Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
MISHU

Ce facem cu severul?

Recommended Posts

Salut.

Cand deschidem si noi serverul asta? Iti bati joc de noi sau cum. Ai zis ca il deschizi alaltaieri, apoi ai zis ca il deschizi ieri si ghici ce, e tot inchis:))

Ai gasit si un server deja facut pe net si gata, il bagam in comunitate doar pentru un cacat de grad, macar sa fi schimbat si tu ceva la el:)) Fara teste, fara nimic. Daca iti arat un bug stai si te uiti la el, eventual mai inchizi serverul cateva saptamani.

De cand m-am apucat de server am vazut ca e identic cu multe alte servere deschise doar de dragul lumii si facute la misto. Site-ul lafel, am vrut sa imi recuperez parola de la cont si nu trimite nici un mail, e jale.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt nou in acest domeniu cu serverele de metin2, ok? Eu stiu ce fac, nu va mai dati cu părerea aiurea, ok? Gradul pe forum nu il am pt ca am adus in server in comunitate, eu am si problemele mele, scripterul mi a plecat in Olanda si asta am aflat ieri, ok? Sunt multe probleme pe care nu stiam ca o sa le am, am si o viata personala, am spus si repet, eu v am lasat sv deschis ca sa va jucati, au intervenit probleme, o sa incerc sa le rezolv singur cu puținul pe care il stiu, nu am zis ca svf e facut de mn, am si mentionat ca doar am editat mai multe chestii, ca e un svf vechi de pvm mediu.. va rog sa va abtineti, am spus cand va fii gata fara probleme voi face promovare platite, nu va oblig pe nici unul sa stati sa asteptati sau sa jucati pe sv, ok? Terminati cu jignirile. Atat am avut de spus!

 

T/c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasa sa scrie lumea ce parere are, nu mai da TC la fiecare topic. MI-a fost de ajuns ce ai spus acum, nu mai e nevoie de mai mult. Ti-as recomanda sa te opresti aici pt ca prelungesti un lucru degeaba :)). Fiecare isi da cu parerea cand vrea si cum vrea. Iti asumi asta cand intri in asa ceva. 

Nu cred ca este vreun owner pe aceasta comunitate care sa nu aiba problemele lui, dar macar ei isi vad de server cat si cum pot (server online) bineinteles. Si daca e sa nu mearga asta e, dar macar playerii au ocazia sa se joace si sa ramana acolo daca vor.

Nu cred ca mai e nimic de spus de acum inainte despre subiectul asta, ramai singur si fa ce te taie capul, dar repet, recomandarea mea e sa renunti pt ca e clar ca nu o sa te descurci mai departe cu el. Poate vin alti playeri si patesc ce am patit noi si nu are rost asa ceva. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca eu am inchis acest topic, ramane inchis si nu mai da tu reply, vad ca abuzezi de grad, nu esti in masura sa-ti dai cu părerea.  😁😊😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...