Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InSign Up
anca

# Regulament - Administratori

Recommended Posts

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CS.FIORIGINAL.RO | REGULAMENT ADMINI

 

1. Trebuie sa stiti bine si regulamentul jucatorilor, pentru a fi siguri ca este respectat de catre acestia si bineinteles sa il respectati si voi.

2.  Nu aveti voie sa va certati intre voi. Certurile, injuriile vor fi sanctionate. Adminii sunt obligati sa pastreze un limbaj decent si sa asigure bunastarea serverului.

3. Nu aveti voie sa folositi comenzi intre voi. Ex: admin x kick adminului y. Nu va exista Ex: "a inceput y ca m-a injurat", x este la fel de vinovat daca actioneaza. Veti fi sanctionati cu suspend sau remove, depinde de gravitatea situatiei.

4.  Mapa se va schimba in ultimele 5 minute si doar prin vot. Nu aveti dreptul sa schimbati mapa fara vot. Inainte de a supune la vot trebuie sa folositi comanda "/harti" pentru a nu da aceeasi mapa la vot care a mai fost jucata recent.  Daca sunt mai mult de 10 playeri pe server, nu se dau la vot harti mici.

5. Toti adminii trebuie sa frecventeze si forumul pentru a afla noutatile.

6. Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban. Riscati remove.

7. Nu aveti voie sa "imprumutati" adminul. Riscati remove.

8. La orice ban dat sunteti obligat sa aveti si o dovada (ss sau demo). Daca un player este suspect de cod, inainte de a bana acel player, trebuie sa fiti spectator pe el si obligatoriu sa aveti cu el demo. 

9. Nu se va da ban pentru neprezentare poze decat in cazul in care veti avea si un demo ca o dovada. Pozele vor fi doar ca un plus pe care le vor pune pe forum in cazul in care vor lua ban.

10. Nu aveti voie sa folositi cod. Veti fi sanctionati cu remove+ban permanent.

11. La o cerere unban sau o reclamatie aveti la dispozitie maxim 48 de ore pentru a prezenta dovada. Altfel veti fi sanctionati.

12. Aveti obligatia de a verifica un player atunci cand acesta este anuntat ca ar avea cod.

13. Nu aveti dreptul sa banati playerii pentru neprezentare wargods fara a mai avea si un demo pe langa. Acesta este un server clasic si nu mix. Cine baneaza pentru neprezentare wargods fara a avea si un demo ca dovada va primi remove.

 

Comenzi folosite:

  • limbaj necorespunzator: gag (nu kick, nu ban). In cazul in care continua dupa gag sau spameaza chatul adminilor, va primi ban 120 de minute.
  • afk: spec, nu kick
  • player codat: demo+ban
  • rush: slap / slay.
  • camp: slap cu avertisment, daca continua slay.
  • nick necorespunzator incluzand jigniri: amx_nick. Daca acesta nu intelege, ban 120 de minute.
  • reclama la alt server din afara comunitatii sau reclama la alta comunitate: amx_gag cu avertisment, daca continua ban. Spam cu reclama intentionata:  ban direct.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

About Us

Fioriginal.Ro Gaming community

© FiOriginal.ro

Important Links

Rules

Important Links

Making a comeback
×
×
  • Create New...