Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/10/18 in all areas

 1. 2 points
  Faby

  [PS] [Redeschis] [Portofoliu] Faby

  Rank-uri Forum
 2. 2 points
  Venom

  ● Anunt | Am reinsalat serverul

  Serverul de MIX a fost reinstalat. S-a resetat absolut tot: Activitatea, ban-urile, log-urile, etc. Cei care au fost banati au liber sa joace(o a doua sansa), dar daca continua cu acelasi comportament/atitudine/coduri, vor fi rebanati. Serverul se misca mult mai bine acum, chiar foarte bine si va fi reinstalat la 6 luni, dar la urmatoarele reinstalari, ban-urile vor ramane. Tin sa precizez amicilor mei care cred ca nu am un sistem bun de pika sau de ban, ca am totusi listip si pot bana clasele ip, asa ca putem relua...
 3. 2 points
  Venom

  # Regulament General - Mix-FGL

  UPDATE.
 4. 2 points
  Toti cei care fac parte din staff sunt ființe umane ,poate a avut o urgenta sau altceva ,ce credeați ca o sa se întâmple ca i dau remove sau altceva ?Nu ,a fost ghinion ca nu a mai existat admin ,nu cred ca nu a mai intrat altcineva ca sa va monitorizeze jocul .Nu imi mai veniți cu porcarii de reclamații de genul ca le trimit direct la Coș. Nike anunța data viitoare pe chat daca ai vreo urgenta sau ca iesi
 5. 2 points
  anca

  # Regulament - Administratori

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT ADMINI 1. Trebuie sa stiti bine si regulamentul jucatorilor, pentru a fi siguri ca este respectat de catre acestia si bineinteles sa il respectati si voi. 2. Nu aveti voie sa va certati intre voi. Certurile, injuriile vor fi sanctionate. Adminii sunt obligati sa pastreze un limbaj decent si sa asigure bunastarea serverului. 3. Nu aveti voie sa folositi comenzi intre voi. Ex: admin x kick adminului y. Nu va exista Ex: "a inceput y ca m-a injurat", x este la fel de vinovat daca actioneaza. Veti fi sanctionati cu suspend sau remove, depinde de gravitatea situatiei. 4. Mapa se va schimba in ultimele 5 minute si doar prin vot. Nu aveti dreptul sa schimbati mapa fara vot. Inainte de a supune la vot trebuie sa folositi comanda "/harti" pentru a nu da aceeasi mapa la vot care a mai fost jucata recent. Daca sunt mai mult de 10 playeri pe server, nu se dau la vot harti mici. 5. Toti adminii trebuie sa frecventeze si forumul pentru a afla noutatile. 6. Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban. Riscati remove. 7. Nu aveti voie sa "imprumutati" adminul. Riscati remove. 8. La orice ban dat sunteti obligat sa aveti si o dovada (ss sau demo). Daca un player este suspect de cod, inainte de a bana acel player, trebuie sa fiti spectator pe el si obligatoriu sa aveti cu el demo. 9. Nu se va da ban pentru neprezentare poze decat in cazul in care veti avea si un demo ca o dovada. Pozele vor fi doar ca un plus pe care le vor pune pe forum in cazul in care vor lua ban. 10. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti fi sanctionati cu remove+ban permanent. 11. La o cerere unban sau o reclamatie aveti la dispozitie maxim 48 de ore pentru a prezenta dovada. Altfel veti fi sanctionati. 12. Aveti obligatia de a verifica un player atunci cand acesta este anuntat ca ar avea cod. 13. Nu aveti dreptul sa banati playerii pentru neprezentare wargods fara a mai avea si un demo pe langa. Acesta este un server clasic si nu mix. Cine baneaza pentru neprezentare wargods fara a avea si un demo ca dovada va primi remove. Comenzi folosite: limbaj necorespunzator: gag (nu kick, nu ban). In cazul in care continua dupa gag sau spameaza chatul adminilor, va primi ban 120 de minute. afk: spec, nu kick player codat: demo+ban rush: slap / slay. camp: slap cu avertisment, daca continua slay. nick necorespunzator incluzand jigniri: amx_nick. Daca acesta nu intelege, ban 120 de minute. reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continua ban. Spam cu reclama intentionata: ban direct.
 6. 2 points
  Salut! Deși subiectul "Există un Dumnezeu" este tabu, aș vrea să ofer o nouă viziune asupra acestui subiect, în vastitatea sa. Te-ai întrebat vreodată de ce ești nefericit? Dacă te-ai întrebat, iar mintea ți-a dat un răspuns, răspunsul este acțiunea minții tale. Nefericirea există pentru că noi credem, nu conștientizăm. Ne-am limitat atât de mult și ne-am divizat de sinele nostru și de existență, crezând în dogme, religii și reguli morale și sociale, toate care se învârt în jurul unei singure prezențe: "Dumnezeu". Dumnezeu există! Tot ce trebuie să faci e sa fii conștient de prezența sa. Prezența sa este Întregul. Daca nu îți deschizi inima în fața lui, nu va putea niciodată sa te pătrundă starea de fericire și de puritate, căci El nu dorește să îți încalce liberul arbitru. Încalcăndu-l, ai putea fi mort. Nici măcar nu îți cere permisiunea, căci asta ar însemna să interfereze cu libertatea ta. Dumnezeu este o stare, un sine, o prezență, Totalitatea și Intregul, dar el pare absent din această lume, datorită umanității. Dumnezeu este beautitudine. El oferă libertate totală omului. Natura omului este fericirea. Lumea suferă pentru că e departe de Dumnezeu, au credințe și poartă în suflet o multitudine de dogme și de superstiții despre Dumnezeu ca persoana, nu ca prezență. Suferința nu este stare de spirit, ea este personală. Îi poți spune unui om de ce boală suferă, dar nu îi poți spune de ce este sănătos. Sănătatea este impersonală. La fel și fericirea, versus nefericirea. Dumnezeul suntem noi, sunt frunzele, sunt copacii, e cerul, e marea, sunt galaxiile; întreaga existență. Oriunde ai "gusta" din mare sau din cer, ar avea același gust. Un mare "Dumnezeu" spunea că lumea este precum o pânză de păianjen. Oriunde ai atinge o panza de paianjen, aceasta incepe să tremure. La fel, daca rupi o frunza din copac, chiar și stelele sunt afectate. Toate lucrurile sunt conectate într-o corelație profundă, astfel încât, dacă atingi o frunza, practic atingi stelele. Pace si calm!
 7. 2 points
  Venom

