Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/22/20 in all areas

 1. 3 points
  BdKode

  [FGL] Campanie Staff

  Desigur , o sa fac aceasta chestie ! Pe langa o sa va mai ajut prin : - O sa organizez cateva concursuri ( Conturi STEAM , Domenii , Servere Jocuri ) - O sa-mi chem cunostintele mele . - O sa va promovez prin serverul de Counter-Strike + Cel de TeamSpeak - O sa organizez mix-uri pe comunitate . Si posibil in viitor o sa organizam si WarNight & WarDay ( Counter-Strike 1.6 ) si o sa ajute la promovarea comunitati .
 2. 2 points
  Venom

  Propunere "Boost" comunitate

  Si eu si mulți altii de aici muncesc in viața reala, @XToxik. Cand ai un obiectiv in minte si vrei sa il duci pana la capăt, il duci cu toată ființa. Eu, Anca, Stefan, Mihai, Rareș, Alex si mulți altii am incercat tot posibilul sa readucem acest forum la viata, insa nu am fost susținuți. Am ajutat financiar, am ajutat cu timpul nostru liber și cu mult efort in van, dar toți promit si unul nu face, asa ca suntem satui de genul de initiative. Prin tot felul de considerente, am decis si eu si imi iau acest angajament, insa nu promit, ci doar imi angajamentul ca o sa incerc sa redeschid serverul de mix, cs si rs cu tot cu promovare, dar sa imi permita programul. O sa vorbesc cu Syko sau cine se mai ocupa de acest forum sa imi ofere(daca binevoiește pe acest forum) fostele accese de Administrator si o sa vreau sa vad atunci cat vă țineți de promisiuni. O sa fac pe Facebook si Instagram profile cu acest forum si o sa le promovez si o sa fie o ultima incercare de a redresa acest forum. Restul tine de cei care mai au puterea necesara de a intra intr-un moment de relaxare pe acest forum si a se bucura de vechile reverii.
 3. 2 points
  anca

  Propunere "Boost" comunitate

  Intai trebuie servere active plus cel mai important, ADMINI sa se ocupe de ele ca sa poti promova. Ultima data cand am vrut sa readucem serverul cs.fio si l-am deschis, toata lumea a zis ca ajuta. Au intrat o perioada, a mers binisor si bineinteles ca s-a destramat totul ca nu a tinut mult acel "ajutor". Ba se ceartau, fiecare era dupa grad (si pe server si pe forum), nu ii interesa ca intai conta sa readucem serverul, pentru ei contau gradele si sa se certe. Tot timpul se gaseste cineva sa zica: vreau sa fac, vreau sa ajut si cand ajunge acolo, se lasa. Nu ii condamn, in legatura cu cheful de a se juca sau admina, ca nici eu nu mai am cheful ala sa stau sa ma joc si mai ales sa adminez. Dar daca te oferi si apoi se face pasul asta, tine-te de cuvant. Boost sa dai iti trebuie admini pe server. Fara admini pe server e egal zero serverul ala ca nu iti intra nimeni sa si ramana daca nu se ocupa adminii de el. Si sa dau iar singura boost nu mi-ar mai conveni si mai ales sa fie si degeaba dat. Am putea deschide de csgo ca daca tot e gratis acum mai multa lume joaca csgo si ar fi sanse sa fie playeri. Daca ar fi macar 2,3 care ar putea si chiar ar vrea sa isi rezerve din timpul lor sa intre pe server din cand in cand sau unii care nu muncesc si au mai mult timp liber. Altfel nu se va schimba nimic.
 4. 1 point
  SheR|fuL_GaMiNg

  [FGL] Reorganizarea Forumului

  Salutare Am creeat acest topic pentru "Reorganizarea" acestui forum! Eu vin cu niste propuneri cum am putea reinvia acest forum cum era in vremea 2016-2018 , dupa cum ati observat multe forumuri de gaming au disparut/murit din cauza inactivitatii! Numai cateva forumuri au rezistat sa se tina pe picioare! Dupa cum vedeti cs 1.6 este mort acuma in prezent jocurile 2019-2020 domina (valorant, among us ,cs go etc..) Am putea promova acesta comunitatea facand servare de jocurile mentionate mai sus , de ex SA:MP domina in ziua de astazi ar prinde bine niste servare de SA:MP,CS:GO, GTA V etc.. Si ar mai fi o solutie prin promovarea pe YouTube de cate YouTuberi ! Eu pot ajuta la creearea servarelor in jocurile mentionate mai sus! Cine este de acord cu aceasta propunere sa lase un replay mai jos si i voi da PM in special Admini forumului inclusiv Fondatorul @Syko Va multumesc cu stima ; SheR|fuL_GaMiNg | Noi putem schimba comunitatea!
 5. 1 point
  Jok3r.

