Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

BSK

Member
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

BSK last won the day on October 22 2018

BSK had the most liked content!

About BSK

 • Rank
  Advanced member

Recent Profile Visitors

958 profile views
 1. Sa ne gandim puțin cat banai tu oamenii cand te injurau? A da,permanent. Eu ti-am zis banez cat consider,dacă vreau sa dau in an ca el mi-a zis iesi ii dau un an,este forum pentru cereri/eventuale reclamatii. Oricum nu iti scoate accesul cum nu a facut-o nici pana acum,la cate ai făcut. E degeaba reclamația stiu dar iti zic sincer cum ti-am mai zis-o nu cauta anturaj cu mine nu ma intereseaza ce faci si ce ai facut. Ma pis pe tine si pe toți adminii pe care i-a bagat venom de dragu de a se juca pe server ✌
 2. × Nick: Bursuc × Nick admin: lol × Motiv(sumar): salut × Martori: - × Dovada* : × Data și ora: 6/2/2019 - 12:55 × Parerea ta: Ban aiurea + comenzi pe alt admin.
 3. Tu erai deja banat. Iar pentru injuraturile aduse la adresa mea personal cat si a colegilor mei,tu nu mai ai ce cauta aici chiar daca venom zice ca poti juca!
 4. Nu are nici o treba rTan I-a dat ala ban ca era beat si asta tot comenta atentie :)) :))
 5. Nu am absolut nici o ura pe tine,doar ca sunt prost si ma spamezi pe steam,da,altceva nu. Ca te-am banat acum ohoooo cum zici tu,sau ca te-am banat acum e tot ban nu mai ai ce cauta aici !
 6. Contra unban ! Te-am banat si in trecut,dar e un prost pe nume bursuc care nu m-a crezut !Nu stiu ce tupeu poti avea sa faci si cerere de unban.
 7. Au fost alegeri,ai facut echipe si ai iesit
 8. Eu nu am acces la unban I-am zis lu venom ca ti-am pus "0 gresit. Ma tot rog de astia sa ti-l scoata dar nu vor Ai unban Rezolvat
 9. Adevarat Pai hai sa iti spun de ce ti-am dat tie ban. 1. Stau cu xeqt si lov3 o ora sa adunam oameni sa ne jucam ts on cum trebuie,apoi tu intrii si fiindca iti e lene sa astepti sa iti dea link tu iesi cu arfe sa mi-l puna pe forum. Ne strici jocul la 9 oameni ca iti este tie lene sa stai 2 minute? Cand iti zice baiatu stai ca ti-l dau acum tu ii dai ban,pai cum sa reactionam? Inainte sa spuneti ala si ala merita remove sau nu merita admin,ganditi-va ca voua va e lene sa schimbati o mapa,sa dati un ban pentru un drop,dati ban pe ip sa il nimereasca si altii si cand iti zic de ce dai ban pe ip te faci ca esti mare smecher in grad si faci de vrea pl ta,tu esti rtan. Subnote Nu mi-a pasat niciodata cine este si ce grad are,daca tu iti bati joc de 9 oameni ca iti este tie lene sa astepti sau va da unu drop de la wg si stai ma ca are ala admin da ala ban ce plm mai stau eu sa scriu atunci salut. Fix asta e atitudinea voastra, " cine este el sa imi dea ban? ' DAR TU CINE ESTI SA IEI LUMEA LA MISTO SI SA NE STRICI JOCUL TUTUROR PENTRU CA AI ARFE DE MARE ADMIN? Va dau ban,daca pot si daca ai co owner Joni nu avea cum sa fie martor pentru ca nu era pe server.
 10. Mie,mi se pare cam prea ciudat,ce fel iti sare tinta de jos direct in cap. Astept sa vad ce spun si restul.
 11. × Nick: FL0P × Numere(6/49): 6/19/27/33/35/43
 12. Nick : bS[K] Numere : 6 19 27 33 35 41
 13. Adica el face un mix inregula,fara cearta,fara probleme etc. Contra. S-a jucat pe war cu cod si il tot banam avea vreo 3-4 steamuri,acum vad ca are altele... ;)

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...