Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/16 in all areas

 1. 3 points
 2. 2 points
  Nume participant: Marian
 3. 2 points
  Nume participant: maEsTrOo
 4. 2 points
 5. 2 points
  Nume participant : Magix
 6. 2 points
  Nume participant: Scooby69
 7. 1 point
  Comunitatea FioriGinaL.Ro organizeaza concursul "Ruleta Ruseasca"! Tot ce trebuie sa faceti este sa postat in acest topic dupa urmatorul model : Nume participant: Cu ajutorul site-ului randomlists.com/list-randomizer/ voi extrage 5 nume care vor primi un premiu ales cu ajutorul site-ului random.org ! PREMII 1. +5 REP 2. CD key / Gift steam random3. Moderator Level 1 pe Dr.FioriGinaL.Ro4. Sansa la schimbare member title5. -3 REP6. Revive 5 zile pe Dr.FioriGinaL.Ro7. +150 REP8. Sansa la schimbare nick9. Rank 1 pe Rs.FioriGinaL.Ro10. +1 WARN 5 zile11. Avatar marca FioriGinaL.Ro12. Vip 5 zile pe Csx.FioriGinaL.Ro13. +35 REP14. Rank 1 pe War3.FioriGinaL.Ro15. VIP 15 zile pe forum16. -1 WARN17. Rank 1 pe Csx.FioriGinaL.Ro18. Un premiu la alegere19. Semnatura marca FioriGinaL.Ro " - Cine va participa la acest concurs? // - Doar curajosii ! " Succes! Concursul se va incheia maine!
 8. 1 point
  Da. Poate o sa ne faca de rusine dar daca îśi dau silința poate ca vom câștigam
 9. 1 point
  Polonia,de ce ? Au jucatori cu potential fantastic care joaca in campionate tari ale europei,si sunt titulari de drept,lewa, lukas piszceck,si multi altii,iar noi ce avem ? Rezerva inafara de cei de pe la Steaua care is titulari la echipa lor,in rest? Stanciu si Chipciu ? Nu cred ca poate sa desfaca doar Stanciu o aparare buna a polonezilor , si mai ales sa ii faca fata ofensivei Lewandowski, si nu sunt sigur daca joaca si Milik . Sunt Roman dar nu pot sa zic ca aceaste echipa a lui Daum poate sa invinga o echipa asa solida ca a Poloniei. Polonia a aratat fotbal si la Euro,si chiar au ce arata si in fata noastra,o sa ne faca de rusine
 10. 1 point
  Nu stiu ce sa zic, am votat Romania la poll pentru ca are multe sanse sa castige, Polonia nu este o echipa atat de mare. O sa fie un meci bun, ambele echipe isi doresc sa castige, daca Romania o sa-si doreasca mai mult, o sa-i bata.
 11. 1 point
  Nume participant: Raressss
 12. 1 point
  Nume participant : FlapJack-
 13. 1 point
 14. 1 point
  Nume participant: Shadow.
 15. 1 point
  Nume participant: qRs.
 16. 1 point
  Nume Participant: Prince
 17. 1 point
  Nume Participant:PsYhopatu
 18. 1 point
  anca

  [Playlist] sea

 19. 1 point
  Mulțumesc tuturor!

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...