import si selectam fist-ul redenumit care il dorim din pack. (ScreenShot) 5.) Open si gata. (ScreenShot)
 13. Da ma mai am tupeu sa comentez.Problem?? Eu la ani tai as tacea. Daca's blond inseamna ca sunt blonda? [Oricum bancurile cu blonde mi se par o prostie neadevarata]. .
 14. Bine zis Just acum mai ai tupeu sa mai si comentezi? Pleaca ca te iau la 15 metri de nu te mai vezi. Andrei, taci si lasa kiss fm-u.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...