Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/20/19 in all areas

 1. 1 point
  Alex

  [FGL] Reorganizare Forum

  Salutare, Ce spuneți să reînviem puțin forumul? Suntem pe “piața” gaming-ului încă de prin 2009, este păcat ca totul să moară așa. Am văzut recent o inițiativă super interesantă luată de unul dintre membrii și am rămas surpins că încă sunt membrii care își dau interesul. În alta ordine de idei, orice reorganizare începe si cu un staff nou, bine, nu chiar atât de nou, dar în momentul ăsta avem nevoie de super mult ajutor deoarece tot timpul nostru este mâncat în procent de 98% de job-uri. Prin urmare, avem nevoie de următorii: • 2 administratori alături de sea si qrs • 6 moderatori globali • 2 designeri Puteți “aplica” chiar aici, vreau să știu dacă ne sunteți alături. *Pentru pozitia de administrator astept in PM motivul pentru care vreți și ce credeți că vă recomandă pentru post. Tot la administrator este de menționat că în prima lună veți avea accesele unui moderator global până văd eu sau unul dintre colegii mei că vă descurcați. Vă aștept în număr cât mai mare!
 2. 1 point
  Update 7.0 - adaugare hp si ap pe kill normal, pe hs, pe kill cu lama, pe hs cu lama + cvaruri - adaugare bullet damage + cvar - adaugare model vip + cvar - optimizare cod - rezolvare bug la hp (gasit de Venom) - meniul poate fi folosit o data pe runda
 3. 1 point
  Venom

  [FGL] Reorganizare Forum

  ...ajuta cu ce? Fii mai explicit! Sunt deja destui moderatori globali care se ocupa de amenajarea forumului. Ma rog, nu toti, dar despre asta vorbim peste ceva timp. Cum am spus mai sus, ar fi de mare ajutor sa ne ajutati cu activitate pe serverele de cs, in special cs.fioriginal care se bucura luna asta de boost. In momentul de fata, e a doua cea mai buna modalitate de a ne repopula dupa reclamele platite care vor mai avea de asteptat. Adrian, avand in vedere ca ceilalti au primit, practic, gratuit acel grad, ar fi necesar sa incercam sa ii ajutam pe toti sa isi gaseasca ceva de ajutor aici pe forum, dar intr-un mod mai ambiental. Daca ma intrebi pe mine, multi nu isi merita gradul, asa ca nu e pe merit aici. Daca nu ajuta, stim ce e de facut.
 4. 1 point
  Venom

  [FGL] Reorganizare Forum

  Ai posturi doar la Muzica in ultimele 2 zile. Daca vrei la o categorie intreaga, activeaza la toata atunci, Ca sa aducem oameni pe forum, ar fi de preferat sa ne ajutati in zona gaming, nu la categorii care sunt 99% moarte si probabil inutile.
 5. 1 point
  Venom

  [FGL] Reorganizare Forum

  Tu vorbești de servere, eu vorbesc de categorii. La servere răspund deținătorii.
 6. 1 point
  Venom

  [FGL] Reorganizare Forum

  Am vazut că, de când aveți gradele de MG, doar activați si faceți cateva topicuri pe la anumite categorii. Nu cred ca e extrem de folositor asta, atat timp cât la categoriile respective e dezordine. La ce ma refer prin dezordine? Sunt topicuri inactive de mult timp, deschise care nu isi mai au rostul sau nu mai sunt de actualitate, iar la acele topicuri vad ca nu se bagă nimeni să verifice sau să le închidă+mutat la arhivă sau coș. Puteți incepe si cu asta... Vorbiți intre voi, luați fiecare câte o categorie gen Photoshop(toate subcategoriile ei), General, Resurse, etc si vedeți ce puteți face. De Cunoaștere si de cele administrative o sa ma ocup eu.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...