Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

qeeLen

Member
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

qeeLen last won the day on March 7 2017

qeeLen had the most liked content!

3 Followers

About qeeLen

 • Rank
  Super member

Profile information

 • Gender
  Male

Contact methods

 • Steam ID
  Swen'Co

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Multumesc tuturor , am ales , puteti da t/c.
 2. ♣ Preferință: Avatar ♣ Posturi: 206 ♣ Imagine: http://imgur.com/a/A3i2Y ♣ Preferinte (In caz ca nu ai gasit un stock) : - ♣ Text principal: eQuaL | Ahmed ♣ Text secundar obligatoriu (FGL / FIORIGINAL.RO / FIORIGINAL / FGL.RO): fioriginal.ro ♣ Efecte: Orice fel de efect , eventual un blur , faceti-o cum ati face-o pentru voi , dupa preferintele voastre , dupa placul vostru. ♣ Precizări/dimensiuni: Sa se evidentieze numele Ahmed ♣ Ai citit regulamentul ?: Da ♣ Ultima cerere (link): ✖ Mărimi clasice: ♣ Avatar: 150x250
 3. Ai dreptate , poti inchide , o sa mai vin pe viitor si cu alte propuneri daca e..
 4. Sal , iar mi-a venit o idee , daca nici o propunere nu v-a placut pana acum , poate asta e cu noroc . Chestia este ca multe servere in trecut au avut , ideea in sine este ca si comanda sa poate fi folosita cand ramane un singur ct , si teroristul , iar cand dai /duel , iti apare o lista cu ce arma sa dai , de exemplu sa fie deagle , awp , ak , scout , si fiecare sa aiba cate 1 glont si cate o incercare , pana cand unul dintre ei moare. Sa fie setat sa nu mearga nici /shop sa iei hp , ce ziceti? A si desigur sa nu poti sa tragi prin geamul de la tero.
 5. Iar vin aici cu o propunere daca nu sugestie , nu neaparat zic sa fie cum este pe dr , adica cand scrii !record nume/player dar ceva asemanator sa iti apara recordurile pe toate mapele pe care le-a facut playerul respectiv , in ce gravitate si daca e dev on sau dev off , ar fi mult mai interesant , pe langa /best , sa fie adaugata si comanda asta , stiti si sa nu fie resetat , faci mapa , pac , iti apare in record , scorul si mapa respectiva , asa e mai mare tragerea de inima , te iei cu unu cu altu care are mai multe harti/mape terminate in /record . Ce ziceti , ar fi o idee? EDIT: Si ce mai e misto la comanda asta e ca poti sa vezi recordurile tuturor playerilor , doar scrii /record numele playerului si iti apare lista , iar cand scrii doar /record iti apar ale tale.
 6. La mulți ani , chiar dacă e cu întârziere , ce pot spune , să fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi.
 7. Cand spui concursuri , te referi la mai multe , enumereaza-le , in afara de campionat ce concursuri mai sunt pe server?
 8. Permis sa fac un dublu post , @f0restRomania nu vrei ca si altii sa aiba vip , tu ai vip , ai donat? tot l-ai castigat , deci unde bati ? Edit: Nu faci dublu-post.
 9. Salut , propun voua , jucatorilor cat si voua fondatorilor respectiv ownerilor , sa va dati cu parerea despre una dintre ideile mele , poate le veti pune in aplicare. Ma gandeam ca ar fi frumos ca in fiecare sambata sau ma rog alegeti voi o alta zi , dar cred ca sambata e cea mai buna alegere pentru ca multi sunt liberi , nu au scoala , si se strang mai multi , bine-inteles la o ora mai de mna , 18:00 seara , ma rog , cum am spus alegeti voi aceste criterii. Sa spunem ca ati ales , sambata , ora 18:00 , ramane stabilit , concursul sa fie obligatoriu desfasurat de catre un owner/fondator pentru ca na , sa nu fie suspiciuni , cum spuneam , va fi aleasa o harta , ma gandeam sa fie o harta mai usoara pentru toata lumea de exemplu deathrun_arctic , iar teroristul sa fie ownerul , obligatoriu sa puna capcane , iar cel care omoara tero de nu stiu , cele mai multe ori pana la finalul hartii , adica la timeleft sa fie pana la 5 minute , fiind 3 premii , locul 1 sa fie premiat cu vip 1 luna , locul 2 sa fie premiat cu 50 de vieti , iar locul 3 25 vieti , sau sa puneti vip 1 luna primul loc , vip 2 saptamani locul 2 , si locul 3 50 de vieti sau mna cum vreti voi , sa fie premii admin , gasiti voi premii , nu ar fi asta o problema , nu stiu de voi , mie mi-ar placea mult de tot. Va rog , chiar vreau sa va dati cu parerea .
 10. Salut , as vrea sa revin intre admini, deadpool a venit cu ideea aceasta, daca sunteti de acord cu ea , as vrea sa va dati cu parerea , sa va exprimati propria opinie despre revenirea mea aici.
 11. ♣ Preferință: https://giphy.com/gifs/car-nissan-10l91Jwn7ahKGA ♣ Posturi: 172 ♣ Imagine: http://imgur.com/a/Eeu5W ♣ Preferinte (In caz ca nu ai gasit un stock) : - ♣ Text principal: 99fps yahwaw. ♣ Text secundar obligatoriu (FGL / FIORIGINAL.RO / FIORIGINAL / FGL.RO): fioriginal.ro ♣ Efecte: La semnatura de la preferinta sa fie scris numele 99fps yahwaw. cu un gri mai inchis si niste efecte misto la alegerea voastra. ♣ Precizări/dimensiuni: Scris cu portocaliu numele 99fps yahwaw. la avatar sau un fel de auriu , blurata putin imaginea si un efect scrisului. ♣ Ai citit regulamentul ?: Nu ca n-am vrut. ♣ Ultima cerere (link): ✖ Mărimi clasice: ♣ Avatar: 150x250 ♣ Semnatura: 400x180

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...