  ● Incheiat | Loto 6/49 - Editia #11

  × Nick: Vanja e gay × Numere(6/49): 11, 36, 24, 9, 44, 21
 8. 2 points
 9. 1 point
  Venom

  # STAFF - CS.FIORIGINAL.RO

  DETINATOR ➤ Anca ➤ Venom ➤ -rTg | maEsTrOo ➤ Anonymous CO-DETINATOR ➤ - ADMINISTRATOR ➤ Luv ➤ Twist. ➤ Jică Măcelaru' CO-ADMINISTRATOR ➤ @LeX ➤ qRoby INCEPATOR ➤ db.Sahara ➤ Asy ➤ Bas1C. ➤ Mishu (ARR) SLOT ➤ - PREMIUM(VIP) ➤ Venom (Permanent) ➤ Anca (Permanent) ➤ Anonymous (Permanent) ➤ Luv (4.August.2019 - 4.Septembrie.2019) ➤ @LeX (24.August.2019 - 24.Septembrie.2019) ➤ qRoby (25.August.2019 - 25 Septembrie.2019)
 10. 1 point
  Venom

  # Acceptat | Reclamație Admin | Saw

  Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :)) Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație. Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop. Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat. Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.
 11. 1 point
  Venom

  ● Anunt | Cautam Admini

  Serverul nostru cauta admini seriosi si activi(activitati decente pe server si pe forum). Nu impunem restrictii si oferim libertate adminilor in limita bunului simt. Cei care doresc sa se alature echipei noastre, ii rog sa posteze in acest topic un comentariu dupa urmatorul model: # Nume: # Nick: # SteamID: # Activitate?: ! Cerinte : 10 ore activitate. ! Activitate zilnica forum + server. Nu doresc sa stati non-stop pe forum, daca intrati de 2-3 ori pe forum si va uitati daca sunt topicuri noi pe mix, e ok.
 12. 1 point
  Venom

  # Anunt - Cautam Admini

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Salut, Serverul nostru cauta admini seriosi si activi(activitate decente pe server si pe forum). Nu impunem restrictii si oferim libertate adminilor in limita bunului simt. Cei care doresc sa se alature echipei noastre, ii rog sa posteze in acest topic un comentariu dupa urmatorul model: |++++++++++++++++| # Nume: # Nick: # Ce asteptari ai din partea noastra?: # Numar: EX: 1 |++++++++++++++++|
 13. 1 point
  Prince11

