Jump to content
Kiko Navarro

# Acceptat | Reclamație Admin | Saw

Recommended Posts

  Nick: slaizzerrr’
  Nick Admin: Saw
  Motiv(sumar): abuzeaza de atributiile pe care i le ofera funcția de admin.
  Dovada*: Deci, am inceput un mix pe de_nuke pe la ora 17:00 asa. Acest admin pe nume Saw atenționase pe chat : drop=ban, deoarece eram doar 10 pe server. Celelalt admin, jucator, probabil si prieten pe nume c0d. la un moment dat ramane afk. Evident, am atentionat adminul sa ii dea ban, asa cum sustinea, ca regulile sunt pentru toata lumea, nu? Raspunsul : am primit kick. ( https://imgur.com/a/T8qD13m ) L am lasat in pace dupa aceea, mi am
vazut de joc cu tovarasul cu care eram in echipa (Denishiatat) si m-am trezit dintr odata cu kick. Motivul? Probabil ca pe domnul admin il deranja faptul ca vorbeam cu tovarasul meu. Evident, l am luat la rost, si recunosc faptul ca l am si jignit pe motivul ca sufera de admin, dupa care am primit ban. ( https://imgur.com/a/RGLhAe8 )
  Data și ora: 17:11 pe 27:04
  Parerea ta: parerea mea? Probabil ca imi merit banul. Nu vreau ca aceasta reclamatie sa fie interpretata ca si o cerere de unban. Imi asum greseala ca l-am jignit, dar consider ca un asemenea copil (aici ma refer la mentalitate, ca nu stiu varsta respectivului) nu are ce cauta ca si admin al acestui server. Am fost si eu admin pe acest server candva, probabil cine juca acum 1 an - 2 ma tine minte. Nu pot fi ipocrit si sa ma dau drept exemplu, pt ca din acelasi motiv am primit si eu remove, dar de atunci “a mai trecut apa pe Dunare” si tocmai de aceea mi se pare absurd sa faci abuz de o functie virtuala, sa nu lasi omul sa se joace linistit pe unul dintre putinele servere de mix care mai sunt in romania. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din ce ai scris tu se deduce ca dadea ban la cine dadea drop, deci c0d nu primea ban pt ca era afk, asa cum voiai tu. 

Sa vedem ce are de zis si Saw pt ca nu pot deduce ce a vrut sa faca. Poate a actionat bine, dar sa lamureasca el asta.

Oricum o sa ai unban, cel mai probabil.

Edited by Twist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lui Dănuț nu ii merge forumul. Uneori va face pe voi copil, dar el e mai copil prin simplu fapt ca pune la suflet orice. :))

Vreau pace si înțelegere intre jucători cu jucători, cu admini si admini cu admini, iar de asta iti multumesc ca ai facut reclamație.

Vreau sa lămuresc asta cu toti: Daca sunt 10 playeri, iar 1 din echipa e afk fara să anunțe, mi se pare normal sa ii dai un kick, caci poate revine, dar nu ban. Daca anunță, atunci aștepți pana termina sau intra un player. 

Daca sunt oameni spec, iar o echipă rămâne in 4 oameni, iar cel spec e afk sau e picat, nu se da ban pentru drop.

Drop se considera când serverul rămâne in 9 oameni sau mai puțini. Nu știu ce reguli sunt in alta parte, dar aici e cum am explicat.

Cu Saw/Dănuț o sa vorbesc personal și o sa ii spun sa nu își mai ia rolul chiar asa in serios si să-și controleze reacțiile. O sa iti dau unban și am pretenția ca și tu sa te controlezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...