  Donatii/sprijin financiar

  Donator: PaUl. - 7 euro (bancar) - Beneficii : Rank 5 pe server + grad premium pe forum
 6. 1 point
  Jok3r.

  Donatii/sprijin financiar

  Salut! Acest topic este facut pentru cine doreste sa doneze/sprijine financiar serverul pentru un boost bun lunar, orice suma este buna paysafecard sau paypal, in schimbul donatie aveti urmatoarele beneficii: Donatie intre 1-3 euro: - Rank 3 ca si admin pe cs.fioriginal.ro Donatie intre 3-6 euro: - Rank 3 ca si admin pe cs.fioriginal.ro + grad Premum pe forum. Donatie intre 6-8 euro: - Rank 5 ca si admin pe cs.fioriginal.ro + grad Premium pe forum. Donatie intre 8-10 euro: - Gradul de Co-Fondator fara acces FTP pe cs.fioriginal.ro + grad Premium pe forum Donatiile intre 10-12 euro: - Gradul de Co-Fondator pe cs.fioriginal.ro cu acces FTP cu restrictii + grad Premium pe forum. Donatiile de peste 12 euro: - Gradul de Co-Fondator pe cs.fioriginal.ro cu acces FTP fara restrictii + grad Premium pe forum. O sa las reply mai jos cu cine a donat si suma donata! Cu stima, Jok3r. !
 7. 1 point
  Prince11

  [Prezentare] Golbanu

  welcome :))
 8. 1 point
  BdKode

  [ CERERE DNS ] CS.FIORIGINAL.RO

  MODEL # DNS DORIT: CS.FIORIGINAL.RO # IP: 89.40.233.227 # PORT: 27015 # SLOTURI: 32 # HOST: TNI # TIPUL JOCULUI: CS 1.6 # MODUL SERVERULUI: Clasic # VECHIME SERVER: 4 zile # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: 100 # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.227:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): https://fioriginal.ro/profile/14666-soft-rege/ / https://fioriginal.ro/profile/14656-bdkode/ # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Regulament Anunturi Concursuri Cereri - Admin - Slot -UnBan Reclamatii - Staff - Player BanList Discutii Libere Arhiva # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Da
 9. 1 point
  BdKode

  [ CERERE DNS ] MIX.FIORIGINAL.RO

  # DNS DORIT: MIX.FIORIGINAL.RO # IP: 89.41.176.17 # PORT: 27015 # SLOTURI: 14 # HOST: HZone # TIPUL JOCULUI: CS 1.6 # MODUL SERVERULUI: War / MIX # VECHIME SERVER: 1 ZI # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: - # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.41.176.17:27015/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Informatii Cereri Admin Cereri UnBan Reclamatii Jucatorii Interzisi Arhiva # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Da
 10. 1 point
  BdKode

  [ CERERE DNS ] TS.FIORIGINAL.RO

  # DNS DORIT: TS.FIORIGINAL.RO # IP: 89.40.233.10 # PORT: 9987 # SLOTURI: 64 # HOST: TNI # TIPUL JOCULUI: TeamSpeak3 # MODUL SERVERULUI: Public # VECHIME SERVER: 1 zi # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: - # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.10:9987/ # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): https://fioriginal.ro/profile/14666-soft-rege/ / https://fioriginal.ro/profile/14656-bdkode/ # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Informații Administratie Solicitări canale permanente Aplică pentru grad Reclamaţii Cereri Unban Arhivă # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Da
 11. 1 point
  Jok3r.

  [FGL] Campanie Staff

  Daca ai habar si stii unde, poate ne poti ajuta
 12. 1 point
  BdKode

  [FGL] Campanie Staff

  Ar trebui incepute reclamele pe website-urile de socializare cat si forumuri sau alte platforme unde este permisa promovarea website-uriilor ( recomandat tip gaming ) !
 13. 1 point
  Gody

  [Forum.FioriGinaL.Ro] Staff-ul comunitatii

  FONDATORI Syko Alex # Retras CO-FONDATORI Jică Măcelaru' anca Jok3r. ADMINISTRATORI qRs. Venom ella. # CO - ADMINISTRATORI - MODERATORI GLOBALI XToxik SheR|fuL_GaMiNg MODERATORI - DESIGNERI - *Această listă va fi actualizată doar de Administratori!
 14. 1 point
  Jok3r.