  Sondaje Online

  :)) hecaaaaaaaar
 14. 1 point
  melodydurrant1

  Sondaje Online

  Asta e minunat, aș vrea să particip! Sunt un începător în jocurile de noroc. Am început jocul cu Blackjack și Poker pe acest site http://www.spoke.com/companies/top-casino-canada-5a463eda30f3569c8b007750. Cred că aceste jocuri au cele mai mari rate câștigătoare și de aceea le-am ales. Aștept cu nerăbdare să obțin niște cunoștințe reale de la dvs.
 15. 1 point
 16. 1 point
  @LeX

  #Acceptat | Reclamatie admin - Hacked :(

  Mi-a trebuit doar cateva secunde, nici nu a fost nevoie sa ma uit la tot demo-ul. Ce prefire? urmareste si trage prin zid si nu vorbim de sunet pentru ca e si o faza de la distanta, imediat dupa spawn se uita prin zid dupa el :))) Adminul a primit ban + remove, bravo. ************************************************ Informatii despre Ban Nume: Hacked (: IP: 84.117.122.144 SteamID: STEAM_0:0:2062068038 Motiv: Wall + Remove Timp de Unban: Permanent
 17. 1 point
  Hmm,ai grija pe viitor ...Pro
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  FiNNNuTzu^^

  [PS] [Rezolvat] [Cerere avatar] haway

  si clasic >
 21. 1 point
  Venom

  [Anunt] Recrutare moderatori

  Ai termen 3 zile sa faci post-uri la categorie si vedem cum te descurci.
 22. 1 point
  Happie

  ● Anunt | Cautam Admini

  # Nume: Sava Stefan # Nick: Happie # SteamID: STEAM_0:1:29382302 # Activitate: - https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=h9 - https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.5:27015/top_players/?query=happie Zedd: Recomand
 23. 1 point
  Venom

  # Acceptat | Cerere Unban - ARR

  Pai e normal sa apara din moment ce ti-a oferit wg-ul la cerere si nu cand i-ai cerut tu. A prins 2 adrese diferite de ip in aceeasi zi, de aceea se considera ca ar fi dat restart(ip dinamic).
 24. 1 point
  Twist.

  # Respins | Reclamație admin | lol

  Ori raman amandoi fara admin, ori pot avea amandoi admin. Ce imi e ca da 1 ban nu stiu cat sau permanent pt diferite motive sau ce imi e ca da altu ban 1 zi pt niste vorbe care vai doamne l au deranjat. Nu am inteles niciodata metoda asta. Ce rezolvi ? Crezi ca te respecta cineva mai mult daca faci asa ? Ba din contra ajungi motiv de glume si batjocura. Daca nu te poti face respectat fara masuri din astea, atunci nu o poti face deloc. Cum ai zis si tu, reclamatia asta e degeaba, puteai da mesaj privat unuia din noi si poate rezolvai ceva.
 25. 1 point
  Zedd

  # Respins | Reclamație admin | lol

  Dati un 1v1 si rezolvati treaba.
 26. 1 point
  MISHU

  # Acceptat | Cerere Unban - ARR

  Nu vad rostul wg-ului aici, deja am scos codurile din cs, iese albastru https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1621114 poftim Anca: ce faci nenea? O tii din ban in ban? :)) Da, ce sa fac si eu, dupa ce ca nu m-am mai jucat cs de atata timp iar iau ban :)) dar sunt obisnuit, stii doar :))
 27. 1 point
  MISHU

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Numele tau*: ARR Numele adminului care te-a banat*: BEAN Ip/SteamID*: Se vede in poza pe care am atasat-o Motiv: no wg Dovada (print consola)*: https://imgur.com/a/rFsyNsE Data si ora*: 15:20 / 06.02.2019 WarGods: nu Harta: fy snow ➔ Testul WarGods nu se cere pe un server public, singura dovada pe care trebuie sa o aveti cand un player foloseste cod este DEMO ! Extras din regulamentul serverului, mersi!
 28. 1 point
  Venom

