Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

TibyXD

Owner Server
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TibyXD last won the day on April 7

TibyXD had the most liked content!

About TibyXD

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/20/2000

Profile information

 • Location
  Piatra-Neamţ
 • Gender
  Male
 • Favorite server
  Mix.FioriGinaL.Ro
 • Previous name
  cRaZZyy

Contact methods

Recent Profile Visitors

811 profile views
 1. Acceptat! Trimite-mi PM cu SteamID și parola!
 2. Din moment ce server-ul este unul de tip Mix/War, acesta are mare nevoie de moderatori, care să poată porni meciul, dar și de a avea grijă de tot ceea ce se întâmplă pe el, fie în timpul sau în afara meciurilor. Pentru a căpăta acces pe server, trebuie să creați un topic nou în categoria Cerere acces, completând formularul de mai jos: Nume server: Experiență moderator Mix/War: Disponibilitate (când puteți intra pe server): Motivul cererii: Declar că sunt la curent cu regulamentul actual (momentan în construcție): - De ținut minte faptul că doar eu, TibyXD, pot oferi accesul de moderator pe server.
 3. Introducere Serverul a fost creat cu scopul de a găzdui veteranii dar și noii jucători ai Counter-Strike-ului și a le oferi un loc unde să poată să joace în format 5v5, la un nivel ridicat și performant. Informații generale Fondatorul serverului sunt eu, TibyXD. Îmi doresc să existe persoane care să mă ajute cu susținerea acestui server, din punct de vedere tehnic și administrativ (nevoie de Moderatori pe server, dar și de un Co-Owner capabil). Momentan, serverul este Steam-Only, și va fi dotat cu sisteme Anti-Cheat. Serverul va funcționa atât timp cât va avea parte de jucători. Informații tehnice Serverul rulează la 1000 FPS și este destinat în special jucătorilor din România, deoarece acesta este situat în București (găzduit de toolz.ro) și oferă valori ale ping-ului competitive (<10ms pentru jucătorii din România). Contact Forum: TibyXD E-Mail: [email protected]
 4. # DNS DORIT: Mix.Fioriginal.Ro # IP: 89.46.123.12 # PORT: 27015 # SLOTURI: 12 # HOST: toolz.ro # TIPUL JOCULUI: Cs 1.6 # MODUL SERVERULUI: Mix # VECHIME SERVER: nou # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: nou # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.46.123.12:27015 # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): Doar eu # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Regulament & Informații /// Cerere acces /// Reclamații & unban /// Propuneri & Offtopic # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Am citit regulamentul // urmează în cursul zilei de astăzi să includ numele serverului, respectiv si a comunitatii in plug-in-uri Despre mine: Am fost un membru activ in aceasta comunitate acum foarte mult timp, dar cu ocazia "Carantinei" m-am reapucat de CS 1.6 și GO, și am zis să deschid un server pe care sa-l transform in unul de tip Mix, sperând să aibă cât mai mulți jucători. Am adus serverul in aceasta comunitate deoarece este singura comunitate care mai exista din cele pe care le frecventam eu. Pretențiile nu sunt mari, doresc doar un DNS + secțiune pe forum, și bineînțeles, toți membrii comunității sunt asteptati pe server!!
 5. ✥ Nume participanti: TibyXD & dR0g^ ✥ Nume echipa: $$$ ✥ Numar participanti(∞): 9 ✥ Steam OFF/ON: ON
 6. # Nume si prenume: Motricală Tiberiu# Varsta: 16 ani# La ce categorii ati facut posturile pe care le aveti?: Deși nu sunt în număr uriaș, în special am făcut la Hardware și Muzică# Aplic pentru moderator la categoria: Hardware, Software, Telefoane Mobile# Aveti posturi la categoria la care doriti moderator?: Da# Experienta anterioara(daca ati mai avut grad): Grade am mai avut, slavă domnului, doar că nu în comunitatea aceasta.# Ce ai vrea sa schimbi sau cum ai vrea sa iti desfasori activitatea?: Aș vrea să revigorez aceste categorii, încercând să fac utilizatorii forumului să apeleze cât mai des la ele, aducând noutăți din lumea tehnologiei și oferind sprijin membrilor ce vor cere sfaturi/ajutor.# Daca aplicati la o categorie care are deja moderator, va trebuie sa va consultati cu acesta pentru eventualele modificari. Sunteti de acord?: DA, doar să mi se spună cine este moderator acolo.
 7. Nume program: VLC Media Player Versiune: 2.2.4 Descriere: VLC este un program tip media player open-source ce poate reda majoritatea tipurilor de fisiere multimedia, precum DVD, CD-uri Audio si multe altele Imagini: Download(doar site oficial): http://www.videolan.org/vlc/
 8. Whiplash (2014) Filmul spune povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experiențe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din țară. Este pregătit să facă orice pentru asta, însă ciudatul și excentricul său profesor îl înnebunește cu metodele sale extreme de predare. Începe astfel să își piardă încrederea în talentul său și în sine însuși... Regia: Damien Chazelle Actori principali: Miles Teller, J.K. Simmons, Melissa Benoist Genul filmului: Drama, Musical Durata filmului: 105 minute Notă film: 8.5 (IMDb), 8.5 (Cinemagia)

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...