Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

24Ghz.

Member
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  24Ghz. reacted to Prince11 in Sondaje Online   
  :)) hecaaaaaaaar
 2. Like
  24Ghz. reacted to melodydurrant1 in Sondaje Online   
  Asta e minunat, aș vrea să particip! Sunt un începător în jocurile de noroc. Am început jocul cu Blackjack și Poker pe acest site http://www.spoke.com/companies/top-casino-canada-5a463eda30f3569c8b007750. Cred că aceste jocuri au cele mai mari rate câștigătoare și de aceea le-am ales. Aștept cu nerăbdare să obțin niște cunoștințe reale de la dvs.
 3. Like
  24Ghz. reacted to @LeX in Sfârșitul   
  Nu cred ca pot....
   
  Edit: si ca sa stiti cat de nedreapta poate fi soarta.
  Ieri in data de 02.03.2019 la ora 5:20 am ramas fara frate.... a suferit un accident, a fost lovit de tren... eram si eu acolo... eu lam gasit... eu i-am tinut trupul in brate.... Mai mare ca mine ? Da, cu un an, avea 22 de ani....
 4. Upvote
  24Ghz. got a reaction from Venom in [Joc] Ce-ti place la userul de deasupra?   
  Imi plac sfaturile lui
 5. Like
  24Ghz. reacted to Ayko in [Fotbal] [Comparatie] P.Coutinho / De Bruyne   
  Care credeți voi că este un jucător mai bun?
   
  Philipe Coutinho    /   Kevin De Bruyne
  De ce?
   
 6. Like
  24Ghz. reacted to Venom in [JB] [Cerere Admin x] Batman   
  Mai activeaza cineva pe aici? @skitaila01, @CLAUDIA.?
 7. Like
  24Ghz. reacted to Venom in ● Fii fericit!   
  Salut!
  Ce este fericirea?
  Fericirea este starea noastră naturală provenită din centrul ființei noastre. Fericirea este pacea interioară, seninătate și libertate. Fericirea este eliberare. 
  Toată umanitatea caută fericire, iar micul impas ce împiedică acest mers este dualitatea si separarea. Tindem să găsim dualitate și separare în orice: față de noi si față de existență. Fericirea suntem noi înșine. Odată ce renunți la separare si dualitate, renunți la grinile și amăgirile tale personale. Ele devin doar niste etichete.
  Cum putem avea parte de ea?
  Necesitatea de a săpa dupa fericirea care se găsește in interiorul nostru este un cuantum insignifiant. De ce? Fericirea este conștiință - trebuie doar sa o conștientizezi. Banii, faima, mașina îți poate aduce doar fericire artificiala(ego), pe când natura este fericirea de care ai nevoie. E ușor să-i spui cuiva să uite de griji, dar parcă, cumva, spunându-i acest lucru, i le accentuezi. Psihologic, îi intensifici energia negativă asupra gândului, împingându-l catre autosugestie. Grija nu este altceva decat un gand negativ. De ce nu e ușor sa o elimini daca poți fi stăpân pe ceea ce gândești? Pentru că accentuezi acest gand atat de des încât devine o stare.
  Conștientizează-ti mintea și poți fi fericit!
  Desigur, acest proces de conștientizare include și eliberarea limitelor a circumstanțelor exterioare și interioare. Cu cât esti mai liber, cu atat devii, implicit, mai fericit.
  Scopul nu este de a aștepta fericirea în exterior. Daca vrei sa fii fericit, ascultă liniștea din spatele gândurilor tale sau pur și simplu fii! Nu eticheta fericirea într-un cuvant și nu încerca să crezi că ești fericit, doar fii! Ieși afară în aer liber si simte mireasma naturii, bucură-te de priveliștea unui apus, citește o carte care-ți place, privește un pom - fii fericit! Iubeste ceea ce faci și fii constient de prezența ta! Fericirea e intotdeauna simplă si, deseori, te surprinde. Ce curge în interior, curge și-n exterior.
  Pace! 
 8. Like
  24Ghz. reacted to Prince11 in [Playlist]Prince   
 9. Upvote
  24Ghz. reacted to Aleksa in [PS] [Inactiv] [Portofoliu] Aleksa.♥   
 10. Upvote
  24Ghz. reacted to Aleksa in [PS] [Inactiv] [Portofoliu] Aleksa.♥   
 11. Downvote
  24Ghz. reacted to WeezyBLKGN in GTA.BLACKGUN.RO UPDATE + DRUGS LABORATORY   
  HostName: GTA.BLACKGUN.RO | Update+Drugs Laboratory
  Address:  gta.blackgun.ro:7777
  Players:  90 / 150
  Ping:     16
  Mode:     blackgun v0.7.5
  Language: RO/EN
   
 12. Like
  24Ghz. reacted to Alex in Anunt Viitor Cs.FioriGinaL.Ro   
  Salutare,
   
  Doresc să vă anunț că serverul Cs.FioriGinaL.Ro a fost cumpărat de către luxor, de astăzi înainte el este deținătorul legitim și are drept să-și schimbe echipa și tot ce își mai dorește el.
   