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Cum ai verificat cfg ul lui daca nu a facut nici un test? :)) Ma rog, are dreptul sa te refuze, deci nu era musai sa il banezi. Puteai să vorbești cu un owner despre asta. Testele wg se fac doar pe serverele de mix. Se pot face si pe publice, dar intalnesti un valver care nu stie ce e ala desktop si sunt curios sa vad cum ii faci tu verificare. :)) Mishu unban, iar tu, Bean, fa te rog un demo sau niste poze. Sunt mai concludente.
 29. 1 point
  MISHU

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Care cfg frate? Ala cu aim ? Am mai multe si d-aia te intreb
 30. 1 point
  Vanja

  # Respins | Reclamație admin | lol

  El poate bana 100 de jucatori , daca nimeni nu-i face reclamatie inseamna ca are dreptate . Pune o dovada forsaken pentru banul dat. Deci nu sunt singurul care am zis ca toti handicapatii au admin pe serverul asta ??? :)))))
 31. 1 point
  @LeX

  # Acceptat | Cerere Admin - FuZIon

  FuZIon nu va primi grad de moderator, mi-a demostrat ca știe despre ce e vorba, are destulă experiență și mi-a demonstrat asta și pentru asta va primi gradul de Administrator Central (Admin. Central)
 32. 1 point
  Venom

  ● Anunt | Cautam Admini

  Înainte erau prea mulți doritori, acum nici unul. Ramane in stand-by cererea ta , momentan.
 33. 1 point
  Venom

  # Acceptat | Cerere unban | just9n

  Astept pareri de la admini. Sper sa fie multe, altfel remove la cei care nu sunt prezenti aici.
 34. 1 point
  Venom

  # Structura Addons - Cs.Fioriginal.Ro

  AMXMODX 1.8.3d STRUCTURA ADDONS / CONTINUT -----|ADMIN|----- admin.amxx admincmd.amxx adminhelp.amxx cmdmenu.amxx plmenu_ab_base.amxx mapsmenu.amxx adminchat.amxx antiflood.amxx adminvote.amxx nextmap.amxx mapchooser.amxx timeleft.amxx statscfg.amxx statsx.amxx stats_log.amxx rs.amxx ; amx_resetscore - Reseteaza scorul tuturor playerilor, exceptie cei de la spectct.amxx ; transfer spectate/t/ct. Gag_Manager.amxx ; Gag/mute players verificari.amxx ; verifica ip, steam id playerilor -----|PLAYER|----- admingroups.amxx ; HUD Print Lista Admini Online ad_manager.amxx ; Mesaje AD in Say rs.amxx ; resetscore prin !rs / !resetscore -----|OTHER|----- amx_bulletdamage.amxx ; Damage on player luciaHallucination.amxx ; un fel de esp activitateadmini.amxx ; Monitorizeaza activitatea adminilor intr-un fisier log premium-fgl.amxx ; sistem PREMIUM(VIP) amx_bhop.amxx ; bhop pentru toata lumea cs_team_semiclip.amxx ; coechipierii sunt transparenti si poti trece prin ei parasuta.amxx ; parasuta pentru toata lumea
 35. 1 point
  anca

  # Regulament - Playeri

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT PLAYERI 1. Trebuie sa cititi bine regulamentul, pentru a fi siguri ca nu incalcati vreo regula. 2. Sunteti obligati sa pastrati un limbaj decent pe server. Nu aveti voie sa jigniti sau sa injurati. Sanctiune: gag. 4. Nu bateti adminii la cap in legatura cu schimbatul mapei. Mapa se va schimba mereu doar cand mai raman 5 minute din actuala mapa. 5. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti primi ban permanent. 6. Nu aveti voie sa dati rush sau sa campati. Veti primi slap/slay. 7. Atunci cand suspectati un alt player ca ar avea cod, trebuie sa anuntati doar in chatul adminilor Ex: "[email protected] Andrei are aim." Altfel, veti primi gag. 8. Nu dati retry dupa gag. Veti primi ban 120 de minute. 9. Este interzis sa faceti monitor. 10. Este interzis sa aveti cuvinte obscene sau jigniri adresate altui player in nick. Comenzi folosite daca incalcati regulile: limbaj necorespunzator: gag afk: spec coduri: ban rush: slap / slay. camp: slap cu avertisment, daca continuati slay. nick necorespunzator: amx_nick reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continuati primiti ban. Spam cu reclama intentionata: ban direct permanent.
 36. 1 point
  Ia ți alt cs, care conține smoke.
 37. 1 point
  anca

  ● Incheiat | Loto 6/49 - Editia #11

  :)) Doamne, esti fenomenal ba :)) Nick: anca Numere: 12, 43, 2, 23, 15, 34
 38. 1 point
 39. 1 point
  am si eu momentele mele cand trag bine la mix-uri...dar de cele mai multe ori joc praff din cauza netului meu slab :// mersi ❤️ New :
 40. 1 point
  rTan.

