Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

[email protected] /V/

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Multumesc, din fericire acum functioneaza. As avea o intrebare, din cate vad bulletdmg atunci cand apare pe ecran HP-ul luat inamicului apare in forma de cerc si foarte mare, bate foarte mult spre bulletdmg de la serverele de tip FURIEN, ZM, etc, mai putin spre VIP clasic. Ai putea adaugat bulletdmg-ul sa fie clasic, ca in poza aceasta, de exemplu? e mai mic si duce mai mult spre clasic. Este doar o sugestie. Multumesc pt. tot ajutorul.
 2. Am facut exact cum mi-ai spus in topicul in care am postat, la compilare primesc o eroare. Poza: Am adaugat dhudmessage.inc in folderul include, insa degeaba, nicio posibilitate de a compila acest plugin. Folosesc un compiler local, din PC-ul meu, de altfel rulez versiunea Amx Mod X 1.8.2 in caz ca te ajuta cu ceva, m-as bucura enorm de mult daca ai putea compila plugin-ul chiar tu si sa imi lasi un PM cu link de descarcare. Multumesc mult si imi cer scuze pentru inca o postare in acest topic. @Jică Măcelaru'
 3. Salut, Am bagat plugin-ul tau pe server (ultima actualizare 7.1), plugin-ul din nefericire nu functioneaza, am incercat sa vad prin comanda in consola "amx_plugins" daca plugin-ul ruleaza, primesc urmatoarea eroare ----- Plugin-uri incarcate ----- nume versiune autor fisier statut Restrict Weapons 1.8.2 AMXX Dev Team restmenu.amxx running StatsX 1.8.2 AMXX Dev Team statsx.amxx running unknown unknown unknown vip_fioriginal. bad load Advanced Bans 0.8.1 Exolent advanced_bans.a running Advance Gag 2.1 [email protected] /V/ advanced_gag.am running Activitate Admini 2.0c Askhanar adminsactivity. running AutoRestart 1.0 K!D()X autorestart.amx running Admin Spectator E 1.4_beta KoST adminspecesp.am running Auto Join on Conn 0.1 VEN autojoin.amxx running Autoresponder/Adv 0.5 MaximusBrood admanager.amxx running Dupa cum poti vedea, am colorat cu rosu la plugin-ul "vip_fioriginal.amxx" iar la statut apare "bad load". Iar in consola server-ului primesc urmatoarele eroari L 10/30/2019 - 23:16:42: [AMXX] Load error 17 (invalid file format or version) (plugin "vip_fioriginal.amxx) [AMXX] Plugin "vip_fioriginal.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "show_dhudmessage") - check your modules.ini. Vreo idee de ce primesc aceasta eroare? @Jică Măcelaru'
 4. Salut, Multumesc pt ajutor, am adaugat plugin-ul pe server si merge aproape perfect(cu exceptia bug-ului pe care l-am gasit), totusi as avea cateva idei in cazul in care vrei sa faci un update. BUG gasit : In anumite runde, cand apare meniul si selectezi arma dorita, acea arma iti vine doar cu 30 de gloante fara posibilitatea de a reincarca arma(30 / 0). 1: Adaugare parasuta la VIP(din punctul meu de vedere este un privilegiu foarte bun pentru cei cu VIP. 2: Sa editezi in asa fel incat meniul de arme sa nu apara la VIP-ii care sunt spectatori, banuiesc ca asta consuma mai multe resurse iar in plus nu vad logica ca meniul sa apara unui VIP care este spectator. 3: Adaugare bullet damage care sa nu mearga prin pereti(mai exact cand un jucator trage prin pereti si nimereste un adversar sa nu apara damage-ul luat prin perete, doar normal, cand un jucator iti apare in fata). -Iti pot lasa plugin ca sa iti faci o mica idee daca este nevoie. Bafta.
 5. Salut, Cine imi poate spune cum as putea face sa apara MENIUL VIP in a 2-a runda, mai exact dupa cum stiti pe serverele clasice prima runda este de incalzire dupa care se da restart automat, ei bine dupa restartul automat as dori sa apara si meniul de vip.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...