Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/13/20 in all areas

 1. 2 points
  Venom

  Propunere "Boost" comunitate

  Si eu si mulți altii de aici muncesc in viața reala, @XToxik. Cand ai un obiectiv in minte si vrei sa il duci pana la capăt, il duci cu toată ființa. Eu, Anca, Stefan, Mihai, Rareș, Alex si mulți altii am incercat tot posibilul sa readucem acest forum la viata, insa nu am fost susținuți. Am ajutat financiar, am ajutat cu timpul nostru liber și cu mult efort in van, dar toți promit si unul nu face, asa ca suntem satui de genul de initiative. Prin tot felul de considerente, am decis si eu si imi iau acest angajament, insa nu promit, ci doar imi angajamentul ca o sa incerc sa redeschid serverul de mix, cs si rs cu tot cu promovare, dar sa imi permita programul. O sa vorbesc cu Syko sau cine se mai ocupa de acest forum sa imi ofere(daca binevoiește pe acest forum) fostele accese de Administrator si o sa vreau sa vad atunci cat vă țineți de promisiuni. O sa fac pe Facebook si Instagram profile cu acest forum si o sa le promovez si o sa fie o ultima incercare de a redresa acest forum. Restul tine de cei care mai au puterea necesara de a intra intr-un moment de relaxare pe acest forum si a se bucura de vechile reverii.
 2. 2 points
  anca

  Propunere "Boost" comunitate

  Intai trebuie servere active plus cel mai important, ADMINI sa se ocupe de ele ca sa poti promova. Ultima data cand am vrut sa readucem serverul cs.fio si l-am deschis, toata lumea a zis ca ajuta. Au intrat o perioada, a mers binisor si bineinteles ca s-a destramat totul ca nu a tinut mult acel "ajutor". Ba se ceartau, fiecare era dupa grad (si pe server si pe forum), nu ii interesa ca intai conta sa readucem serverul, pentru ei contau gradele si sa se certe. Tot timpul se gaseste cineva sa zica: vreau sa fac, vreau sa ajut si cand ajunge acolo, se lasa. Nu ii condamn, in legatura cu cheful de a se juca sau admina, ca nici eu nu mai am cheful ala sa stau sa ma joc si mai ales sa adminez. Dar daca te oferi si apoi se face pasul asta, tine-te de cuvant. Boost sa dai iti trebuie admini pe server. Fara admini pe server e egal zero serverul ala ca nu iti intra nimeni sa si ramana daca nu se ocupa adminii de el. Si sa dau iar singura boost nu mi-ar mai conveni si mai ales sa fie si degeaba dat. Am putea deschide de csgo ca daca tot e gratis acum mai multa lume joaca csgo si ar fi sanse sa fie playeri. Daca ar fi macar 2,3 care ar putea si chiar ar vrea sa isi rezerve din timpul lor sa intre pe server din cand in cand sau unii care nu muncesc si au mai mult timp liber. Altfel nu se va schimba nimic.
 3. 1 point
  Jok3r.

  Propunere "Boost" comunitate

  Ai revenit la gradul de Administrator bro
 4. 1 point
  SheR|fuL_GaMiNg

  [FGL] Reorganizare Forum

  Pot ajuta cu mare drag aceasta comunitate in care am crescut cu jb-ul
 5. 1 point
  Salut GrEeN, acum am intrat si eu sa vad daca mai traieste comunitatea. Am fost un mare fan JB, mai ales al serverului si comunitatii de pe fioriginal, a fost modul de cs 1.6 al copilariei mele. Ma vedeam jucand JB si la 40 ani, dar nu e chiar asa...responsabilitatile luand treptat o mult prea mare parte din timp. Am fost admin, cu rankul de *STAR* ceva ani...am jucat din 2013 pana in 2017. Serverul de JB s-a inchis din cauza lipsei de playeri si putin din cauza dezinteresului ownerilor. S-a incercat o reinviere, Skitaila a lucrat ceva timp...in ultima 100 de metrii era si @CLAUDIA. owner si eu un fel de subowner. Visam ca il putem salva, daar...totul moare la un moment dat.
 6. -1 points
  Duke.

  [WAR] [Retragere] qRs.

  Succes qRs. , ai ajutat mult serverul ! Bafta !

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...