  # Acceptat | Cerere unban | SoNix

  Îmi place cum m a pus pe mine primul acolo “.” Așteptam răspunsul lui Vlad , pro pana atunci
 41. 1 point
  mandarikess , esti bun la mix-uri , dar si la photoshop. Felicitari ! Nu am eu treaba in PS , dar au iesit faine rau. Continua , sincer as vrea sa vad si alte lucrari .
 42. 1 point
  motanN1!

  # Acceptat | Cerere unban | SoNix

  sunt martor era mix on si sonix a intrat pe server si dupa 5 minute i-a dat vlad permanent si a zis dupa ceva de genu "era banat ups" + 0:25 minutul in care sonix ia ban
 43. 1 point
  Venom

  ● Acceptat | Cerere unban | pedala

  Da' sper să folosești butonul de edit, zic si eu.
 44. 1 point
  ballack

  ● Rezervare

  Salutare tuturor si La Multi Ani! As putea rezerva si eu maine de la ora 10:30 (dimineata in caz ca nu se intelege) serverul pentru vreo 2 ore? Am niste vechi prieteni ce se aduna la o sala de gaming si vor un server unde sa poata juca si cu cei online si am rugamintea daca ma puteti ajuta in aceasta privinta. De asemenea as avea nevoie, va rog si de un admin... Sau eventual daca doreste cineva sa imi ofere acces doar pentru ziua de maine cred ca ar fi mai ok (in caz ca nimeni nu are rabdare sa stea dupa noi). Multumesc anticipat! PS: Imi cer scuze daca nu este postat in aria corespunzatoare, dar nu vad unde altundeva se poate posta asa ceva.
 45. 1 point
 46. 1 point
  Venom

  [Joc] Vorbim in oglinda.

  Eu nu vorbesc in oglinda, ciudatilor! Ue un csebrov ni adnilgo, rolitadiuc!
 47. 0 points
  MISHU

  # Acceptat | Cerere Unban - ARR

  am facut wg dupa ce am inchis cs-ul Am pornit exe-ul, am pornit cs-ul si dupa am dat scan dupa cum am zis, nu are nici un rost wg-ul acum
 48. -1 points
  BEAN

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Sincer nu sunt singurul admin de pe sv care cere wg ! Nu cred ca-ti lua mult , cel putin 2 min sa faci un wg. Te-am suspectat de cod , si normal ca si player ar trebui sa asculti de admin ! Nu sa zici , nu iti dau sau ca nu am de ce sa-ti dau. Cat timp esti curat , nu te-ar fi deranjat sa dai un wg. Daca vei lua unban , voi fi mereu spec ! Prin cfg-ul ala al tau se afla niste alias-uri si cum stii sau poate nu stii [ alias-urile sunt niste script-uri care ies in wg , ca si cod] Script-urile [ alias-urile] sunt interzise , asa ca asta e motivul de ce ti-am cerut wg Multumesc pentru intelegere , atat am avut de spus ! Edit: Momentan @LeX intampina niste probleme cu pc-ul , il vom astepta cand va reveni sa dea verdictul sau un alt fondator !
 49. -1 points
  BEAN

  [Acceptat] [Cerere Unban] ARR

  Nu stau sa-mi bat capul cu un copil ! Ti-am zis clar mai sus de ce ti-am dat ban si atata tot , asteptam un verdict !
 50. -2 points
  rTan.

  # Respins | Reclamație | Anonymous

  Hmm , primesti nota 2 pe ziua de azi pentru gramatica. Poate ai luat-o de la capat cu cs , dar si cu logica si ochii tai la fel? Nu stii sa respecti un model amarat. Acolo la dovada se refera la o poza cu dovada ca ai luat ban sau altceva , nici de cand ce ai scris tu acolo. E ca si cum scrie "Numele tau si tu scrii varsta" n-are nicio logica Desi 41 de zile sunt cam multe

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...