Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Alex # Retras

Premium
 • Content Count

  1000048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Alex # Retras

 1. Fury, Jb...saptamana viitoare e respawn sau zm?
 2. Salutare, Ce spuneți să reînviem puțin forumul? Suntem pe “piața” gaming-ului încă de prin 2009, este păcat ca totul să moară așa. Am văzut recent o inițiativă super interesantă luată de unul dintre membrii și am rămas surpins că încă sunt membrii care își dau interesul. În alta ordine de idei, orice reorganizare începe si cu un staff nou, bine, nu chiar atât de nou, dar în momentul ăsta avem nevoie de super mult ajutor deoarece tot timpul nostru este mâncat în procent de 98% de job-uri. Prin urmare, avem nevoie de următorii: • 2 administratori alături de sea si qrs • 6 moderatori globali • 2 designeri Puteți “aplica” chiar aici, vreau să știu dacă ne sunteți alături. *Pentru pozitia de administrator astept in PM motivul pentru care vreți și ce credeți că vă recomandă pentru post. Tot la administrator este de menționat că în prima lună veți avea accesele unui moderator global până văd eu sau unul dintre colegii mei că vă descurcați. Vă aștept în număr cât mai mare!
 3. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 4. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 5. Update 07.06.2018 Motiv: Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date a fost actualizată prin eliminarea directivei 95/46/CE.
 6. Salut, din cauza ultimelor lucruri întâmplate, Dubstep, Nyn3 și F4lcon au fost sancționați cu un minus de 10000 puncte de reputație. În caz că treaba asta se repetă, conturile vor fi blocate permanent.
 7. Intervin puțin, dacă nu te oprești din spam nu o să primești Global niciodată. Fii un exemplu pentru ceilalți și cu siguranță primești! Respins
 8. Salut oameni frumoși. A sosit momentul să fac un pas important în viață, de aceea nu o să mai am timp de comunitate. Am stat ceva să mă gândesc la asta...dar până la urmă am luat decizia de a mă retrage. Îi mulțumesc lui Syko pentru că a preluat toată munca noastră, a celor din trecut...și că încă își face treaba în continuare. În caz că aveți nevoie de ajutor, majoritatea știți unde să mă găsiți. Atenție, doar ajutor, nu mă întorc. Ultima decizie luată a fost down-ul la Four care sper să rămână până își revine din visat. Mulțumesc tuturor pentru tot, sunteți minunați!
 9. Salut Mnz, welcome back! Upgrade-ul IPS a fost de vina, cum spune si Joker, observ ca problema a fost remediata. Acum, ca am citit tot log-ul din chat, Joker sa ma cauti putin pe whatssapp cand vezi mesajul. Mnz, in caz de alte probleme, vezi PM.
 10. Warriors si Youth pot ajunge maxim in semifinala, doar una dintre ele ajunge in finala. Eu vorbeam de finala aici
 11. Finala UCL e praf in ochi...aici e vorba despre altceva...ZEI vs TITANI daca vrei
 12. Se anunta o finala promitatoare, de acum va spun
 13. Care credeti ca sunt cele 2 echipe care vor ajunge in finala? Eu merg pe aia de la CS3 (am auzit ca sunt buni tare) si pe Youth, Young...sau cum se numeste echipa aia a lui Ciuby (tipul slabut)
 14. Bun, toată lumea fericită pe aici, îmi place ce vad. Cum anul ăsta Devil a insistat să fie el Moş Crăciun şi ne-a stricat toată surpriza, am zis să-l facem puţin să nu se simtă ok. Toată lumea a primit câte ceva după cum vedeţi...el? Nimic, nada, 0. Vrem să-i mulţumim pentru munca depusă, prin înfiinţarea unui nou grad special pentru oameni ca el, şi anume "Co-Fondatori". Acum că am făcut gradul, trebuie să anunţăm şi membrii lui, nu? Zic şi eu. Fără alte prezentări, eu, Alex, împreună cu colegul meu Syko, suntem şi CO-FONDATORI! Ţinem să le mulţumim persoanelor care ne-au încurajat în tot acest timp, ştiam că putem ajunge la un asemenea grad, le mulţumim părinţilor bla bla, glumesc Felicitări Ştefan! Pentru munca depusă şi toate cele. Mi-ar lua un an întreg să scriu tot...iar timpul este limitat. Ai primit Up la Co-Fondator, ultima treaptă! Felicitări şi sărbători fericite!
