Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

IGR - Jumper

Member
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

IGR - Jumper last won the day on December 19 2016

IGR - Jumper had the most liked content!

5 Followers

About IGR - Jumper

 • Rank
  DTNPLM - APPLB
 • Birthday 10/05/1997

Profile information

 • Location
  Iasi
 • Gender
  Male
 • Favorite server
  RS.FIORIGINAL.RO

Contact methods

 • Yahoo
  teo_97alin

Recent Profile Visitors

976 profile views
 1. Ce nebun de om , mă așteptam la așa ceva , aseară nu am mai dormit , m-am foit în pat..
 2. Tragedie în fotbal! Vasile Turcu a murit Vasile Turcu, 62 de ani, a murit pe data de 9 Martie la Spitalul de Urgență Floreasca. Decesul a survenit în jurul orei 02:00. Trupul lui Vasile Turcu va ajunge în scurt timp la IML pentru autopsie. Fostul acționar de la Dinamo se afla într-o stare critică, fiind în comă indusă. Acesta a încercat pe 1 martie să se sinucidă, dar a fost găsit la timp și transportat de urgență la spital. Acolo, medicii au încercat de mai multe ori să îl trezească din comă, dar nu au reușit. Mai multe surse din spital au spus de mai multe ori că acesta este într-o stare gravă și ar avea șanse mici de supraviețuire și de recuperare. Din informațiile apărute, Turcu ar fi încercat să se sinucidă din cauza problemelor financiare pe care le avea. Turcu a fost acționar la Dinamo până în 2011 și a spus că ar fi dispus să revină la echipa din Ștefan cel Mare. Sursa : GSP
 3. SEMIFINALE @Ď&Ť - @anca @qRs. - @Raressss Meciurile la puteti juca pana pe data de : 18.03.2017
 4. Meciurile de 8 Ball Poll s-au incheiat astfel : @qRs. - @kz1m1r - Mai departe merge qRs . (3-2 scor ) @Ď&Ť - @I LoVe YoU ! <3 - Mai departe merge D&T . http://prnt.sc/eb9dnp @Raressss - @Scooby69 - Merge mai departe Raress . http://prnt.sc/ef06tz @anca - @ChrisOj - Merge mai departe anca . ( a renuntat ChrisOf la campionat )
 5. SEMIFINALE HAXBALL @ChrisOj - @IGR - Jumper @Ď&Ť - @STA Meciurile se pot juca pana la data de : 18.03.2017
 6. Meciurile de Haxball s-au incheiat astfel : @catal1n - @Ď&Ť = Mai departe merge D&T - http://prnt.sc/eb9dew @STA - @qRs. - Mai departe merge STA - http://prnt.sc/eezvep @joker` - @IGR - Jumper = Mai departe merge IGR - Jumper - Confirma Joker! @anca - @ChrisOj = Merge mai departe anca .
 7. @Magix. Înscrierile au luat sfarsit ,te aștept campionatul următor.
 8. Nick: IGR - Jumper Rank: nu mai țin minte , Rank 3 parcă. Perioadă: Nedeterminata , cred.. Motiv: Sunt prins cu munca .. nu prea mai am timp de adminat și de stat pe PC. Poti intra pe forum sa raspunzi la cereri?: Da pot , pe forum sunt foarte des. Aveti respectul meu , o să mă întorc cândva , dar momentan nu am timp , și decât să vă încurc mai bine mă retrag.. îmi pare foarte rău , mult succes in continuare , și bafta , dacă se poate să rămân cu un slot ar fi super , o să mai intru pe server . Cu respect IGR .

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...