  O seară frumoasă,
  Alex.
 13. Like
  24Ghz. reacted to UnDerCoVer007 in Cerere admin   
  Numai faceti cereri de admin aiurea, serverul inca este in progres! O sa rog pe cineva sa inchida cererea! O zi buna!
 14. Like
  24Ghz. got a reaction from UnDerCoVer007 in Cerere admin   
  De ce mai faceti cereri de admin daca nu ajutati server-ul?  Nici macar activi nu sunteti, nici macar nu va invitati prietenii sa joace dar voi totusi cereti admin, pentru ce? Un admin nu e numai pentru a bana , a dat kick si a pastra civilizatia pe server, un admin este sa si ajute serverul cu jucatori cand  vezi ca e gol golut!
 15. Like
  24Ghz. got a reaction from CodX in [Prezentare] Vlad   
  Salut !
 16. Upvote
  24Ghz. reacted to anca in [CS] [Respins] [Cerere Level1] Aligator   
  Pot sa spun ceva? 
  Am tot vazut plangeri ba pe chat si pe pe server nu mai zic, cand mai intram la fel dadeam si eu de codati. E foarte frustrant 
  Stiti situatia serverului...nu sunt admini si cei care sunt, abia intra. Nu zic sa fie non-stop, nu atac adminii. E bine sa aibe acolo accesele in caz ca mai intra si sunt admini buni, sa actioneze. 
  Dar dati fratilor sansa si altora, mai ales acum cand e nevoie si vedeti cat a decazut serverul. Singurul care a fost obiectiv si realist de aici a fost Duke. Stiti ca activeaza si eu am vazut ca intra des, de cate ori intram el era on. Se va intampla sa greseasca? Asta e. Si voi ati gresit de multe ori si stiti bine. Macar sa i se dea sansa ca e nevoie de admini ACTIVI.
   Raress, tu faci cum stii ca e bine..cum ai zis si tu:el macar activeaza. 
 17. Upvote
  24Ghz. got a reaction from Prince11 in Limba server   
  Pai limba romana fiindca pentru jucatorii de 13-16 ani ar fii mai ajutabil.
 18. Like
  24Ghz. reacted to CLAUDIA. in Regulament   
  ***

  Injuriile sunt permise intr-o anumita masura atata timp cat nu se face atac la persoana. => Sanctiunile se vor acorda in functie de gravitatea cuvintelor si in functie de dorinta adminului. (Gag/mute/kick/ban 30 minute) Sunt interzise codurile ce duc la performanta jocului. => BAN PERMANENT! Este interzisa promovarea altor site-uri sau servere, dar faceti diferenta intre o reclama intentionata si bind-uri. => Gag 10 minute/ Ban permanent Este interzis sa dati retry odata ce ati primit gag. => Ban 10 minute.  Pentru nemultumiri, persoane care joaca incorect etc, contactati adminii prin ,,say_team /mesaj'' sau ,,say_team @''. In cazul in care credeti ca un admin nu respecta regulamentul si trateaza jucatorii cu indiferenta, puteti face reclamatie pe forum. Reclamatiile trebuie sa contina o dovada altfel nu se vor lua in considerare. Nu aveti voie sa jigniti adminii decat daca acestia permit acest lucru. Acesta va poate sanctiona cu gag 10 minute/ ban 30 min-2 ore.
  Nu insistati sa fiti lasati la gardieni de catre admini. In cazul in care deveniti prea stresanti, puteti fi sanctionati cu gag 5 minute. In afara de cei cu freeday, toti prizonierii trebuie sa asculte de Warden. In caz contrar, acestia pot fi omorati. Este interzis bhop-ul la LR. Este interzis ghosting-ul. ,,A face ghosting'' inseamna sa fii mort si sa dai informatii gardienilor despre locul in care se afla ceilalti prizonieri. => Gag 5 minute. Daca luati arme sau grenade, gardienii va pot omori.  In cazul in care un gardian va omoara fara intentie sau pe nedrept, fara a fi prea stresanti, cereti freeday runda urmatoare. Nu aveti voie sa faceti block celorlalti prizonieri. Cand primiti freeday aveti voie in camera cu arme. In cazul in care aveti freeday si omorati un gardian, primiti ban 30 minute.
  Freekill-ul este interzis. => Ban CT / Ban 2 ore. Atunci cand este duel, nu aveti voie sa va bagati in fata prizonierului si a gardianului care se dueleaza. La Day-uri, gardienii nu au voie sa stea in zone de spawn.  Nu aveti voie sa favorizati jucatorii in cazul in care nu au executat comanda cum trebuia doar pentru ca va erau prieteni. In cazul in care ati scris fw si ati intrat la gardieni puteti ramane doar daca vorbiti tare si clar si aveti un microfon decent.  Nota: Adminii pot muta gardienii inapoi la prizonieri pentru orice regula incalcata mai sus.
  Nu aveti voie sa acordati freeday celor pe care ii favorizati de la prizonieri, ci doar atunci cand nedreptatiti pe unul dintre ei. => mutare la prizonieri Comenzile in celule sunt interzise. => Slay Comenzile greu de inteles sau de executat precum ,, cine nu misca nu moare'' sunt interzise. => Mutare prizonieri
  Orice ban permanent care nu este prezentat si de o dovada duce la remove, downgrade. Nu aplicati comenzi pe ceilalti admini. Respectati decizia oricarui admin cu privire la comenzile pe care le aplica, pe cine le aplica, chiar daca vi se pare ca acesta greseste.  => Downgrade, remove. Respectati ceilalti jucatori, ceilalti admini. Pastrati un limbaj decent pe server si incercati sa ajutati ceilalti jucatori la nevoie. Nu folositi adminul in avantajul vostru, nu faceti abuz de comenzi aplicandu-le incorect. => Downgrade, remove. Sunteti obligati sa raspundeti la topicurile de pe forum ce va sunt adresate (reclamatii admini si playeri, cereri slot si admin, cereri ban, cereri unban). In caz contrar, downgrade/ remove. La reclamatii admin sau cereri unban raspund doar persoanele care au fost martore la conflict sau care au luat parte la el.
   