 15. Salut și sărbători fericite! Din câte îmi amintesc, aseară, am vorbit cu cineva pe chat despre reclama pe alte comunități. Ca să înțelegeți, FioriGinaL, a ajuns unde este prin multă muncă și dedicare, fără reclamă. Greu de crezut? Oarecum da, dar nimic nu este imposibil. Nu suntem noi în top 10 comunități din România, dar suntem foarte aproape de acel top, adică, dacă continuăm așa, în 2017 putem ajunge în pole position. Bineînțeles că nu de asta fac acest topic. Am să vă rog pe toți cei cu ideea de reclamă pe alte comunități să încetați. Reclama voastră poate cauza probleme. Să nu vă gândiți că nu au existat până acum...că au existat, în trecut am avut probleme cu 2 comunități pe tema asta...din cauza a 2 copii disperați după populare...gratis, dar ce naiba, suntem în 2016, popularea se face altfel acum. Astăzi, pe la 3, serverul de CS a început să fie atacat nu a durat mult și un prieten m-a contactat: Tuesday, December 27, 2016 Cocaine: Salut Alex, ce faci? Alex @fioriginal.ro: Salut, sunt si eu acasa momentan, acum de sarbatori. Cocaine: Cand te intorci in Bucuresti? Alex @fioriginal.ro: Pe 29 Cocaine: Perfect, poate facem iar o adunare intre fondatorii comunitatilor din Bucuresti Alex @fioriginal.ro: Ar merge Cocaine: Fii atent, nu de asta te caut. Cineva de la tine tot face reclama pe la mine. Alex @fioriginal.ro: Da? Cine e? Cocaine: ***** Alex @fioriginal.ro: Cocaine: ? Alex @fioriginal.ro: Am vorbit recent cu tipul asta despre ceva de genul Cocaine: Vezi ca am un administrator nebun care a inceput sa va floodeze 2 servere Alex @fioriginal.ro: Am observat asta pe cs. Are si el vre-un server pe la tine? Cocaine: Da, unul de mix Alex @fioriginal.ro: Ok, am sa vorbesc cu tipul de face reclama, tu vorbeste cu ala sa se opreasca Cocaine: Eu i-am spus, dar nu prea a vrut Alex @fioriginal.ro: Nu a vrut?? Nu am eu timp si nu sunt genul dar stii ca ai idee ca poate avea aceeasi soarta nu? Cocaine: Stiu ma, nu tu m-ai ajutat atunci cu ala? Alex @fioriginal.ro: Cocaine: Il rezolv eu pe al meu, tu pe al tau Alex @fioriginal.ro: Deal Alex @fioriginal.ro: Haide ca trebuie sa plec, ne auzim Cocaine: Ne auzim, ma suni cand ajungi in Bucuresti, pup :* Alex @fioriginal.ro: Cius Genul ăsta de probleme se pot produce din cauza reclamei. Nu vreau să dau nume, nu vreau să îl pedepsesc pe omul care a făcut asta, vreau doar să am parte de înțelegerea lui și de promisiunea că o să termine definitiv, altfel o să iau și eu măsuri. Sărbători fericite dragilor, Alex.
 16. Crăciunul este despre familie iar noi reprezentăm familia FioriGinaL, încă din 2009. Țin să mulțumesc tuturor care ne-au fost alături până acum: Ștefanuț, Anca, Qrs, administratorii noștrii de bază; Shadow, Sol, Fursec, AlexutzuOCB, Jumper, Nyn3 dar și școlii vechi formată din Audy, Retry, Gody, sonicx, Claw, Yusaku, Mr2Peu, Csy ;x, Scofield și Extream! Sunteți niște oameni frumoși, vă mulțumim din nou pentru ajutor! Crăciunul înseamnă și cadouri, de aceea, primii 10 oameni care îmi dau PM cu o urare frumoasă de Crăciun (Original Content) primește 100 REP! De asemenea, staff-ul enumerat sus primește +200 REP. Crăciun Fericit FAMILIE!
 17. Ai respectul meu pentru toată munca depusă, în caz că ai vreodată nevoie de ceva, suntem aici.
 18. Bună seara, După cum știți, sau aflați acum, Grandfather tocmai s-a retras din a admina serverul din lipsă de timp. El va rămâne în continuare în comunitate deci nu vă impacientați Acum, nu am stat foarte mult să ne gândim la noul owner. Am avut încă de la început două persoane în vizor, persoane active, cu reputație decentă (fără injurii pe server, comportament urât, bla bla), în cele din urmă râmânând doar una. Datorită activității și dedicării ei, cât și respectului pe care îl am pentru Grandfather, noul owner este Oana, fiica acestuia. Am stat puțin să o urmăresc, îmi place cum se descurcă ca admin, și am zis de ce nu. Ca și până acum, luxor o să ajute în continuare la partea tehnică a serverului. Felicitări Oana, sunt sigur că nu o să ne dezamăgești! Poți duce moștenirea tatălui tău mai departe Bun venit @Oana !
 19. Vă mulțumesc mult, la mulți din nou Magix!

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...