  Propunere "Boost" comunitate

  Vino cu idei, nu raspunde la topic aiurea. Este o idee destul de ok, dar ce oameni se vor ocupa de sv, de competitii?
 15. 1 point
  Jok3r.

  [FGL] [Modificare DNS] Go.Fioriginal.Ro

  @Syko o sa se ocupe de DNS! Cerere ACCEPTATA!
 16. 1 point
 17. 1 point
  Yusaku

  Propunere "Boost" comunitate

  de ce nu mai incercati sa mai faceti inca o competitie de mix. stiu ca a fost nebunie atunci cu mixul daca nu ma insel, lumea intra si discuta legat de competite / server ..... si incercati sa aveti si pe forum oameni mai activi .... am vazut ca pana si Florin* s-a dus cu serverul intr-o alta comunitate pentru ca .... a asteptat ceva cu cererea .... inteleg faza cu dns-ul, acolo doar oamenii de incredere si capabili trebuie sa aiba acces, dar parerea mea e ca daca vreti sa aveti ceva activitate aici in comunitate, sa revina fioriginalul , macar incercati sa acceptati cererile mai repede ? si zic eu, ar ajuta daca in acelasi timp cine are timp pe forum, poate creea si categoria la serverul respectiv, astfel oamenii vad ca sunteti o comunitate serioasa. si tot revin la ideea cu mixul, eu cred ca mixul e singura solutie prin care se mai poate resuscita comunitatea. am vazut multi doritori de mix pe aici de-a lungul noptilor, dar mna, nu au fost oameni.
 18. 1 point
  Jok3r.

  Propunere "Boost" comunitate

  Ai revenit la gradul de Administrator bro
 19. 1 point
  XToxik

  REDESCHIDEM COMUNITATEA

  Salut fratilor❤️, am venit cu un anunt eu cu mai multi de aici dorim sa redeschidem mai multe servere! Daca doriti sa ne sustineti va rog sa dati reply la acest topic cu PRO sau cu parerea voastra!
 20. 1 point
  SheR|fuL_GaMiNg

  [FGL] Reorganizare Forum

  Pot ajuta cu mare drag aceasta comunitate in care am crescut cu jb-ul
 21. 1 point
  @LeX

  Propunere "Boost" comunitate

  Ar mai fi o cale, toata lumea este interesata de gigantul site de retea sociala "Facebook" Aparent exista deja pagina de facebook "Fioriginal.ro" Nu stiu cine a creat pagina de facebook sau daca mai este activ in ceasta comunitate, dar daca ar fi asa, membrii cu rang inalt in acea pagina pot promova pagina respectiva Aici avem mai multe setari, recomandat sa avem mai multe accesari la site-ul nostru reclama apare in mai multe formate, story, noutati pe mobi, pe desktop, instagram, marketplace, depinde ce categorie alegem sau este pagina noastra Pentru a tinti mai bine pesoanele ce credem noi ca ar fi interesate lasam optiunea "Persoane alese prin ţintire" default si o editam varsta intre 13 si 65+ de ani cred ca ar fi ok, chiar daca persoanele mai inaintate in varsta nu vor intra, sunt cazurin in care sunt si persoane de 40+ / 50+ ani interesate de gaming. Alegem locatia, din ce stat tintim sa ne aduca vizitatori, am ales statele unite si romania, ar fi frumos ca si acest forum sa devina unul international Am introdus cateva sugestii, interese, hobyuri, activitati ce pot determina accesarea comunitati Acum Facebook ne ofera si o oarecare informatie despre cate persoane va tinti reclama noastra Este doar estimativ, este posibil sa fie mai putine persoane de atat si sa intre si mai putine persoane de atat. Acum am salvat preferintele noastre si putem trece mai departe, la buget. Avem 2 optiuni aceasta reclama va fi una permanenta si zilnic sau una cand va avea o data scadenta cand se va inchide Acum cu cat bugetul nostru pe zi este mai mare cu atat vom obtine mai multe click-uri pe reclama noastra in mai jos ne va arata totalul nostru, cat vom avea de plata pentru acea reclama si ce moneda vom folosi pentru plata la final apasam butonul "promoveaza" si trecem la modalitatea de plata momentan modalitatea de plata este cu cardul apasam butonul "continua" pentru a finaliza comanda noastra dupa ce am introdus toate informatiile necesare Ps. aceasta postare a fost destinata pentru a intelege mai bine cum ar trebui sa promovam o pagina de facebook. Pentru ca multi promoveaza paginile lor dar nu primesc nici un rezultat pentru ca... nu selecteaza ce fel de persoane sa tinteasca Tintim persoane ce ar putea fi interesate de comunitatea noastra sau pagina noastra, nu pur si simplu aleatoriu Cu stima, Alex ( ak @LeX ) - Ex Founder Respawn [RS] Server
 22. 1 point
  Salut GrEeN, acum am intrat si eu sa vad daca mai traieste comunitatea. Am fost un mare fan JB, mai ales al serverului si comunitatii de pe fioriginal, a fost modul de cs 1.6 al copilariei mele. Ma vedeam jucand JB si la 40 ani, dar nu e chiar asa...responsabilitatile luand treptat o mult prea mare parte din timp. Am fost admin, cu rankul de *STAR* ceva ani...am jucat din 2013 pana in 2017. Serverul de JB s-a inchis din cauza lipsei de playeri si putin din cauza dezinteresului ownerilor. S-a incercat o reinviere, Skitaila a lucrat ceva timp...in ultima 100 de metrii era si @CLAUDIA. owner si eu un fel de subowner. Visam ca il putem salva, daar...totul moare la un moment dat.
 23. 1 point
  O comunitate excelenta. Am 21 de vizualizari la topicul meu si nu raspunde nimeni...
 24. 1 point
  TibyXD