 19. Like
  24Ghz. reacted to D3m0N in [Respins] [Cerere DNS] Furien.fioriginal.ro   
  # DNS DORIT:  Furien.fioriginal.ro
  # IP: 93.119.26.147:27015  (l-am luat din gp , de aceea se vede verde)
  # PORT: 27015
  # SLOTURI: 24 momentan , de luna viitoare ii bag 32.
  # HOST: zeroping
  # TIPUL JOCULUI: Cs 1.6
  # MODUL SERVERULUI:  Furien
  # VECHIME SERVER: 3 zile , am mai avut servere .
  # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: E la inceput ,dar promit ca-l voi face 24/24
  # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.147:27015/
  # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): Eu si -PTM-Andrey  (http://fioriginal.ro/forum/profile/7939-ptm-andrey/)
  # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE:  Anunturi , Regulamente , Concursuri , Admini Server , Reclamatii , Cerere admin / slot , Cereri Unban
  # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE):  Da , le-am citit de 2 ori . Stiu ca are putini playeri , dar o sa fie activitate mare pe server, acum e la inceput si na ,totul este mai greu , dati-mi o sansa , Va multumesc !!
   
 20. Like
  24Ghz. reacted to Jică Măcelaru' in [C/C++]Extract password from TeamViewer   
  Pariu ca nu ai inteles nimic din acest tutorial, puteai bine face sa il traduci, nu sa dai doar copy/paste..
 21. Downvote
  24Ghz. reacted to Mega in [Respins] [Cerere DNS] Surf.Fioriginal.Ro   
  Serverul e hostat luna asta. Hostul e takehost. Nu inteleg care e problema? Daca vreti imi faceti categoria si dns si raman cu serverul aici daca nu gasesc eu alta comunitate ca nu e asta singura
 22. Like
  24Ghz. reacted to Venom in ● Un mod revolutionar de a vindeca depresia   
  Salut!
  Jim Yosef - Journey
  Peste 300 de milioane de oameni din intreaga lume sufera de depresie. O parte dintre ei primesc tratament, iar putini au acces la psihoterapire.
  Multi oameni traiesc in nestiinta cu ideea ca aceasta boala este aproape incurabila, insa solutiile sunt acelasi. Ce-i drept, "solutiile" le practici in fiecare zi, insa nu esti constient de ele. Dansul, muzica, animalele, activitatile creative sunt remedii excelente. Le faci aproape zilnic si habar nu ai ca acestea te pot ajuta impotriva depresiei. Mersul la psiholog nu e o solutie sau un remediu, oricum o sa ramai doar la tratamentul cu pastilele, iar pastilele nu isi au rostul in constiinta, ci poate doar in circumvolutiuni. Ma rog, delectarea prin absolut orice iti pune sangele in miscare sau chiar mintea este un remediu care poate da roade impotriva depresieei. Conteaza cat de constient esti de ceea ce faci si cum le faci.
  Lasand oportunitatile deoparte pe care, cu siguranta, le poti avea, a face ceea ce depinde de un om, de a evolua, de a vorbi, etc., este un lucru care te pune la unison cu natura; te intregeste.
  Insa, obiectivul acestui topic pe care il punctez cu forta este cititul. Cititul este una dintre cele mai puternice remedii ale oricarei boli. Cititul este mult mai mult decat statul cu ochii intr-o foaie. Cititul este meditatie. Cititul este relaxare. Lectura este o activitate relaxanta si linistitoare si te asigur ca nu ai nimic de pierdut. Absolut nimic!
  Esti un mare invingator daca citesti.
  Cativa cercetatori au descoperit ca, dupa ce terminam de citit o carte, schimbari semnificative persista in creierul nostru. Nu pentru un timp indelungat, insa efectele in timp sunt covarsitoare. Povestile ne modeleaza viata, caracterul si ajuta chiar si la punctul intens al increderii de sine.
