just9n 0 Raportează post Postat February 6 ● Nick: just9n ● Motiv:wall ● Adminul care te-a banat:venom ● Dovada/Ban Log: am gasit 2 demo-uri la mine in cstrike nu stiu de ce mi-a dat ban ca nu a cerut nimic pur si simplu ma jucam si ban motiv wall..mie mi-au mai facut verificari si mai accept sa mi se faca sa vedeti ca nu am niciun cod ca sa ma pot juca linistit si sa nu mai primesc asa degeaba ! Unii nu inteleg ca exista si playeri mai buni decat ei .. demo 1https://www66.zippyshare.com/v/kOrEp1Ru/file.html demo 2 https://www66.zippyshare.com/v/vpYci9De/file.html ● IP/Steam ID:109.98.162.108 ● Data și ora:.. * Cei care nu respecta in totalitate modelul titlului si nu au macar "Cerere unban + nume" fara respectarea semnelor, primesc respins+coș. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
motanN1! 0 Raportează post Postat February 6 degeaba vi se face verificare pentru ca sunteti valve si unele programe nu va merg Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Zedd 226 Raportează post Postat February 6 Nu exista asa ceva, ce treaba are cs-u cu programu ? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Twist. 502 Raportează post Postat February 6 A vorbit si motan ca sa nu taca. Asteapta sa zica Venom ceva. Presupun ca daca ti a dat si acum ban permanent, nu mai conteaza demourile alea. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
motanN1! 0 Raportează post Postat February 6 Cand i s-a facut verificare lui akaron nu i au mers programele din cauza ca erau valve (watcher profesionist area) si d-asta am zis.Majoritatea programelor pentru verificare nu merg daca sunt valve Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bas1C. 119 Raportează post Postat February 7 Eu zic sa joci pe steam, ca să nu mai fie atâtea suspiciuni. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
rTan. 210 Raportează post Postat February 7 Acum 7 ore, Bas1C. a spus: Eu zic sa joci pe steam, ca să nu mai fie atâtea suspiciuni. aprob aceasta idee , dar pc pe care il are nu ii duce din ce stiu ( dar nu inteleg ce pc ar trb sa ai de nu iti duce , eu aveam un pc win 7 500 gb placa video gt 8800 cu i2 si 2 gb ram si imi ducea lejer in 100 fps , adica vreau sa zic ca nu iti trebuie mare pc ca sa ai 100 fps pe steam :)) ) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
just9n 0 Raportează post Postat February 7 Ba frate eu am 1 gb ram si de ce nu pot sa ma joc linistit daca nu am niciun cod ? Imi dati voi demo on cand credeti ca am vreun cod si va pun demo forum fara sa mai dati ban vi-l dau la mesaje! Plus ca am mai facut o cerere unban acum cateva zile .. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Venom 3.349 Raportează post Postat February 7 E normal sa nu iasa nimic in demo-urile pe care le-ai pus tu. Eu nu am wall ca sa vad ce vezi tu prin pereti. Mai tarziu o sa las un demo in care vreau sa imi explici cateva faze. Nu mai da nimeni reply pana nu il postez, altfel warn pentru spam. Edit: https://www64.zippyshare.com/v/X4PZXZuC/file.html Ps: Data viitoare, spune-mi mie in fata ce te framanta, nu ma face ratat pe la altii sau ca sterg eu comentariile cu "Pro". Nu de alta, dar esti haios. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Venom 3.349 Raportează post Postat February 7 Aștept păreri. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
rTan. 210 Raportează post Postat February 7 Acum 3 ore, Venom a spus: Aștept păreri. Ma voi uita maine dimineata la demo si atunci o sa revin cu un edit Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Venom 3.349 Raportează post Postat February 8 Nimeni? Mai astept pana maine. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Twist. 502 Raportează post Postat February 8 Poate cu o amenintare de remove se rezolva. Ca de fiecare data. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Taur2q 0 Raportează post Postat February 8 (editat) Pro unban! Fazele nu sunt cine stie ... Sa se faca verificari ar fi cel mai corect si cel mai bine. Editat February 8 de Taur2q Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
db.Sahara 392 Raportează post Postat February 8 Contra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
HAZARD*** 1 Raportează post Postat February 8 Contra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bas1C. 119 Raportează post Postat February 8 Contra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Magix. 134 Raportează post Postat February 8 Contra Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Venom 3.349 Raportează post Postat February 8 Acum o sa zica ca v-am pus eu sa ziceti asta. :)) Daca vrei sa mai joci pe mix, fa-o de pe steam. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri