Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
Jok3r.

[Anunt] Reinstalare server

Recommended Posts

Tin sa va anunt ca in cursul acestei zile serverul v-a fii reinstalat de catre firma de hosting si voi adauga noul mod PVP, voi incerca ca in aceasta seara sa-i fac ultimele retusuri ca pana maine, 19.08.2019, ora 20:00 serverul Arena Metin2 sa fie ON.

Urmariti acest topic, aici va voi mai anunta ce se intampla cu serverul pana la deschidere!

 

 

Cu stima,

       [OwN]Adrian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am avut încotro, ma chinui singur, tehnicianul e plecat din tara si am ramas sa ma descurc singur, sunt si cu o mana in ghips, chiar dreapta, daca ma pricepeam asa de bine, as fi rezv problema, dar nu stiam cum, nu o găseam asa ca a trebuit sa mi asum si sa reinstalez serverul, imi pare rau pentru neplăcerile create!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 2 ore, MISHU a spus:

Parcă pe 19 serverul este on:)) eu nu mai zic nimic

De ce iti mai pierzi timpul aici? Credeam ca e clar pt toata lumea ca orice zice nu o sa fie asa:)). De cate ori mai trebuie demonstrat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este strict problema voastră ceea ce faceți si ce credeți, sunt destule de făcut, am zis ca o sa postez in acest topic mai multe noutăți cand vor apărea noutăți, momentan, chiar de am zis ca pe 19 o sa fie ON, nu am revenit cu nici un post, deci înseamnă ca nu am terminat, nu il mai deschid ca sa va jucati si dupa iar sa apară probleme, ca se poate juca pe el in momentul de față, dar nu are rost pana nu o sa fie pus la punct, nu fac aceeași greseala de 2 ori.

Multumesc pentru înțelegere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

De gandit in felul asta nu e asa greu, dar de pus in practica este. Era bine "sa pierzi" asa mult timp pt pregatirea serverului vechi, care vorba aia era un server PVM hard si nu terminai ce ai de facut intr o singura zi, asa cum o sa fie pe un PVP clasic, unde in cel mult cateva zile deja nu te mai joci :)). De bine de rau pe PVM hard chiar si fara playeri te jucai ca aveai ce face pt tine personal, dar pe un pvp ce sa faci fara playeri? Da sunt convins ca o sa spui ca se face promovare si etc si etc. Sa fim seriosi... :)) Oricat de departe ai merge cu afirmatiile, toti stim ca o sa fie acelasi deznodamant, chiar daca acorzi mai multa atentie acum. 

Ca un ultim argument, asa pentru final. Tu nu ai fost in stare sa te ocupi singur de el in vacanta cand vorba aia, aveai timp cat doreai. O sa te ocupi acum cand te duci acolo unde studiezi tu etc. ? :))) Se presupune ca vrei ceva pe termen lung sau tu nu te ai gandit asa? Ma rog, deja consider ca am dat prea multa importanta subiectului asta, dar adca nu se baga @MISHU sa zica ceva, nu ma simteam obligat sa aduc alte argumente si sa mi vina alte idei :)).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esti puțin egoist aici, Adrian.

Doar parerea lor conteaza, de fapt. E adevărat ce se scrie pe aici. 

Parerea mea, oricat de critica o fi starea forumului, ducând lipsa de oameni si de servere, mai bine l-ai inchide, ti-ai cere scuze si revino cu el cand e gata cu totul, fara probleme tehnice. Cere ajutorul daca nu te descurci singur si vedem ce putem face, dar mai bine sa nu dai speranțe si așteptări degeaba.

Cred ca sunt destule critici pe aici cat sa te facă sa conștientizezi ca ai greșit si continui să greșești cu ce se întâmplă cu serverul de metin.

Nu moare nimeni dacă accepți realitatea. :) Toți gresesc, dar puțini recunosc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vorbești degeaba :)). E doar părerea ta.. :)))

Ce rost mai are dacă recunoaște sau nu? E clar ca dacă o face, o face pt el ca doar el nu știe încă asta. Pt ceilalți nu are importanta. E târziu deja și nu are rost. Trebuia făcut de mult asa ceva, dar asta e.

Dacă tot a pornit pe drumu asta ar fi de apreciat dacă ar și continua :)), fără sa bage în seama ce scriu toți fraierii în frunte cu mine în topicurile astea.

Pana la urmă a fost doar părerea mea, nu? :))) Ce contează? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa fac alt topic, v am ascultat părerile, sper ca totul sa fie mai ok acum, fiti pe faza la Anunturi! 

T/c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...