Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

SaDeK

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. 1.La faza cu cel din gura tunelului am primit info intra usor in x2 e pe la tunel 2.La faza cu pastila a fost noroc pur.Daca te uiti mai atent nu eu l am luat . Am iesit cu tinta pe capu lui din prostie 3.Fac 360 grade sa ii vad prin pereti ? . Nu prea vad unde am facut acel 360 de grade .
 2. I l-am dat pe forum a 2-a zi .. M-am pus in pat oricum nu mai intram dupa pe cs .. Si mersi de sfatul cu proprietati . Uita-te la tot demo-ul si spune pro sau contra ,mersi .
 3. O sa il pun cand ajung acasa . Primul ban nu l am luat de la "wall" a fost ca trebuia sa dau un demo si nu stiam sigur care e si i am zis lu' Venom daca pot sa ies 2 minute sa verific daca e el,deoarece am mai multe demo cu aproape aceleasi denumiri.Si mi a zis lasa ca il pui pe forum si mi-a dat ban . Si prima data unban a fost respins ca mi-a modificat Nike reply-ul .
 4. Ok. Vreau minutele alea din fazele cu wall . Si o sa pun si demo ul meu dupa ca sa vezi ca la multe faze aveam info de la echipa unde se afla
 5. # Nick:[AIM]SaDeK # Nume:SaDeK # Motiv:wall =)))) # Adminul care te-a banat:Joni # Data si ora cand s-a intamplat: 19:50 # IP/STEAM ID:STEAM_0:0:6434262 # Dovada:- # Părerea ta:Ma trezesc banat fara sa mi se ceara demo sau verificare. Astept demo sau orice fel de dovada ca am avut "wall" si nu sunet =)))) . Eu stiu ca ai ceva , o boala pe mine ca comentez dar nici chiar asa . Astept dovada aia =))))))

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...