Sari la conținut
Zaytsev.

[Curiozitate] Dedublarea Astrala

Recommended Posts

De curand mi s-a intamplat o chestie ciudata , ce eu n-am vrut s-o cred , pana cand nu m-am documentat. Ei bine , eu am experimentat asa zisa "Dedublare astrala". Ca sa va luminez mai bine ce inseamna:

V1:

O experienţă de dedublare în afara trupului este în esenţă separarea temporară a conştiinţei de corpul fizic. Este o experienţă foarte naturală pe care putinii oamenii au experimentat-o timp de mii de ani în diferite culturi, din fiecare societate de pe cuprinsul planetei. Mulţi oameni experimentează fenomene de dedublare pentru că vor răspunsuri, vor să afle prin experienţa directă că vor continua să trăiască. Cu alte cuvinte, vor răspunsuri la marile întrebări existenţiale: Cine suntem noi cu adevărat? Unde mergem după moarte? De unde venim? şi Care este scopul vieţii?Trăirile din timpul dedublării pot să ofere aceste răspunsuri, iar răspunsul este copleşitor pentru că este trăit. Şi acesta este singurul mod în care aflăm cu adevărat răspunsuri. Dedublările în afara corpului ne oferă o modalitate de a trece dincolo de credinţe, de speculaţii şi teorie, şi să experimentăm totul în mod direct.

V2:

În a patra dimensiune sau lumea astrală, sufletul călătoreşte în fiecare noapte, în timpul somnului, în timp ce corpul fizic rămâne în pat, acest fenomen numindu-se dedublare astrală. Din nefericire această dedublare are loc în mod inconştient. Fenomenele şi experienţele pe care le trăim în această dimensiune, oamenii le numesc în general: vise. Practicând diversele chei pe care Gnoza le dă pentru a ne dedubla în mod conştient, aceste "vise" pot deveni realitate şi în acest fel putem călători în diverse locuri ale planetei, putem invoca fiinţe superioare care ne pot instrui şi învăţa marile mistere ale vieţii şi ale morţii etc.

FGlJh69.png

 

Sa va explic acum ce am trait eu ? Deocamdata sunt rank 1 , n-am prea multe comenzi. Am "visat" ca sunt in casa , efectiv ma vedeam dormind si puteam umbla peste tot prin casa. S-au intamplat anumite "Actiuni" ce a 2-a zi s-au dovedit a fii adevarate. Lucruri pe care le-am vazut prin dedublare, au fost reale. Dupa ce m-am trezit , m-am simtit ca nou , parca am renascut. Va las pe voi sa trageti singuri concluzii !

sursa , sursa2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×