Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

itachi_uciha

Member
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About itachi_uciha

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LPLpJ38j2RE
 2. Nume :ITACHI Ore : 182 Link Gametracker:http://www.gametracker.com/server_info/5.154.88.22:27015/top_players/ Varsta :14 Motiv : Vreau sa ajut acest server ! Vechime :Din Octombrie Grad :3 Ai 100 Posturi :Da Ai Citit Regulamentul :NU, nu lam citit si nici nu-l voi citi!
 3. voi aduce fimul in mai cind va aparea
 4. eu imi pierdusem driverele si cel de sunet nul gaseam deloct crect pe internet si tot foloseam unul gresit si dadeam la devicemanager si la sounds, driverul instalat de mine imi zicea ca are o problema si ii dadeam click dr si update driver... scz pentru greselile de gramatica
 5. nu mie se pare pre important citi rami ai , eu de cind am calculatorul stau cu 1gb ddr1 iti dai seama si merge destul de bine In legatura cu placa aceea de baza ma gindeam sa mio cumpar mai incolo, o sami iau cu procesorul asta http://www.emag.ro/procesor-amd-athlon- ... EDJL2BBBM/ si o sami pun 2 placute de 2gb-ram la indrumarile lui yusaku si placa video care miai dat-o ma gindeam si eu sa o iau pe aia.
 6. Nume :Beniamin Cusniriuc Varsta :14 Experienta :nu am Lucrare :Imi plac toate lucrarile facute de voi . De ce ai ales scoala photoshop :Am vazut imaginile lui claw de la avatar si vreau sa invat sa fac si eu asa ceva. V-ei lipsi de la teste :nu ps.Imi cer iertare pentru nepasarea care am avuto la inscrierea precedenta si acum voi fi mai serios.
 7. nu ma joc, nu sunt felicitat de profa de mate ca iau media 10 la mate ca invat si fac temele il iubesc pe fratele meu nu fumez si nu stiu sa mint.
 8. mi-as lua o statie cu mixer cu microfoane cu cabluri cu boxe de peste 500w fiecare (4 la nr) orga yamaha ca stiu sa cint ma pian , si imi fac studio de inregistrari si o sami iau un ps cel mai nou model cu plasma drept monitor , mouse raiser naga + un porche rosu
 9. Luna august spune despre tine ca ai incredere in fortele tale. Esti o fire pasionala si te bazezi pe instinct. Putin cam incapatanat, nu dai inapoi cand crezi ca ai dreptate. Ambitios din fire reusesti sa obtii ceea ce-ti doresti.
 10. adevarat (am fazut in ciment o crapatura) adevarat ca nu te intereseaza sa inveti
 11. 70% exceptie istoria,romina,franceza Cit la % iti place muzica(sa cinti tu)

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...