  [Acceptat] [Cerere DNS] Mix.Fioriginal.Ro

  # DNS DORIT: Mix.Fioriginal.Ro # IP: 89.46.123.12 # PORT: 27015 # SLOTURI: 12 # HOST: toolz.ro # TIPUL JOCULUI: Cs 1.6 # MODUL SERVERULUI: Mix # VECHIME SERVER: nou # MEDIA PLAYERILOR PE ZI: nou # LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.46.123.12:27015 # OWNERI SERVER (link catre profilul de pe forum): Doar eu # CE SUBFORUMURI VREI LA CATEGORIE: Regulament & Informații /// Cerere acces /// Reclamații & unban /// Propuneri & Offtopic # AI CITIT SI INDEPLINESTI CONDITIILE? (conditiile trebuie citite obligatoriu, dar in caz ca nu sunt citite si cererea este respinsa/serverul este exclus din comunitate, inainte sa cereti explicatii, primul lucru care trebuie sa il faceti e sa va duceti sa cititi CONDITIILE): Am citit regulamentul // urmează în cursul zilei de astăzi să includ numele serverului, respectiv si a comunitatii in plug-in-uri Despre mine: Am fost un membru activ in aceasta comunitate acum foarte mult timp, dar cu ocazia "Carantinei" m-am reapucat de CS 1.6 și GO, și am zis să deschid un server pe care sa-l transform in unul de tip Mix, sperând să aibă cât mai mulți jucători. Am adus serverul in aceasta comunitate deoarece este singura comunitate care mai exista din cele pe care le frecventam eu. Pretențiile nu sunt mari, doresc doar un DNS + secțiune pe forum, și bineînțeles, toți membrii comunității sunt asteptati pe server!!
 25. 1 point
  Syko

  [Acceptat] [Cerere DNS] Cs.Fioriginal.Ro

  DNS gata
 26. 1 point
  Victor

  Ce preferi mai mult?

  KFC multe aripioare cartofele , si fanta la Mc inca nu am fost )
 27. 1 point
  Jică Măcelaru'

  [Addons] Classic-FGL

  Precizeaza ca trebuie sa ai ReHLDS ca sa mearga ReAPI si ReUnion
 28. 1 point
  Concurs CS:Pro-Gammer Top 15 ( Rs.FioriGinal.Ro ) Informatii Concursul va fi saptamanal. Primii 3 din top vor primi gradul de "CS:Pro-Gammer". Cine va ajunge la gradul "CS:Pro-Gammer level 5" va primi admin Rank 2 permanent, in cazul adminilor ce au pana in Rank 1, UP. Rezultatele vor fi afisate aici http://fioriginal.ro/forum/forum/3947-rs-cspro-gammer-top15/
 29. -1 points
  Duke.

  [WAR] [Retragere] qRs.

  Succes qRs. , ai ajutat mult serverul ! Bafta !
 30. -1 points
  Salut, din cauza ultimelor lucruri întâmplate, Dubstep, Nyn3 și F4lcon au fost sancționați cu un minus de 10000 puncte de reputație. În caz că treaba asta se repetă, conturile vor fi blocate permanent.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro 2009 - 2020

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
 • Create New...