Jump to content
ziyech

Metin2 Server

Recommended Posts

Salut,e cineva interesat de un server de metin2 strict pentru comunitate? Ma pricep oarecum pe partea tehnica,cu putin ajutor si cateva persoane capabile poate facem un server frumos si poate ridicam totodata si comunitatea pentru el.

Poate se implica si ceva fondatori al forumului daca e,astept pareri

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca iei in ras ceea ce zic eu atunci cu parere de rau iti zic ca tu ai stricat toata comunitatea,pe serverele de cs nu poti baga un boost,pe forum intri cand ti se scoala si asa mai departe,ca accepti sau nu ai cam stricat comunitatea,degeaba ai gradul pe care-l ai daca nu ajuti comunitate sa se ridice,razi degeaba si cam atat,in rest nu faci altceva.. nu meriti ranku ala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu radeam de ce ai spus tu la propriu, ci in conformitate cu ce se întâmplă. 

Ai acuzații nefondate si vorbești in van. Nu sunt eu cel care conduce și habar nu ai ce am discutat eu cu ceilalți sau ce se discuta intre fondatori. 

Eu am avut un singur server care a ținut playeri aici: mix. M-am mutat cu mix, pa si oamenii.  Maxim 2-3 care mai verifică. Celelalte servere nu tineau de mine, asa ca nu știu de ce boost vorbești tu atât timp cat pe forum nu ne ajuta nimeni. Eu nu vreau sa acuz pe nimeni, sa nu se supere nimeni, dar de ceilalți administratori, ca si mine, nu depinde nici 5% cu ce se intampla pe forum. Data viitoare gandeste rațional, nu emoțional, că, deseori, emoțiile te înșală.

Si sa nu iti mai pară rau cand mă acuzi de anumite chestii doar pentru ca ești frustrat. Nu exista ură din bunătate. Te minți singur. 

Pace si calm! 💪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...