Sari la conținut
hokagEE

# Respins| Reclamație admin | Jora

Recommended Posts

× Nick: hokagEE

× Nick admin: Jora

× Motiv(sumar): abuz de putere, sau poate asa se face pe sv vostru de aia vreau si eu sa fiu lamurit. omu il pune spec pe unu dupa care zice in chat sa intre altu, intru eu si dupa o runda acel cineva pe care il scosese mai devreme intra la loc si ma pune pe mine spec, cu motiv ca ala avea ceva la mouse o runda, pai si ce nene asta iti permite sa te joci cu playerii sa ii muti cum ti se scoala tie? a iesit si-a pierdut locul dar daca e prieten cu tine iti permiti sa scoti pe cine vrei sa faci loc. s-au facut 4 la tero am intrat am jucat o runda dupa care ma pune spec ca a intrat prietenul lui la loc, pai asa se face? puteai macar sa zici ca e nevoie doar 1 runda de cineva si intelegeam

× Martori: nu e nevoie, am screen

× Dovada*https://imgur.com/a/FIKLg4m

× Data și ora: 2/10/2019 15:10

× Parerea ta: Nu stiu cum se procedeaza pe serverul asta dar vreau si eu sa ma lamurit, daca aici e asa plesneala si adminii isi permit sa mute jucatorii dupa ei si nu te lasa sa te joci spuneti-mi de acum si nu mai intru. 

Editat de hokagEE

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

bine ba, iti zic ca ala a avut o problema la mouse, dupa logica ta trebuia sa il las tero pana isi rezolva ala problema. + la aceasta eu prima oara il vad pe el , deci nu are cum sa imi fie prieten.
edit: de unde sa stiu ca o sa dureze 1 runda pana isi rezolva ala problema

Editat de Jora

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Doamne, ce robotic functionati voi. Suntem oameni. A iesit si si-a pierdut locul? Pai daca mie imi da crash jocul in prima runda, gata, nu mai joc?! ))

Data viitoare, anuntati si in chat cand cineva vrea sa isi rezolve problemele, ca sa inteleaga toti.

Acum 1 oră, hokagEE a spus:

abuz de putere

Thanos pe server.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×