  Nu iti face probleme in privinta timpului, oricum, suferind cum esti sau nesuferind, timpul nu este un pret pentru care trebuie sa platesti, pentru ca momentul prezent iti ofera tot. N-o sa te doara ochii, nu o sa ai stari de somnolenta, ci din contra. Creierul este foarte activ, iar somnolenta in acest context e aproape nula.
  Bolile, fie ca vorbim de depresie, anxietate, cancer sau eu mai stiu ce, tin de atitudinea noastra pe care ne-o modelam prin activitatile noastre zilnice. Absolut tot ce faci contribuie la definirea ta. Chiar si simpla ridicare a bratului, care pare ceva mecanic si natural, are o semnficatie in limbajul trupului si al mintii tale. Tu faci tot ce faci datorita gandurilor tale.
  Suntem roadele a ceea ce gandim si a ceea ce facem. Depresia nu provine din neantul nefericirii si a ghinionului tau pe care il definesti "asta e viata mea". Depresia este doar un termen, atata tot. Ce ti se intampla tie este doar rezultatul gandurilor tale despre modul in care iti creezi viata imaginandu-ti, gandindu-te. Tabloul pe care il pictezi tu devine realitate. Esti propriul tau pictor.  Cititul, cum am mentionat mai sus este un cazan al gandurilor pe care le poti manifesta. Un binevoitor al vietii tale, asta, desigur, daca iti doresti sa iti faca bine(exista si mizerii pe care le citesti-ziare, reviste) este cititul in momente îndelungate. Cu cat citesti mai mult, castigi mai mult; cu cat citesti mai putin, castigi mai putin.
  Bonus: Se stie ca in anumite parti ale creierului, zone in care rolul creierului este un pic mai semnificativ decat celelalte roluri pe care le joaca, cititul ajuta foarte mult creierul si activitatea acestuia. Cu rolul de a interpreta ceea ce caietele ne scriu, gurile oamenilor ne vorbesc si anumite parti pe care le gandim si percepem, creierul este influentat. Naratiunea activeaza aceste zone ale creierului, stimulandu-ne imaginatia si amplificand activitatea creierului, ajutandu-l sa ajunga la un nivel mai superior de constiinta, decat e-n stadiul actual. Mai simplu de atat, creierul tau are o energie mai mare, iar rolul tau este sa o fructifici asa cum iti doresti. Bine sau rau, e decizia ta.
  Pace și calm!
 23. Like
 24. Like
 25. Upvote
  24Ghz. got a reaction from ruuk in [Rezolvat] [Vand] Harduri Laptop!   
  Nick: Cristea Alexandru Madalin Contact(Y!M, WhatsApp , SKYPE sau STEAM): Forum! Produse: 1.HDD 73GB
  capacitate 73 gb pentru server !
  15000 RPM
  2.HDD 400GB
  Hdd-ul functioneaza foarte bine
  Capacitate 400 gb
  10.000 RPM
  3.HDD 1TB
  Hdd-ul functioneaza foarte bine
  Capacitate 1 TB - 1000 gb
  7200 RPM
  4. Un spitter video! care puteti pune 4 monitoare la o singura unitate la pretul de 200 lei!
  Preț:1.-100 lei
  2.-150 lei
  3.-200 lei    Si va fac o reducere de 50 lei daca cumparati toate hardurile! Poze produse(obligatoriu): https://imgur.com/a/1tquY Metoda de plată(Transfer credit/SMS/PayPal/Bancar): La curier! Alte precizări : - Profil steam(se completeaza cu link-ul profilului dumneavoastra de steam doar in cazul in care vindeti contul de steam):- Rank(completati si atasati poza in cazul in care vindeti un cont cu csgo):-  

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...