Sari la conținut
Bas1C.

● Acceptat | Reclamație admin | xDD.

Recommended Posts

× Nick: Bas1C.

× Nick admin: xDD

× Motiv(sumar): Face antijoc. Injura , abuz comenzi.

× Martori:Vlad , motann1

× Dovada*:https://imgur.com/a/ZVtzpOU

× Data și ora:00:30 ,cam pe atunci

× Parerea ta:Parerea mea este sa nu faca figuri la joc , sa joace in orice echipa este ales , daca nu sa stea spec si sa nu mai injure ca la usa cortului.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In prima poza l-am injurat deoarce imi daduse ban pentru antijoc . I-am dat ban 1 minut pe motiv ce faci ma,   deoarce ma alesese acea echipa si s-a bagat el repede.

Editat de xDD

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmm , de cand n-a mai fost o reclamatie de genul :D

In primul rand , nu e voie sa folositi comenzi unul pe altu (• Comenzile intre admini sunt strict interzise. Cei care vor incalca aceasta regula, vor fi sanctionati de catre un Detinator in conformitate cu ceea ce a facut.)

In al doilea rand , limbajul e inadecvat ( Adminii trebuie sa pastreze un limbaj decent fata de server, jucatori sau alti admini. Atitudinea arata ce fel de persoane suntem.)

In al treilea rand , daca facea antijoc trebuia sa faci urmatorul lucru (• Daca un jucator nu se descurca in joc, nu cunoaste obiectivele, este paralel cu mix-urile (antijoc), va fi mutat la spectatori.)

Desigur multi mai injuram intre noi , la nervi , dar cum a fost in cazul asta , s-a ales cu un ban :) , in plus pentru ce mai sunt regulile alea acolo? Ca sa faca venom posturi? Sau ca sa adune praful?

Pro 

Editat de rTan.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E amuzant cum pentru reclamatii intre voi sunteti primii pe forum, iar la cereri unban si admin nu e niciunul. :)

Am vazut in log ce si cum. Suspend 7 zile si sper să te gândești că dacă ai grad din competiție, nu înseamnă că ai ca și ceilalți: muncit. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×